Alin N Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Stie cineva ceva de motorrockul de anul acesta? Am tot intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu stie cand e. Daca aflati ziceti-mi si mie va rog.
SolDiez Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Inca nu s-a dat nimic oficial se pare. Incearca pe motorrock.ro la contact sa vorbesti direct cu organizatorii.
apocalipsa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 pai e asa: tu intrebi cateva luni si te trezesti brusc ca peste cateva zile are loc festivalul dar clasic nimeni nu stia dinainte cand unde si ce. numai aia care sunt pe firul prezidential.
Guest Distorsed Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 motorock party stiu ca este la Bistrita, e confirmata chestia
Alin N Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 (edited) pe site zice 8-10 iunie. da nu zice daca e 2008, 2009, 2010, 2020 sau vreun alt an d-asta SF. e de anu trecut ca am intrat si eu ...da...de ala de la bucov zic Edited April 30, 2008 by metal_messiah
Guest Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Pe forumul motociclistilor spuneau ca la jumatatea lunii mai. Intrebati si pe acolo.
Alin N Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Pe forumul motociclistilor spuneau ca la jumatatea lunii mai. Intrebati si pe acolo. cam asa stiam si eu...ca e in a2a jumatate a lunii mai...sau inceputu lu iunie cel tarziu...sper sa fie dupa 16 mai oricum
Guest hahaha Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cu alegerile and shit, eu nu cred ca are sa mai fie...
Un Tobar Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ieri am vorbit cu organizatorul sef si mi-a spus ca anul acesta nu se ma tine intalnirea de la Bucov din cauza ca are niste probleme (personale).
Guest dead soul Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 (edited) Ieri am vorbit cu organizatorul sef si mi-a spus ca anul acesta nu se ma tine intalnirea de la Bucov din cauza ca are niste probleme (personale). da frate asta am auzit sh eu,sincer imi pare foarte rau k nu se mai tine motorrock anu asta.... eu totusi sper k pina se termina vara sa avem parte de un motorrock,la noi in bucov,sh in legatura cu cocalarii... intr-adevar e un festival deschis..dar cum e frate sa vii sh tu sa asculti o formatie sa bei sh tu o bere linistit,sh sa dai peste tot de cocalari, dupa ce ca rockul este blamat de multe persoane....sh zi de zi ne confruntam cu cocalarii....o data pe an avem sh noi o placere a noastra sh nici acolo nu scapam de ei.... sunt de acord,poate sa vina oricine,da makar o data pe an sa stam sh noi linistiti....eu cred ca am dreptate in felul meu sh scuze dak am ofensat pe cineva... nu am nimik cu nimeni dar frate de asta ii zice MOTORROCK...e vorba de motoare muzik rock bautura sh distractie da cum sa te distrezi knd trebuie sa stai cu ochii mereu pe ei sa nu fure sa nu dea in ala ....sunt f multe motive Edited May 20, 2008 by dead soul
Alin N Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 da. stiu ca este vechi de un an topicul, dar nu am vrut sa fac si anul acesta alt topic IDENTIC. intrebarea este aceeasi: se tine sau nu motorrockul anul asta? aseara eram cu fosta gasca in Jazz si cica s-ar tine motorrockul de la bucov in weekendul urmator. eu am cautat pe net si nu am gasit nimic. decat pe blogul unei cunostinte am gasit ceva, dar nu stiu cat de adevarat este. http://addicted4mata.myblog.ro/2009/05/23/motorrock-v-5/ deci sa inteleg ca daca intr-adevar se tine va fi doar sambata? si vor fi numai altar, trooper si vdv?
Iorgu Mihai Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Sault!Am un prieten in lista de messenger care tot dadea massuri despre Motorrock(ala de la Bucov) si spunea ca o sa fie pe 30 mai de la ora 21:00, si o sa cante Vta de vie, Altar si Tooper.Acum nu sunt sigur de tot ce zice el.O sa mai interesez si o sa va spun.
felixanu' Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 (edited) mai baieti, singura chestie cat de cat oficiala despre care se spune la stirile TV mai mult sau mai putin locale pe aici este ca intre 29 si 31 mai 2009 se desfasoara Zilele Ploiestiului, cu diverse manifestari culturale si bahice. Nici un cuvant despre MotorRock. asta e... LE: oricum, din punctul meu de vedere, pentru trupele mai sus mentionate nu ma misc din fata PC/TV-ului! Edited May 24, 2009 by felixanu'
Alin N Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Atunci inseamna ca s-ar putea sa fie si motorrockul tot 3 zile. pana acum stiu ca a fost organizat in aceleasi zile in care se sarbatoreau si zilele Ploiestiului. Dar totusi... tre sa stiu ce fac... iau cortu' sambata la mine sau nu?
Alin N Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Da. Pana la urma va fi doar sambata de la ora 9 am inteles ca incep concertele si vor canta: Altar, VDV, Trooper. Din cate am inteles nu va mai fi organizat de motociclisti ca pana acum. Va fi organizat de primarie.
Guest CristiZgarieNori Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Salut, aici sunt toate lamuririle in privinta motorrockului La "seara rock" vor canta Vita de vie, Altar, Trooper si.. Zgarie nori ne vedem acolo
Alin N Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 mersi mult de informatii cristi. bafta la concert. sper sa pot ajunge ca a intervenit ceva. dar tre' sa ajung sa iti dau "o" bere ca mi-ai setat chitara
Recommended Posts