Guest Izzy Waan Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 a venit iarnaa nins cu funingine si azi brazii au murit demult in casele oamenilor imbuibati cu animale si crezand in diverse fantezii scriu aceasta scrisoare de adio pentru urmatoarea specie de retardati care va popula pamantul ENGAGE! asta da,man.... asa ceva pot sa diger......bravo.
apocalipsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cercul spiralat incep sa fiu singur cu ceilalti iar ei incep sa fie ceilalti pana inceteaza sa existe poate pentru ca cea mai buna problema e solutia dar oricat de evoluat as fi pe scara cosmica a infinitului mic ma duc sa tai gatu la vrabii si jugulare la porc La anu si la multi! Colindarea colindarilor am visat ca dadeam la lopata sapand gropa cerului gurii tale de dupa deal apare un calaret cu un inger de transpiratie la subtioara si am sapat pana am dat de apa
apocalipsa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pastorala du siecle in lanul cu porumb crestea o vaca plina alba ce isi lungea pana-n pamant o mare tzatza calda cu limba spinii ea lingea scuipand cu lacrimi in urzici prin santul plin de umezea tot campul cu furnici spre sat agale in galop treceau doi calareti pe calul negru din mijlop de drum de dus fanetzi din lanul de porumb subit vrea soarele sa nasca la ferestrele cu flori granit lapticul in vacutza mea
Guest mama Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pastorala du siecle in lanul cu porumb crestea o vaca plina alba ce isi lungea pana-n pamant o mare tzatza calda cu limba spinii ea lingea scuipand cu lacrimi in urzici prin santul plin de umezea tot campul cu furnici spre sat agale in galop treceau doi calareti pe calul negru din mijlop de drum de dus fanetzi din lanul de porumb subit vrea soarele sa nasca la ferestrele cu flori granit lapticul in vacutza mea nu stiu cum sa spun:), da' mie mi se par super faine poeziile tale...Bravo! uneori parca m'as baga si eu la scris vreo poezie, insa n'am talent dom'le...
apocalipsa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Represiune la casuta din deal Astazi mergeam pe strada ta Caci orice strada-ti apartine Erai aproape rupta-n doua De calaritul prin bazine Aveai un toc aproape cui Stateai pe burta cand primeai Cand nu stateai pe nimanui Outele cu foc loveai Esti smechera, complexa, psiholoaga O mica somitate-n scurt Te rog eu foarte mult mai draga Hai du-te in sictir si punct
le_albusier Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Craciun fara zapada O, cerule, zgarcit te-a facut ma-ta! Un fulg n-ai catadicsit sa ne-arunci pe crestet Cu-o bruma de polei n-ai inlesnit Osteoporoza doamnelor batrane Parcimonios ai iesit Uranus, de pe teava lu' tac-tu! De ce n-ai cernut oleaca de omat Sa aiba si copiii strazii dupa ce bea apa Macar de ziua nasterii dOMNULUI? De ce? DE CE FMM DE BULANGIU?! Heralzi ai noii epoci! Prostie umana! Iarna e ca vara!
Guest Adi Sabau Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Nu-i pozie . da-i frumoasa poezie ..!!! Felicitari albule ... ..
apocalipsa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Craciun fara zapada O, cerule, zgarcit te-a facut ma-ta! Un fulg n-ai catadicsit sa ne-arunci pe crestet Cu-o bruma de polei n-ai inlesnit Osteoporoza doamnelor batrane Parcimonios ai iesit Uranus, de pe teava lu' tac-tu! De ce n-ai cernut oleaca de omat Sa aiba si copiii strazii dupa ce bea apa Macar de ziua nasterii dOMNULUI? De ce? DE CE FMM DE BULANGIU?! Heralzi ai noii epoci! Prostie umana! Iarna e ca vara! super! chiar imi place abordarea:)
Guest Adi Sabau Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 (edited) ... O sa mai incerc una... Hei, tu nu mai stii de gluma? Sper din suflet ca glumesti! Chinuieste-ti neuronii ... Dar pe noi sa ne scutesti ..! P.S. Asta este tot o gluma Dragul meu distins poet. Ia-o ca pe-o'ncurajare, Sau ca pe un mic panflet! Edited January 21, 2009 by Adi Sabau
le_albusier Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Domnule Sabau, Ce-as manca un file de salau! Te referi la neuronii de rima... Sau la cei care comit a lipsei de substanta crima?
