Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 eu cant la chitara in fiecare zi ...coveruri , unele melodii compuse de mine ... mai incerc si altele ...mai leg niste acorduri intre ele...si incerc chiar sa fac si niste solouri ( desi nu imi ies ) ... nu cant cate doua ora fara sa ma opresc...cant 20 de minute acum , inca 20 de mine sau chiar o jumatete de ora mai tarziu , si tot ...iar intre timp ..ma uit pe internet...sa vad ce taburi sunt mai usoare , la unele melodii , pentru a le invata .... uneori , chiar si pe la ora 00 imi vine sa cat , imi pun castile ...si incep sa "zrangad" ) ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtazy Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Depinde. De obicei cam 1-2 ore pe zi, dar sunt si zile in care nu sunt foarte ocupat (in special in weekenduri) cand stau cam 3-5 ore. Imi place sa ma apuc pe la 11 noaptea si sa stau cam pana pe la 3. Parca am mai mult spor la orele astea tarzii .Dar din pacate exista si zile in care nu exersez deloc, din diferite motive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 nu repetati exersati si incercati sa cantati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Nu prea las chitara din mana... repet si cand lucrez la ceva sau vad un film. Urmez tot ce a zis Petrucci in videourile lui, inclusiv warmups si exercitiile. In rest improvizez si vin cu idei si compun melodii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petre5 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 4 sau 5 ore in zilele in care nu am repetitii. cand am repetitii, incerc sa mai cant maxim o ora jumate in plus fata de ce am facut in ziua aia la sala. dorm insa mai putin pt ca in general tre sa impac si capra si varza (faculta si muzica) asa ca de obicei ma apuc pe la 11 noapte si termin pe la 3 sau 4 dimineata. oricum mi-as dori sa am timp sa pot repeta 10 ore pe zi dar nu se poate din nefericire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 4 sau 5 ore in zilele in care nu am repetitii. cand am repetitii, incerc sa mai cant maxim o ora jumate in plus fata de ce am facut in ziua aia la sala. dorm insa mai putin pt ca in general tre sa impac si capra si varza (faculta si muzica) asa ca de obicei ma apuc pe la 11 noapte si termin pe la 3 sau 4 dimineata. oricum mi-as dori sa am timp sa pot repeta 10 ore pe zi dar nu se poate din nefericire. tu dormi?(intreb asa de curiozitate,fara vreo urma de rautate) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Nu mai putin de 6. Rar mai mult de 12. De obicei intre 7 si 10 ore. Le impart asa: - o ora de citire la prima vedere. - o ora de invatat acorduri/arpegii si cum se folosesc. - 2 ore de tehnica. - 3 ore de solo-uri. - 2-3 ore de armonie. - o ora de improvizatie. - o ora de teorie. De obicei o zi pe saptamana cant maxim 4 ore. Sunt si zile in care nu pot canta ori pt. ca ma duc la un concert/seminar/etc ... ori pt. ca (cum s-a intamplat azi) trebuie sa duc chitara la reparat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Eu repet pana vine tata urland sa imi inchid statia ca bala bal bla....Deci maxim o ora fac pe zi sau o data la doua zile dar noh in acele minute bag cat de tare pot PS:Deja astept sa vina vacanta de vara ca ma mut la bunici si o sa studiez la chitara pana imi ud iara chiloti de transpiratie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) La cum se prezinta o zi a unui om obisnuit nu prea mai ai timp si de cantat asa ca ...20min minim daca faci exercitii in fiecare zi si de cantat cam 2 ore minim in week-end poti face performanta. Nu cred ca e cineva pe forumul asta sa repete 6 ore /zi (exclud cei de la conservator si licee de muzica-asta e menirea lor ) P.S.La noi, trebuie sa iti permiti sa studiezi 6 ore/zi Am uitat sa raspund la topic: 1 ora pe zi seara de la 12 la 1 noaptea numai exercitii, de cantat...la repetitii(nu am timp mai mult) Edited May 7, 2008 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ange Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Hmmm...nush dak sunt chitaristi clasici p aici,dar eu care sunt unul dintre ei studiez destul de mult.Si totusi nu conteaza CATE ore studiezi,d parca ai face intrecere cu cineva,ci conteaza eficienta cu care studiezi.In 30 de min poti face mult mai mult decat fac altii in 3 ore si asta e o realizare dak dupa aia iti dai seama k ai rezolvat nishte probleme. Inainte de vreun concurs sau concert studiez aproape toata ziua,dar ce mai mult imi place sa cant seara,cand imi simt degetele f mobile si parca imi iese totul. Aaaa,si cine mai canta la chitara clasica sa-mi spuna k sa stiu si yo cum imi impart cunostiintele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts