www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Khosmhyn

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Khosmhyn

  1. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: ashaena@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Jack Plate Stereo / Mono ca cel din imagine sau apropiat. Astept oferte.
  2. Ai mesaj privat. Cu bine!
  3. Hughes & Kettner Triamp MK I + footswitch original, in stare foarte ok. 3 canale independente, fiecare cu 2 moduri (si gain separat), spring reverb, finale 6L6. Pret 750 E fara case / 800 E cu case. Accept si schimburi cu Digitech GSP1101 + Rocktron Velocity 300 sau schimb cu Line6 Pod HD Pro. O sa ii fac si poze foarte curand.
  4. scuze de deranj. eu am intrebat cu speranta ca unii de aici sun in masura sa imi spuna diferentele dintre cele 2 si probabil unele sfaturi. Nu ma intereseaza Dual rectifier & stuff. Ma intereseaza o parere pertinenta. Care considerati ca e mai fiabil, etc. Banuiesc ca de asta exista forumul acesta. Ca unii sa intrebe si altii, daca vor, sa raspunda sau nu. Daca toata lumea s-ar documenta si ar cauta pe "n" site-uri probabil acest forum nu si-ar mai avea rost. Multumesc oricum.
  5. Ce parere aveti si de fapt ce ati alege intre Mesa Boogie triple rectifier si un H&K Triamp MKII?
  6. cand misc de mini jack-ul din interior se aude un zgomot de masa foarte puternic.
  7. Salutare. Am un stagg electro-acustic. Nu stiu ce are dar nu mai vrea in ruptul capului sa mai sune. O fi doza arsa? O fi vreun contact dezlipit? Nu i-am facut nimic deosebit sa o agit sa o lovesc sau altcva. Pur si simplu am vrut sa cant si nu mai functioneaza. Bateria e ok, totul pare ok. Aveti vreo idee ce as putea face?
  8. Iaca si varianta cu voce la "Gruia lui Novac". Microfon de rahat... homemade recording.... se poate mult mai bine..dar ca idee... Ashaena___Gruia_lui_Novac.mp3
  9. Acesta este un proiect de metal traditional pãgân. Melodiile nu sunt in forma finala. Ashaena___Alungare.mp3 Ashaena___Soapte_Uitate.mp3 Ashaena___Blajinii.mp3 Ashaena___Cei_nascuti_din_pamant.mp3 Ashaena___Gruia_lui_Novac.mp3 Ashaena___In_Bezna.mp3 Ashaena___Intunecat.mp3 Ashaena__Ashaena.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.