AddRien Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Domnule Sabau,Ce-as manca un file de salau! Te referi la neuronii de rima... Sau la cei care comit a lipsei de substanta crima? Rima ta-i putin fortata, Totusi nici nu-i democrata, Caci salaul de-l poftesti, Pe Sabau sa nu-l lovesti! E crescut la noi alene, Scrie versuri pe sprancene, Rimele ades il catã Si ofteaza toate-odata! PS Asta este tot o gluma, Dragul meu distins poet. Ia-o ca pe-o'ncurajare, Daca nu - mergi la bufet!
le_albusier Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dar eu nici nu am catat Pe Sabau sa il atac Intentia acelui salau A fost sa nu fac in poezie un hau Un hau disonant Pentru rima perturbant Eu am catat sa-l intreb Cum mai bine s-o incheg Pe poezia mea ciuntita Si de rima ocolita Sau ocolita de fond Dar atinsa de-al metaforelor fals aplomb Acestea fiind spuse Ce-as bea un sirop de tuse!
Guest Adi Sabau Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Albule, de la distanta De la care te privesc, Se distinge ignoranta Rimei tale, si-i grotesc Sa comiti cu aroganta Vorbe goale, fara nici Cea mai mica relevanta. Am dreptate? Eh ..? .. ce zici?
Vulgar_display_of_Alex Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Amorul tau, cand nu ma pot trrezi Dorm trei nopti in pat de-argint lichefiat. Adanc, in somn, de-amor ma cufund. Mor. Inecat sfarsesc... Singuratate... Camera goala de-afara-o soarbe vidul, nimicul in totalitate. Adanc, in somn, de-amor ma cufund. Dormeam in pat; si am murit in vis. Venea iar vidul si smulgea fereastra; ea in neant acum cadea; Zburau peretii, descompusi... Vulnerabilitate. Spaima? Nu era... In somn de-amor ma cufundam; Totusi, nimicul ramanea. Maine a fost. E ieri deja; Cele trei nopti de-atunci, Din nou vor fi...
le_albusier Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Astfel eu iti zic, in ale poeziei confrate Sabau Al unui usuratic manuitor de strofe nu fi calau Ocazional tes rime si in ceasta stanta De ce sa se vorbeasca de-aroganta? Daca sa-l fac a zambi pe cititor caut Nu zdrobi al meu inocent flaut Ce nu cauta sa desluseasca A mintii umane intunecata masca Si nici in ritm monumental nu canta Tiparele in care oamenii se-avanta In lume si titlurile sale de glorie Zadarnic caci nu sunt retinuti de-a timpului glagorie. Eu acestea nu le cant si daca le-as canta Fii sigur ca la a ta critica nu m-as incrunta.
Vulgar_display_of_Alex Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 vad ca pe-aici se practica doar poezii "Random" ei bine, daca numai asta faceti, m-aspuc si io ; d-astea :"o fac pe loc" am intrat pe-un site tampit intr-o letargie de moment zorzoanele de pe monitor ma priveau fara reper dar eu stiam sa te privesc, oglind-o ! si fara sa mai cuget am apucat lantul de-arama ca nimeni nu ma baga-n seama hai ca mi-a iesit asta se pare ca nu vi-a placut aia a mea : "Amorul tau, cand nu ma pot trezi" ... ashteptam macar un comment, ca trb sa vb despre poezii , nu ?
le_albusier Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 am intrat pe-un site tampitintr-o letargie de moment zorzoanele de pe monitor ma priveau fara reper dar eu stiam sa te privesc, oglind-o ! si fara sa mai cuget am apucat lantul de-arama ca nimeni nu ma baga-n seama Tocmai am avut o epifanie.
Guest mama Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Concluzie Din imposibilitatea de'a ma'nscrie In circuitul socio - profesional, O sa ma duc in fata primariei Si-o sa devin boschet ornamental.
Guest withefish Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Concluzie Din imposibilitatea de'a ma'nscrie In circuitul socio - profesional, O sa ma duc in fata primariei Si-o sa devin boschet ornamental. Asta chiar mi-a placut!!!Putem sa venim mai multi???
Guest Hiro Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Inarmat c'un plici Fugaresc mustele la servici, Si din plictiseala mare Urmaresc din post'ul de rigoare.
Guest RydeOrDye Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Your love by Trofin Laurentiu Sweetness are your lips, quite more. Because I dip my heart into your love You love me more. There is nothing I have not When I have you here beside me, For your love and flesh are truly What my soul has come to find To be weakness for my strength To defy my illness fully. I will keep you near forever Even when I’m far away. Either fear or hate will find me Your love will be my escape.
le_albusier Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Homo habotnicus habotnicus Intre ei de mii de ani Evrei, crestini si musulmani Oamenii fara ragaz se taie Pentru-o casa, pentru-o oaie Pentru Dumnezeu din cer Asta este un mister Daca nu te-nchini la cruce Domnu-n iad sa te arunce Nu crezi ca noi intru Coran In cap iti dam cu bolovani Nu porti chipia jidaneasca Furia lui Moise sa te loveasca Mai-s multi secoli pana cand Pe acest inrosit pamant Steaua lui David si turbanul Crucea si Ramadanul Intr-un colt uitate-or zace Pentru mai divina pace?
