Stefan Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 As dori sa imi cumpar o husa... am vazut la muzica era un proel la 600 si unu la 900.. dar n-am intrebat ce si cum... eu as vrea sa mi-o iau pe aia de 600 ca nu ma intereseaza sa fie chiar cine stie ce.. acu va intreb.. unde as mai gasi de cumparat... in afara de muzica si pe la ce preturi (ca parca nu as da mai mult de 600 pe o husa )
Guest DarkMan2004 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 pai sa stii ca si io vreau sa-mi iau husa...io vreau sa o iau pe aia la 900.000 ca o folosesc la electrica mea...da' nu stiu daca merge si pt acustica...aia la 600.000 e un rahat crede-ma...e foarte incomoda daca-ti pui electrica in ea...lovesti lumea cu ea in cap...are un tovaras de-al meu...crede-ma nu ti-o lua pe aia...mai strange bani si ia-ti ori un toc (care te duce cam pe la vreo 4 mil) sau o husa mai buna pana in 1.500.000...vorba aia: ce-i mai scump e mai bun
Cosu Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 pentru acustica gasesti la hora - rapsodia pentru electrica proel la 900.000. eu am proel si e foarte buna
Guest DarkMan2004 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 pentru acustica gasesti la hora - rapsodiapentru electrica proel la 900.000. eu am proel si e foarte buna <{POST_SNAPBACK}> aha...deci propui sa o iau pe aia la 900.000...incape si o acustica in ea??
Adi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 O am si io pe aia Proel de 900k. E intr-adevar foarte buna. Nu stiu daca incape o acustica in ea. depinde cat de mare e acustica. Oricum poti sa te duci cu ea la muzica si sa incerci. Daca incape o sa incapa destul de fix deci n-o sa se plimbe prea mult.
Stefan Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 cosu sigur gasesc la rapsodia? ca io as vrea maine sa ma duc sa mi-o cumpar.. darkman.. explica de ce e nasoala aia de 600 intre timp am mai facut rost de 200 de mii.. deci as avea in jur de 800-900.. dark nu o sa strang atatia bani pt o husa.. dau 4 mil pe chitara si dau 1.5 mil pe husa.. da-o naibii de treaba.. si ink ceva o iau pt hora mea acustica
Guest DarkMan2004 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 O am si io pe aia Proel de 900k. E intr-adevar foarte buna. Nu stiu daca incape o acustica in ea. depinde cat de mare e acustica. Oricum poti sa te duci cu ea la muzica si sa incerci. Daca incape o sa incapa destul de fix deci n-o sa se plimbe prea mult. <{POST_SNAPBACK}> HAHAHAHA....adiq ma duc cu laura mea pe vremea asta pana la muzica ca sa vad doar daca incape?...si daca nu incape ma car cu ea acasa sau ce dreaq...loool....
Adi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Hmmm... Poti sa imprumuti o husa de la cineva pt cateva ore. Nu as zice ca e o problema de nedepasit...
Guest DarkMan2004 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 cosu sigur gasesc la rapsodia? ca io as vrea maine sa ma duc sa mi-o cumpar.. darkman.. explica de ce e nasoala aia de 600 <{POST_SNAPBACK}> e foarte larga...aia e facut mai mult pt acustica...abia daca bagi 2 electrice inauntru parca mai vii de-acasa...crede-ma nu merita...materialul nu prea e bun in caz ca ploua...asa ca...vezi ce iei frate...ca-s tzepuieli mari in romania...
Stefan Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 aoloo.. lipsesc 10 minute si deodata 10 mesaje pai.. cand ma duc acolo o sa o rog pe aia sa imi dea o chitara sa o incerc daca imi place... apropo de asta aveau o electro-acustica maronie asa care avea un finish superb mi s-au scurs ochii. cred ca asa o sa fac.. ma duc la muzica si vad io acolo "e foarte larga...aia e facut mai mult pt acustica...abia daca bagi 2 electrice inauntru parca mai vii de-acasa...crede-ma nu merita...materialul nu prea e bun in caz ca ploua...asa ca...vezi ce iei frate...ca-s tzepuieli mari in romania..." Darkman2004 mai scriu inca o data in caz ca nu ai vazut.. EU AM ACUSTICA NU ELECTRICA, SI VREAU O HUSA PENTRU ACUSTICA MEA, REGHIN. sper ca m-am facut inteles
cearny Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Btw la Hora un toc de clasica era in martie trecut cam 1.4mil - nu cred ca a crescut mult pretul...
Guest DarkMan2004 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Darkman2004 mai scriu inca o data in caz ca nu ai vazut.. EU AM ACUSTICA NU ELECTRICA, SI VREAU O HUSA PENTRU ACUSTICA MEA, REGHIN. sper ca m-am facut inteles <{POST_SNAPBACK}> da' frate am inteles dar mai incolo daca-ti iei electrica o sa vrei alta husa........
