Adi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Trupa HB va invita la un concert hard'n'heavy Joi 1 Decembrie in Club Big Mamou ( Splaiul Independentei nr. 2A ) cu incepere ce la ora 21:00. Pretul biletului nu este inca stabilit, dar cu siguranta va fi mic ( cel mai probabil 3 lei ). Va asteptam.
Cosu Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 (edited) ca sa sintetizez: -> -> -> -> Edited November 25, 2005 by Cosu
prowler Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ...mi-ar placea sa va vad si in alt loc decat big mamou
malex Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 cu incepere ce la ora 21:00 sigur? sau in buna traditie a concertelor rock, se anunta pentru 21:00, lumea se strange pe la 22:00 si se incepe cantarea pe la 23:00?
Guest Mircea19 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 cosu... vezi ca lipseste un om din trupa.. tobe bass voce chitara si mai lipseste o chitara
Adi Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 sigur? sau in buna traditie a concertelor rock, se anunta pentru 21:00, lumea se strange pe la 22:00 si se incepe cantarea pe la 23:00? Pai atunci ce sa fac? Sa-l anunt la 19:00? Speram ca lumea sa apara mai pe la 8 sa aiba timp de-o bere inainte ( cel putin asta e modul meu de operare ).
Guest Baragan Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 vin si eu ... vin si eu!!! He he, normal
Blondu Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Vin si eu .. fara masina.. si ma imbat praf Chiar am chef .. ca pe vremurile bune )
Guest Azraelle Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Vin , vin , vin!!!!! ...Si bere , evident
Guest Johnny I Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 mie sa imi datzi poze dupa aia!!!!!!!
Guest RipperC Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 ...mi-ar placea sa va vad si in alt loc decat big mamou
prowler Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 ^asta inseamna ca esti de acord cu mine ? nu sunt inca sigur daca o sa vin...sper macar sa nu mai fie obligat tot publicu sa stea la masa (desi ceva-mi spune c-o sa fie )
cearny Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Va fi mult loc in fata - cam ca la Legacy. Se poate vorbi cu 'conducerea' pentru a se evacua mesele dinspre scena, si noi exact asta vom face A, si ... bring your buddies with you 11th Commandment: Thou Shalt ROCK!
Guest preo Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 da mai ... o sa fie loc in fata, nu o sa mai fie problema cu statul la mese. singura chestie e sa nu se sara prea tare ca se cam zgaltaie podeaua aia
Guest Azraelle Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 si chiar sper sa nu mai fie probleme cu 'personajul colectiv' ...rewind..data trecuta :-s
Dementhor Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 pana la urma cat e intrarea aia?... suna a mosters of rock
Guest RipperC Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 pana la urma cat e intrarea aia?... suna a mosters of rock 3 lei
prowler Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 azi dies irae, vineri avatar... sa vad daca pot sa squeeze you in
jules Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Bafta multa! Rock'em all! (chiar si pe nenea de la bar)
michel2233 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Impietriti-i pe toti! Eu sper totusi sa se misteeeee ...
Guest Baumwolle Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Da, mai Michel, de acord cu tine...Eu doar am interpretat ceea ce a spus Jules, si anume "Rock'em all!"...Adica..."Impietriti-i pe toti!"
jules Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 cam pe la ora asta incep sa militez pentru feedback si poze
Guest Baumwolle Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Incep eu sa afisez impresii.... Incep cu cele pozitive, ca na, merg la suflet.HB au fost la inaltime, ca de obicei.Frumos cantat, curat, corect.Hazlii si inspirate comentariile lui Cosmin.Felicitari! Impresiile negative...Cred ca cel mai mare minus este repetitivitatea, lipsa de variatie.Am asistat la 3 concerte ale trupei si nu pot spune ca am simtit diferente notabile intre ele(Cearny a stat o data in stanga lui Cosmin ).O alta chestie ar mai fi ca show-ul pe care il faceti este un pic fortat.Cum spunea cineva, "nu fac spectacol, canta".Incercati sa fiti mai relaxati, nu se supara nimeni daca gheriliti.Criticile vi le-am spus ca sa deveniti mai buni, nu ca as fi rau cu voi, hell no! Felicitari inca o data!
michel2233 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 (edited) Pe undeva ai si tu dreptate Baumwolle ... si eu sunt de parere ca repertoriul (inca) nevariat este un minus pentru cei care sunt mereu prezenti la concertele lor ... poate ca schimbarea ordinii pieselor ar ajuta cu ceva ... daca nu au facut-o deja .. oricum prima piesa a fost aceeasi in toate cele 3 concerte la care am fost prezent ... cred totusi ca a existat o diferenta vizibila intre cele 3 concerte inclusiv legate de relaxare ... RipperClone a fost in forma iar trupa a sunat legat dovada ca nu au stat degeaba ... din pacate vocea si chitara lui cearny au fost putin cam incet ca volum .. dar iarasi pozitia mea si a lui Baumwolle si a altora care au stat foarte in fata poate nu a fost cea mai potrivita ... Sper sa mai vina lume si sa-i critice la sange fiindca asta ajuta foarte mult chiar daca deranjeaza uneori pe cei in cauza ... Din ce am putut sa-mi dau seama lumea a reactionat foarte bine la cantarea lor din aceasta seara ... bis-ul o demonstreaza. Ma bucur ca am reintalnit destul de multi colegi de RGC ... ma asteptam sa fie mai multi .. chiar daca locul a fost plin ... gandesc .. cam peste 40 de persoane, mai erau locuri ... in picioare poate, dar mai erau! Salut acum si pe cei care nu am apucat sa-i salut acolo. Rearanjarea meselor, schimbarea lor de fapt, au facut locul ceva mai aerisit si din cate stiu nu au fost probleme cu barmanul sau altcineva ... de fapt sunt niste tipi tare de treaba, dar asta este meseria lor ... Ca si data trecuta tin si eu sa multumesc, chiar daca nu o sa ajunga la urechile cui trebuie, clubului Big Mamou ca a facut posibil acest concert. Pozele, bune sau rele, facute de Azraelle (alea bune) si restul de un nepriceput ca mine, incerc sa le postez intr-o arhiva fiindca sunt tare presat de timp .. dimineata am drum lung de batut ... Un sfarsit de saptamana placut la toata lumea .. Bafta HB .. si voua ceilalti ... la fel! P.S. Cand ma intorc sa gasesc aici toate pozele facute la concert si multe comentarii ... hai ajutati pe oamenii astia sa se ridice ... numai voi o puteti face. P.P.S. Nu este locul aici dar in curand Sahara are un concert la care sper sa nu uite sa ne invite ... Concert_HB___Big_Mamou___01DEC2005.rar Edited December 2, 2005 by michel2233
Symbolic Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 chiar as fi vrut sa ajung in seara asta. dman, poate bagat si in alte carciumi totusi
Recommended Posts