apocalipsa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Poveste din tara de foc Azi-noapte ai vorbit cu autoritatea stelara si ai cerut viata vesnica ei bine: canci
Vulgar_display_of_Alex Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Tocmai am avut o epifanie. 1.era ideea ca unii vorbesc doar intre ei, si nici nu baga in seama pe ceilalti...iar daca tu crezi ca am stat cel putin 1 sec sa scriu aia, te inseli;tocmai ca am facut-o in bataie de joc ... mai in genu care mai face lumea de pe-aici "poezii"(random); in fine, epifanie stiu ca inseamna ceva legat de Hristos, sau cum vrei sa-i spui : revelatie; da ma rog, nu le am cu vocabularu' adevaru e ca versurile pe care le scriu sunt in engleza, pentru cantecele mele, da' cam aici ma opresc cu "poezia"; stiu ca nu sunt asa stralucit; dar decat sa mai pun comenturi ca sa-mi dea lumea peste nas DOAR atunci cand am o rugaminte sau o cerere (ca presupun ca "sarcasm" stiti ce inseamna ...daca nu, m-am prins de ce comentezi "poezia" mea aceasta de 2 bani; consider ca ai un limbaj dezvoltat, totusi), mai bine nu mai postez in continuare. 2.imi plac abordarile tuturor, spor la compus. Mi-a placut "RydeOrDye" pt. ca a pus si o poezie in engleza ; poate mai erau, dar nu le-am observat, cred ca din neatentie. respect Edited January 28, 2009 by Vulgar_display_of_Alex
Guest arosulescu Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 daca tu crezi ca am stat cel putin 1 sec sa scriu aia, te inseli;tocmai ca am facut-o in bataie de joc ... mai in genu care mai face lumea de pe-aici "poezii"(random); de ce s-o fi ajuns la asa ceva.... ?!
le_albusier Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Vulgar, poeziile cuiva sunt naspa nu pentru ca autorul n-are limbaj si nici pentru ca nu stie sa faca rime. Poezia este o metaforizare frumoasa a unei situatii umane. Iar ceea ce scrii tu acolo tocmai metaforizare nu este: am intrat pe-un site tampit intr-o letargie de moment zorzoanele de pe monitor ma priveau fara reper O descriere total realista a unor actiuni. Nimic interesant. Nimic poetic.
Vulgar_display_of_Alex Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) aoleu ... bai baieti; imi cer scuze tuturor, serios, da nici eu nu ma exprim cum trebuie cateodata; sorry le_albusier si arosulescu deci, ce vroiam sa zic si nu mi-a iesit : de fapt, scrisesem o poezie (daca te uiti inaintea aceleia pe care ati comentat-o{desi nu asta vroiam s-o comentati}) am scris una "Amorul tau, cand nu ma pot trezi" care bineinteles, aia am scris-o cu seriozitate; dar n-am primit niciun comment, si pe urma voi discutati pe langa mine ... asa ca, precum un tampit ce-am fost, am scris o porcarie penala, ca sa atrag atentia ... dar serios, e doar un nimic aia cu "letargie de moment" sau nushtiu ce draq, ca nu mai stiu ce-am scris; io de fapt vroiam ca sa-mi ziceti ce parere aveti despre cum scriu versurile (sa o comentati pe prima poezie care am pus-o ...); nu ca as avea vreun obiectiv, dar ma intereseaza sa scriu versuri pentru cantecele mele si vroiam doar sa vad ce ziceti; adevarul e ca rabdarea mea atarna de un fir de par ... scuzele si respectele mele; de ce s-o fi ajuns la asa ceva.... ?! adevarul e ...bine, pe de alta parte fata de ce am scris mai sus; ca mi-au placut clipurile Random pe care le-am vazut pe youtube... in poezie, nu prea arata bine ... dar cred ca poate deveni un curent ce trb respectat ... cred ... Edited January 28, 2009 by Vulgar_display_of_Alex
le_albusier Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ok alex, scuze ca n-am inteles ce vrei sa zici. Man mie mi s-a parut ca glumesti cu prima poezie si luand-o ca o gluma am zambit in sinea mea si mi-am continuat artistica lupta cu bardul Sabau (care n-a catadicsit sa mai onoreze duelul). Pot sa zic ca poezia ta e cel putin...luabila peste picior . Da in muzica nu conteaza versurile. Daca faci muzica proasta n-o sa-ti aprecieze nimeni versurile oricat de la nivel de Shakespeare sunt ele.
carramba Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) pesemne la ceas de seara, doamna de pica isi ravaseste naravurile din impreunarea crasa a binelui-mereu sublimand. n-am sa ocolesc cutarele acesta albastru numai pentru atata lucru. pesemne ca izbanda, in intamplarea asta adevarata isi insuseste ingroparea marelui frau. si-asa trupul zace scarmanat de duiosia unei amintiri incerte. poftiti, domnule arosulescu. Edited January 29, 2009 by carramba
Recommended Posts