Cosu Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 eu am 3 chitare si fiecare e cu husa ei 2 x hora si au huse naspete dar folositoare pt transport si una bucata proel .
felix Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Topicul se muta aici pentru ca nu are nici o legatura cu publicitatea. Va rugam sa fiti mai atenti unde incepeti topicurile ca sa fim mai operativi. thx
hihi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 bah, eu am husa daia Proel la 600k pentru electrica si clasica. Mah, e buna husa nuj ce aveti voi cu ea. E normal ca sta un pic aiurea chitara electrica in ea, pentru ca ea e gandita pentru acustica. Hmm.. eu stiam ca husa aia de 900k e pentru bass, ca stiu o gramada de basisti cu husa daia... in schimb, am vazut huse reghin - hora tot la proel parca.
Stefan Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 hihi zi-mi si mie te rog daca e impermeabila.. si cat de gros e buretele ala de pe ea ( cred ca are un strat de burete nu? ) si cam atat.. mersi la toti de raspunsuri
hihi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 hm. normal ca e impermeabila ce drq, nu are nici un strat de burete in ea, si nici nu cred ca ti-ar folosi, ca un burete nu amortizeaza cine stie ce daca iti cade. e un material cam ca ala folosit la ghiozdane sau genti de voiaj, numai ca ceva mai gros.
cearny Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Ma da' trageo tura pana la Muzica, si dup-aia o tura pana la Rapsodia si ai terminat povestea (si ne zici si noua ce afli )
Stefan Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Cu chiu cu vai am reusit sa ajung la muzica sa imi cumpar husa.. Impresie generala 9/10 . Am luat-o pe cea de 900 de mii avand cateva avantaje. Este mai groasa ( are un burete inauntru, pe cand cea de 600 nu are ) are 2 bretele ca sa o pui ca pe un rucsac in spate. Manerul acela e foarte comod, nu iti taie mana sau ceva de genu. Chitara sta foarte bine in husa, si cand o pui in spate este comod. Singurul defect sa zic asa, este ca e destul de grea husa. Deci daca vrei pe munte sa mergi se mai adauga cateva kile cu chitara cu tot Dar altfel este super.. O recomand daca nu vreti ceva foarte scump dar nici ieftin. Mai erau la Guitar Shop huse fender, dar mi-a fost frica sa intreb cat costa si la stagg am vazut una marca Stagg , dar nici acolo nu am intrebat. am auzit un zvon ca la mosu ar avea huse pe la 300 de mii dar nu m-am dus ca sa nu ma aflu in treaba
felix Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 e mijto husa aia... o sa-mi iau si eu una cand o sa-mi vina chitara... daca o sa-mi mai vina
Stefan Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 intradevar e misto.. dar e destul de scumpa.. sper sa ma tina de acu incolo multi ani ce chitara trebe sa iti vina? electro-acustica aceea pe stanga? ca pe la craciun ai comandat-o sau ceva de genu
felix Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 da... despre aia e vorba... au trecut aproape 5 luni de cand am comandat-o... romania rulez....
LORD-C Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Pai sa o luam asa: Bravo Proof, imi pare rau ca nu am vazut topicul mai din timp fiindca as fi reusit sa te lamuresc foarte usor . e foarte larga...aia e facut mai mult pt acustica...abia daca bagi 2 electrice inauntru parca mai vii de-acasa...crede-ma nu merita...materialul nu prea e bun in caz ca ploua...asa ca...vezi ce iei frate...ca-s tzepuieli mari in romania... <{POST_SNAPBACK}> Stai linistit de aia de 600 am io ma acousticu meu Reghin Western, iar in caz ca ai fost anu trecut la Sighisoara, ai vazut probabil ca a plouat incontinuu. Ei bine eu cu husa de aia de 600.000 nu am avut probleme. In cazul husei la 1 mil, eu mi-as cumpara-o tot pt acoustic. E perfecta pt formatul Western (am un amic care are o electroacustica reghin western si o husa de 900.000). By the way: Unde gasesc o husa de electrica GEWA, am vazut una si e foarte misto, chiar vreau sa imi iau.... defapt asa ceva as vrea dar nu are cine sa-mi aduca: http://www.musiciansfriend.com/srs7/g=guit...base_id/101524/ sau http://www.musiciansfriend.com/srs7/g=guit...base_id/111719/ chiar.... era cineva care aducea din afara pe aici.... Cat despre tocuri nu stiu ce sa zic.... sunt rezistente, safe, very safe, dar nu-mi plac.... sunt incomode, iar eu nu as cara un toc in mana ca pe o valiza, eu daca nu tin in spate ce am de carat, is mort.... e cheste de comoditate
cearny Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Eu am tocuri pt chitare si iti zic ca n-as folosi acum o husa nici sa ma platesti (bine.. depinde de cat m-ai plati I'm not cheap tho ). Huse de orice fel gasesti la http://www.musik-produktiv.de. Vezi ca de la preturile afisate pe site poti scadea 16% TVA-ul nemtilor. Shipping-ul e vreo 22 de Euro.
LORD-C Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Gata, mi-am luat Fender Electric Deluxe, a fost o carutza de bani - 1mil100 da a meritat imi place mult husa.... Imi tine tarfa in sigurantza
hihi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 aaaa.. marfa. auzi, ce vreau sa te intreb, o aveau in stoc, sau au facut comanda ? apropo, imi place scaunul ala rosu pe care scrie Fender
Recommended Posts