Guest Mircea19 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Am un prieten care vrea sa-si cumpere procesor pt ca fostu procesor i-a fost furat..( avea un zoom 505 2) -are doar 6 milioane... ce ar putea sa-si cumpere la bani astia..? nou sau second hand.... -daca aveti oferte postatiile aici sau macar un link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 vezi ca are Felix un Korg net peste 505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMG Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Zoom G1 de la M C Music de la Magazinul Muzica. G1 este net peste 505. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 (edited) Zoom G1 de la M C Music de la Magazinul Muzica. G1 este net peste 505. bre, ala e G2 si da, ai dreptate, este peste 505 cu MULT si este 4,4 mil (doar ca n-are pedala de expresie) Edited December 15, 2005 by malex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 cat costa g1 ... stiu ca sunt doua variante.. un cu pedala de expresie unu fara... care cum costa? felix vinde korgu cu 6.5 milioane tipu e limitat de 6 milioane... poate daca mai scade pretu.. si daca-i place omului cum suna... felix ce zici faci o fapta buna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 o comparatie intre 1- zoom g2 cu pedala de expresie aprox 5.5 milioane cred... 2- v-amp 2.... aprox 5.5 milioane ... 3- korg 1500g -- de la felix cu 6.5 milioane ..( asta daca nu cumva face un act de binefacere si il da cu 6 milioane..) tipu e sarac 4-orice altceva....care nu depaseste 6 milioane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 cred ca vand un digitech rp100a la ~370 ron (cumparat in vara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 o comparatie intre 1- zoom g2 cu pedala de expresie aprox 5.5 milioane cred... 2- v-amp 2.... aprox 5.5 milioane ... 3- korg 1500g -- de la felix cu 6.5 milioane ..( asta daca nu cumva face un act de binefacere si il da cu 6 milioane..) tipu e sarac 4-orice altceva....care nu depaseste 6 milioane... Dupa parerea mea, destul de neavizata ce-i drept, Korg-ul este cel mai bun dintre cele enumerate.Vorbeste cu Felix, negociaza, e posibil sa mai lase din pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Am auzit lucruri foarte bune despre Zoom G2 cu expresie. Eu l-as lua in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ca orice om (felix) cred ca o sa zica ca al lui e mai bun decat toate ca sa-si vanda produsul cat mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Nu ca vreau sa-i fac reclama lui Felix or anything, dar ce da el acolo la banii aia este foarte foarte bine.Adica ma indoiesc ca gasesti ceva mai bun la banii astia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmix Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Sa isi ia Zoom GFX-5 de pe net sau daca are prieteni in State . Eu astept sa imi vina unul. Sper sa fie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Nu spun ca din lista aia Korgul este cel mai bun dar cu siguranta este cel mai scump. Cine e interesat de el, sa ma contacteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ok... hai ca mi-am facut o idee tre sa probez in primul rand zoom g2 ca nu stiu cum suna.... -mie personal nu-mi place korg a 1500g ... dar o sa-i aduc unu sa-l incerce... ca are vocalu meu.. ... asa ca batalia finala va fi intre zoom g2-v-amp 2 - si korg... digitech iese din discutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 poate sunt offtopic. Cine dreaq poate sa fure un 505? ai don gherit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 nu stiu.... omu se intorcea de la mare si avea procesoru in ghiozdan ... si a adormit pe tren si i-au furat ghiozdanu.. asa ca nu zoom-ul a fost tinta.... -- a incercat cineva zoom g2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Parerea mea sincera este ca din lista aia, korgul este cam peste restul cu 1 clasa. De ce? ... pai: are mai multe pedale si lucreaza cu sistemul de banci de sunete, nu cu 1 sunet pe pedala. ... are simulare de amp si cabinet ... are multe efecte interesante ... poate fi butonat foarte usor ... are pedala de expresie ... merge cu orice transformator de 9V din piatza ... are iesire de casca pe jack stereo mic ... are carcasa de metal Faptul ca eu nu am reusit sa scot un sunet care sa ma multumeasca, e o chestie subiectiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 felix.. daca omu e interesat de Korg... (el vine maine la mine acasa sa probeze unu si da-i place il vrea....) il lasi la 6 milioane? ... omu luni are toti banii... adica peste 3 zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 man, cum am spus si pe topicul meu, primul care vine cu banii are procesorul. Deci nu pot sa promit ca il tin mai ales ca s-au interesat si altii de el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 am inteles felix...daca e ceva o sa te sun ok? ca mai intai tre sa vada si omu daca-i place Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ma suni sau ma gasesti pe yahoo messenger cu id felix_romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 ma suni sau ma gasesti pe yahoo messenger cu id felix_romania Mai e valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Alo, esti prins in capcana timpului? Topicul este din 2005. Si ce? Eu am intrebat, poate mai e valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Oh god.. i think i crapped my pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Poate, daca aplici formula: E=mc2 Ne vedem in 2007! Te bagi tu repede Vreau sa vad ce zice userul felix mai intai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 userul felix zice ca poate sa faca oricand rost de un korg ax1500g cineva interesat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 treaba mea unde le tin... zici cati bani ai si vedem ce se poate face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 nu ma intereseaza schimburi... am amp-uri suficiente sa deschid pravalie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 (edited) avea un baiat pe forum un ZOOM gfx 4 aproape nou....6 mil parca cant de ceva timp pe asa ceva si sunt ff multumit..deci il recomand...mai ales la banii astia... ( si fara nici o chestie ..dar depaseste korgu ..nu cu mult dar il depaseste...este testat de mine si de ilun la sala) Edited March 28, 2007 by Burb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 avea un baiat pe forum un ZOOM gfx 4 aproape nou....6 mil parcacant de ceva timp pe asa ceva si sunt ff multumit..deci il recomand...mai ales la banii astia... ( si fara nici o chestie ..dar depaseste korgu ..nu cu mult dar il depaseste...este testat de mine si de ilun la sala) threadu asta e dn 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts