Musaro Adriano Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Oila, salut!! Noua jem cu prieten meu bolly, am tras cate ceva pe un track mai 'Funky', speram sa va placa, noi ne am distrat , asteptam comentarile!! Va auram numai bine si merci!! jamAdryBolly.mp3
Musaro Adriano Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 @hades:merci frate! Numai bine!!
maur Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 musaro, frate...esti unul dintre cei mai buni de pe forum.... simplu...imi place.
Guest hututui Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 bravo, mi-a placut foarte mult improvizatia voastra! se vede ca nu "aveti stare" si bine faceti! poate puneti si negativul, sa se mai joace si altii!
bolly Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 multumim a...si negativul Robben_FORD_like.mp3
Musaro Adriano Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 @Fratilor: multumesc mult la toti pentru comentar!!
Guest Monyo Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jazz-Metal!!! P.S.: Cine mai are idei stupide poate sa se alature, am lasat loc pt toti dementi ... Funny_Robben_Jam_Monyo.mp3
Guest arosulescu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 (edited) Jazz-Metal!!! P.S.: Cine mai are idei stupide poate sa se alature, am lasat loc pt toti dementi ... ca adusesi vorba de idei stupide si dementi ... ma simtii ...asa ca ...sa ascultam ps mai este loc Edited June 27, 2008 by arosulescu
bolly Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 misto baietii!bravos ...iar tu andrei m-ai cam spart esti fun guthrie cumva?
Guest arosulescu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 misto baietii!bravos ...iar tu andrei m-ai cam spart esti fun guthrie cumva? multumesc... boly...e o discutie mai complicata ... mi-e greu sa spun ca sunt fanul cuiva (sigur ca exista totusi un chitarist pe care de multe ori il visez noaptea in somn la modul cel mai propriu/real...pt ca il iubesc enorm -si vb foarte serios - dar este vorba de altcineva). Guthrie ... e absolut minunat si probabil ca am ascultat de prea multe ori aceasta varianta cantata de el deci recunosc ca pe acest backing track m-a influentat foarte mult.
Musaro Adriano Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Super amandoua dar si mie ma placut foarte mult versiune lui Arosulescu, foarte bine cantata. Felicitari si la mai multe. Imi pare bine ca pe la Jam session se misca ceva.
Guest arosulescu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Super amandoua dar si mie ma placut foarte mult versiune lui Arosulescu, foarte bine cantata. Felicitari si la mai multe. Imi pare bine ca pe la Jam session se misca ceva. multumesc
Guest arosulescu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 mai este loc ... chiar nu mai vrea nimeni sa cante cu noi?
chris_27 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Fain baietii. Nu sunt in tara acum.Daca reusesc sa iregistrez undeva ma bag si eu.
karpi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 (edited) frumos toata lumea chitaristica Edited August 3, 2008 by karpi
KIKO Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 cel mai mult mi-a plãcut vers. lui Andrei R. - bravo. stiu ca e greu de multe ori de astamparat setea de note, pe mine nu ma deranjeaza, desi presimt ca lucxrurile evolueaza inspre simplitate asa in viata, o sa ne potolim cu totii la un mom dat. )
Guest arosulescu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 (edited) cel mai mult mi-a plãcut vers. lui Andrei R. - bravo. stiu ca e greu de multe ori de astamparat setea de note, pe mine nu ma deranjeaza, desi presimt ca lucxrurile evolueaza inspre simplitate asa in viata, o sa ne potolim cu totii la un mom dat. ) foarte adevarat... si totusi daca intr-un anumit moment al vietii mele vreau sa cant cele mai multe note, nu trebuie sa ma stavileasca nimic -cum ar fi lipsa de tehnica, de conceptie a frazelor sau orice alta lipsa- asa ca eu am incercat sa studiez /abordez cat mai multe feluri de muzica. Adica nu stiu cum pun altii problema, dar eu zic ca la batranete, cand vrei sa simplifici lucrurile, trebuie sa ai din ce sa simplifici. (am editat textul pt ca am avut impresia ca nu am fost prea coerent in ce am vrut sa spun) multumesc! Edited August 3, 2008 by arosulescu
midnight rider Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dar eu zic ca la batranete, cand vrei sa simplifici lucrurile, trebuie sa ai din ce sa simplifici. Asta e unul dintre cele mai mari adevaruri spuse pe aici !!!! Zilele astea voi pune continuarea la versiunea lui monyo si arosulescu numa sa imi instalez placa in calc pe care-l am in camera
malex Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jam_monyo_arosulescu_malex.mp3 si promit sa nu mai beau whisky dupa bere... ca uite, fac prostii...
Guest arosulescu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 jam_monyo_arosulescu_malex.mp3 si promit sa nu mai beau whisky dupa bere... ca uite, fac prostii... e bine domne dar fa ceva cu tonu ...da-i umpic de medii, mai taie din inalte si mai pune umpic de joase...sa se mai ingroase putin
malex Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Fain, Malex. Cu ce/cum ai tras? simplu de tot : G2.1 prin usb si Cubase e ciudat ce zice arosulescu - la mine suna cu (prea multe chiar) medii, joase suficiente... ma rog
KIKO Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 confirm si eu ce zice Andrei, dar nu ma cramponez in ton, mi-au placut ideile. misto.
Guest arosulescu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 daca bagi g2-ul in calculator din out/phones nu suna mai bine? (te inteb doar ...nu am scule cu usb si din cauza asta intreb)
malex Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 daca bagi g2-ul in calculator din out/phones nu suna mai bine? (te inteb doar ...nu am scule cu usb si din cauza asta intreb) la mine nu (placa de sunet e mai de kk) si in plus mi-e mai usor sa-l controlez asa prin Cubase si cred ca stiu de unde zici ca suna rau... am tras cu whisky-n nas si cand am facut tonu' am uitat sa pun egalizatoru pe flat d-aia mie imi suna bine asta e... bafta mare
Guest arosulescu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ok... acum inteleg.... bine bafta si voua :)
Recommended Posts