SolDiez Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Deocamdata doar 2 piese. ...de cand nu le-am mai cantat m-am si dezobisnuit sa cant la acustica si le-am mai ametit pe ici pe colo. Si-ul e out of tune in nothing else matters. Urmatoarea va fi Stairway to heaven dar sa vad cand.
Skeleton Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 f tare. era misto daca inregistrai peste si dialogul ala de vioara
alex_omul Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Suna bine! insa incearca sa canti cu metronom. Uneori mi se pare ca grabesti piesa, alteori mi se pare ca "agata" putin.
SolDiez Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Yep total deacord. Cand cant singur ma grabesc de obicei si cand imi dau seama ca o iau inainte incerc sa revin si iese abrambureala. O sa folosesc si un metronom data viitoare le trag din nou.
Stimpson J. Cat Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Frumos canti dumitale aici. Spor la exercitiu.
SolDiez Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 (edited) Thank You Am mai inregistrat odata nothing else matters cu metronomu care m-a disperat ca era din guitar pro si mai incepea cate-o bucata de piesa chit ca erau alea date pe mut si imi strica toata piesa iar eu incercand sa cant si sa-mi pastrez si calmul bagam piciorul pe sub masa sa ajung la butonul de volum de la subwoofer...de toata frumusetea a fost ) Si am uitat sa scot si noise reductionu din procesor si i-a luat tot sustainul ca e electro-acustica. A inceput sa bage parrrrr la inregistrari si nu stiu de ce patesc asta dar se intampla des...calculator prea slab I guess...oricum macar e mai pe timp ca cealalta Edited April 22, 2008 by Kreatorul
SolDiez Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 (edited) Cant si cu vocea ambele piese...dar numai cand sunt singur Altfel mi-e frica ca data viitoare cand vedeti un post de-al meu pe aici o sa-l ocoliti. Defapt cand inregistrez chitara bag si vocea ca asa m-am obisnuit si fara voce uit ce am de facut la chitara... Edited April 22, 2008 by Kreatorul
Metabog Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cant si cu vocea ambele piese...dar numai cand sunt singur Altfel mi-e frica ca data viitoare cand vedeti un post de-al meu pe aici o sa-l ocoliti. Defapt cand inregistrez chitara bag si vocea ca asa m-am obisnuit si fara voce uit ce am de facut la chitara... Daca nu aveam gatul terci de faringita poate bagam eu ceva pe inregistrarea ta. Nice work.
Alin N Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 imi place nothing else matters...a2a varianta... de curiozitate...cu ce te'ai inregistrat ca suna bine? eu folosesc free hi-q recorder ca nu am altceva...si se aude destul de nasol as putea zice
SolDiez Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 (edited) Electro-acustica => procesor de electrica => calculator(audacity) Am tras si ultima toamna rapid. N-am mai cantat-o de secole si e prima incercare deci mai am opriri. Nu stiu unde am gresit sau ce mi-a scapat ca n-am mai ascultat piesa demult Edited April 22, 2008 by Kreatorul
SolDiez Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Hai ca acum am cu ce, am tras Stairway to heaven. Cam aiurea, m-am mai incurcat da' am emotii cand inregistrez...ma concentrez prea tare pe ceva si uit ce urmeaza sa cant p.s: stiu ca nu tin tempoul, dar cu metronom e aiurea ca se schimba masura in melodie.
GrP Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Frumoasa treaba ai facut pe aici.. Mi-ai dat o idee buna, si cand ma intorc din Grecia, poate trag si eu cateva coveruri acoustic+voce. Mi-am amintit de vremea cand ma chinuiam sa scot Ultima Toamna de la Iris. Pana la urma am reusit sa fac in gp si am incarcat pe site.. Bafta in continuare, si mai asteptam si alte inregistrari..
Recommended Posts