Khosmhyn Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ce parere aveti si de fapt ce ati alege intre Mesa Boogie triple rectifier si un H&K Triamp MKII?
karpi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ce parere aveti si de fapt ce ati alege intre Mesa Boogie triple rectifier si un H&K Triamp MKII? dumneata mai citesti pe forum sau numa pui si tu asa o intrebare aiurea? http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=20014&hl=
Razvan Alexandru Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 karpi, e nou, intelege-l si tu acum
karpi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 karpi, e nou, intelege-l si tu acum e o comoditate la uni , nu ma refer la acest nou venit sau numai la el.. Eu fac surf pe "n" site -uri cu de toate , primul lucru este sa studiezi "harta" site-ului . Si nici nu ma inscriu , doar citesc si ma documentez , trag concluzii si gasesc sute de linkuri relative la topic /tema. Pe alte site-uri unde sunt si inscris nu prea se accepta topicuri noi deschise pe teme deja existente sau dicutate . Acest lucru ajuta un "vizitator" sa se descurce intr-un forum si sa-si gaseasca raspunsuri . Eu nu ma inscriu in unele forumuri doar daca altfel nu am acces la imagini sau sunet .Gasesc aproape intotdeauna material suficient daca citesc cu atentie . Dar chiar , acum e i toi topicul cu "Messa Dual Rectifier extended story ...lol " ...scrie mare si tare si este la ordinea zilei .Cred ca daca era un pic atent si citea gasea explicatii , linkuri si putea sa si intrebe .
Khosmhyn Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 scuze de deranj. eu am intrebat cu speranta ca unii de aici sun in masura sa imi spuna diferentele dintre cele 2 si probabil unele sfaturi. Nu ma intereseaza Dual rectifier & stuff. Ma intereseaza o parere pertinenta. Care considerati ca e mai fiabil, etc. Banuiesc ca de asta exista forumul acesta. Ca unii sa intrebe si altii, daca vor, sa raspunda sau nu. Daca toata lumea s-ar documenta si ar cauta pe "n" site-uri probabil acest forum nu si-ar mai avea rost. Multumesc oricum.
Recommended Posts