Guest p_aciulea Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sal everybody, doza este un humbucker care a fost initial pe o Yamaha 421DL, care ii apartine lui Felix si este pentru pozitia de bridge. acum, deoarece eu donez doza, trebuie sa pun si nijte conditii minime pt cel ce o vrea, dupe cum urmeaza: in primul si in primul rand trebuie sa imi demonstreze pin ce mijloace poate ca doza / dozele de pe chitara lui sunt mai proaste decat asta. mijloacele pot fi si poze, insa sa fie reale. faza e ca vreau ca doza sa ajunga la un om care chiar are nevoie de ea. si a 2-a conditie este cel care o vrea va trebui sa inregistreze un o bucata cantata de el pe chitara lui asa cum e ea, insa nu vreau solo-uri, primu care baga un solo il scot din discutie. ce vreau eu e o bucata cat se poate de agresiva, insa inteligibila si gandita, pe stil Hardcore. hai bafta
Guest p_aciulea Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 depinde, daca stie sa cante la bass sau la tobe si da bine, poate momentan nu am nevoie de al 2-lea chitarist dar hai sa te intreb, vrei sa ti bagi??
Dementhor Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ...asa...eu-s mai pomanagiu de fel revin si cu hardcoreala niciodata sa nu scapi o doza data de pomana
Guest p_aciulea Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 (edited) chitara in ansamblu cu tot cu tine in poza unde e??? PS, damn man, that is an ugly pick-up Edited November 25, 2005 by p_aciulea
Dementhor Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 (edited) chitara in ansamblu cu tot cu tine in poza unde e??? p.s. frate...e doza.. ..draq stie ce model...dar suna Edited November 25, 2005 by Dementhor
Dementhor Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 revin cu mp3-ul. e facut acum pe loc. scuzati sunetul song.mp3
Guest p_aciulea Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 mai baga o fisa Dementhoare ca aia nu suna a HC inca esti pi lista, numai pt doza aia daramata hai sa ii vad si pe altii, ca nu e first come, first served
Guest p_aciulea Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 frate, asta e mai grava decat ailalta, mai bine nu o mai pueai oricum ti-am zis ca esti pi lista, acu astept si pe altii il mai las pana pe 30 noembrie. dupe care pe 1 decembrie o voi dona.
Dementhor Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 ...nu ma pricep la hardcoreli ma si ai zis sa mai bag o fisa...asa ca... ..am cantat si eu ce-am putut
Geiger Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Stiu un tanar talentat si cam limitat material care ar avea mare nevoie de asa ceva: TB TM. Progreseaza pe zi ce trece, se mai dueleaza cu voi, insa il limiteaza jaful ala pe care il are. Omul chiar are nevoie de asa ceva. Ti-l recomand
Guest p_aciulea Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 sa bage o poza cu chitara lui si un sample si intra si el pi lista
TB_TM Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Eu vreaaaaaau!! hai ca stiu eu ca are numele meu pe ea, nu? Eu am faimoasa hora cu faimoasele-i doze... suna ok dar pt hard stuff... nu prea merge. Si aia ma pasioneaza pe mine... Bani sa-mi iau un humbucker... na-am... In disperarea mea m-am apucat sa-mi fac eu unul dar cu siguranta va iesi o duda care o sa o arunc pe undeva... am atasat si ce am facut pana acum... tamburii Oh please, oh please, oh please!!! she_loves_me_not.mp3
Guest nothin Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 offtopic : bensoane io zic sa postezi o demonstratie de hardcore
Guest p_aciulea Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) o sa postez azi sau maine, ca azi imi vine chitara si ampu acas acas, chitara cu EMG 81 in bridge si ampu cu lampi noi in el, JJ-uri PS: TB_TM suna bine ce ai bagat u acolo, dar mai tre lucrata, putin nu mult esti si u pi lista PS2 iote si doza in cauza Edited November 27, 2005 by p_aciulea
Guest p_aciulea Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 din pacate nu voi putea posta hardcoreala ca nu mi-a venit ampu acas cam in 2-3 zile vine, adica exact cand voi da doza. PS cam putina lume se baga la o doza donata, ma asteptam la mai multi. in fine pana acu sunt doar 2 si anume: Dementhor si TB_TM. poate mai apar si altii pana pe 30 noe. cheers
