www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

petre5

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by petre5

  1. Salutare, Recent am inceput sa punem bazele unui proiect de metal melodic.Se merge pe piese proprii, vor fi 2 repetitii pe saptamana, oamenii implicati au multa experienta pe scena si in studio. Targetul e cel obisnuit: multe cantari si inregistrari (exista toate conditiile). Daca mai doriti detalii. scrieti un mail catre peter@taine.ro Va multumesc!
  2. Pret: 400 Localitate: Bucuresti Contact: 0749562611 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dozele provin de pe un Ibanez Apex II care de curand a fost introdus in "arsenalul" meu. Dozele au stat pe chitara pret de o inregistrare in studio si 3 concerte live. Le vand deoarece am aceleasi doze pe K7 si nu vreau sa am 2 chitare aproape identice ca si ton. Dozele sunt medium-low output si sunt foarte versatile, cel putin eu am folosit PAF-uri de la death metal la coveruri si nu au fost out of context niciodata. Le puteti cumpara si separat la pretul de 200 de ron. Pretul NU este negociabil, nu ma contactati pentru a-mi oferi jumatate de pret si eventual cu pretentia sa va achit si transportul (penibil cum suna, am patit ceva asemanator tura trecuta cand am pus niste doze la vanzare)
  3. Ibanez Apex II, Mesa Boogie Dual Rectifier II, Seymour Duncan Invader Bridge, Ibanez Ts 909 DX, lucrand la un nou material Taine. Pana va fi gata, puteti cauta ep-ul intitula Resurrection pe youtube. Cheers and hope you enjoy!
  4. Da, este playback. E un promo. Pe viitor vreau sa inregistram live. La momentul ala nu aveam posibilitatea. Multumesc pentru feedbak! Mai vreau
  5. Iata si un promo pentru trupa de coveruri in care activez. More to come.
  6. Ma numesc Petre Iftimie, sunt student in anul 3 la conservator. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr 0749562611, sau la adresa de mail metropolitan_silence@yahoo.com
  7. Vand Seymour Duncan Pickup Booster SFX 01, stare excelenta, 250 RON. 0749.562.611- Petre.
  8. Thanks! Pai soloul ar fi una:) Insa dupa ce vom inregistra albumul, sigur voi incerca si eu sa compun ceva cap coada.
  9. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WuyfUSAgsBk Line 6 POD 2.0, Ibanez K7 acordat 1 ton jumate mai jos.
  10. Nu, standard tuning. Am tras vreo cateva duble, dupa care m-am hotarat sa "trisez" putin. Cum nu gaseam nimic prin casa si nu vroiam sa-mi sacrific ultimul elastic de prins parul, am sacrificat o bucata dintr-o carpa:)) Arata ciudat, dar m-am descurcat. Mersi de comment!
  11. Da, nu am prea nimerit-o la volume. Sorry. O sa-l refac in curand.
  12. Salutare! Revin cu o varianta refacuta (si sper, imbunatatita) la o postare mai veche. Cu ocazia asta am reusit sa trag ceva cat de cat cu noua chitara (Ibanez K7). La partea de clean am folosit si un Ibanez Rg Prestige 1527(Thanks Twister!) Enjoy! petre.mp3
  13. De ceva vreme am ramas fara baterist. Deoarece dorim sa ne continuam activitatea live si sa o incepem cat de curand pe cea de studio, facem apel la toti cei pasionati de technical death metal. Acceptam si colaborari gen session pentru un concert care va avea loc in Suburbia pe 25 octombrie. Ne puteti gasi la illuminati_theband@yahoo.com sau www.myspace.com/the1lluminat1band pentru mai multe detalii. Multumim!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.