vektor Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Happy me ! am reusit sa fac rost de o camera digitala ! Now presenting RGC's ugliest guitar : the "Rabla" Cat despre "hardcoreala", I'm sorry dar nu pot dovedi ca stiu sa cant asa ceva, din 3 motive: 1.Nu stiu sa cant asa ceva 2.Nu imi place genul 3.Nu am pe ce sa inregistrez (in prima poza vedeti si pe ce cant eu: e o combina - clean e pe "AUX IN" si "distors" pe microfon) *.dar spe ca starea dozelor sa va induioseze iote aici : (BTW - il folosesc pe fratimiu ca suport pt chitara )
Guest p_aciulea Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 dude, am vazut chitari mai urate ca a ta imi pare rau, insa trebuie sa bagi si o bucata de hardcoreala, ca altfel nu merge. era una din conditii. Ceilalti 2 s-au chinuit macar. Chinuie-te si tu putin poate incepe sa iti placa take care
stelica Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 (edited) aoleu saracu',da-i doza Benson! am avut de-a face cu doze de-alea prin '90 (copiate dupa schaller, se spunea),sunt mai proaste decat dozele obisnuite Reghin.nici macar nu se pot regla pe inaltime,sunt aplicate,placa nu e perforata.Doar daca bagi ceva sub ele sa le ridice p.s. nu-l cunosc pe om,pe Viktor ,nu-i tin partea .m-a induiosat varsta si evident dezastrul de doze pe cara le are Edited November 28, 2005 by stelica
vektor Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 (edited) Zi-mi o formatie care canta hardcore ... am timp sa iau o mel. de pe net .. poate iese ceva cu micu de la calc ... desi mi'e frica de microfonie ca de chitarile transparente (sau roz daca vrei). Later edit : * dozele le'am luat cu 50.000 (a se citi 2 x Bere ) de la unu, switch-uri si poturile de pe maica domnului si masca am facut'o singur * oare de ce nu ai vrut un Black , Death , Trash ceva ... Edited November 28, 2005 by vektor
pixy Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 (in prima poza vedeti si pe ce cant eu: e o combina - clean e pe "AUX IN" si "distors" pe microfon) cantzi cu drive de statie, de ce te plangi ? :)
Guest p_aciulea Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 lol, pixy lasa omu in pace, ca nu are statia ta a lui e improvizata. cauta hatebreed si vezi ce poti sa faci p-acolo sau chiar soulfly sau slipknot spor PS Vektor, placa aia e prea frumoasa sa fie facuta manual imi faci si mie una ca chiar am nevoie io am facut acu aprox 3 ani o masca pt o chitara si a iesit ca curu hai spor din nou
Guest nothin Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 vektor daca bagi "i will be heard" ai o bere ... p.s.: poai un black era cam simplu de cantat
pixy Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 (edited) lol, pixy lasa omu in pace, ca nu are statia ta a lui e improvizata. lasa ma ca si io cantam acasa acu ceva ani cu un bas reghin copie les paul prin magnetofonul rusesc alu tata din '70 .macar nu era sound procesat Edited November 28, 2005 by pixy
Guest p_aciulea Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 si io cantam acu 5 ani printr-un distors Union, intr-un amp home mare de 2-3W si scoteam pe un dif obosit de masina, care cred ca a fost pe trabantu lu tata dar suna super bine pt vremea aceea
Dementhor Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 intrebare proasta bineinteles..care numai de la mine putea sa vina : care e criteriul de departajare? ...ca vad ca nici unu nu are doze "intregi"
Symbolic Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 si io cantam acu 5 ani printr-un distors Union, intr-un amp home mare de 2-3W si scoteam pe un dif obosit de masina, care cred ca a fost pe trabantu lu tata dar suna super bine pt vremea aceea ia ghiciti ce e atarnat la baie la buda? apropos de distorsuri UNION. o rabla veche arsa de de vreo 2 ani. i-am gasit intrebuintare. arata mai misto decat mouse-ul de la calculator
Guest p_aciulea Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 alegerea se face pe baza celor 2 conditii in primul rand sa le indeplinesti, apoi sa sa vad cat de najpa e doza ta si ultimul dar nu cel din urma, bucata cantata
Guest CoolRock Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Sper ca nu este prea tarziu pentru inscriere. Am incercat si eu. Multumesc anticipat HardCorexxx_02.mp3
Recommended Posts