michel2233 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 o mic jam pe care l-am numit rocky shore Bine ai revenit cu piese ... ultima pusa aici parca a fost "Nefertiti" ... Acum mi-am adus aminte ca cineva te lauda mai de mult pe forum si chiar eram curios sa aud de acel Marius (Alex) Pop pasionat printre altele si de jazz. Super ce cantati voi la jam-ul cu pricina, imi place si sectia ritmica foarte mult ... de solo-ul de chitara ce sa mai zic ... felicitari ... esti tare! Bafta la dueluri .. sper ca o sa mai postezi si acolo ...
felixanu' Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 bravo, mario, pentru piesa asta, inspiratie (ne)tarmuri(ta) la rock... si bine ai revenit cu piese pe aici, speram sa nu mai iei pauze asa lungi.... @bogdan: foarte frumoasa piesa Geea. urechea mea a simtit asemanari cu John Norum (piesa Catalina Sunset de prin 1995), ceva din progresiile de acorduri de la Crying a lui Yngwie, parca si un pic de Friedman, plus o mica parte de la mijloc pe care nu am identificat-o inca, dar sigur e de undeva . tine-o tot asa, mai baga piese bune aici! @muky: flawless fiecare bucata pe care ne-o "servesti", la mai mare! dar ma asteptam sa zici o vorba de andante-le ala pe care l-am incercat eu acum ceva vreme
mario_d Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 multumesc pt toate aprecierile voastre.trebuie sa recunosc ca o mare influenta (poate cea mai mare) a avut-o greg howe in viata mea,care consider ca este un mare chitarist,ca feeling si ca tehnica.voi posta pe data viitoare niste compozitii,numa sa am timp sa le termin.
michel2233 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 melodia "I wanna fuck you in the ass" ( I wanna love you in the night) ....dar nu cred ca pot sa o fac singur ....am nevoie d cearny , preo, vlad si shmen ...adik d Zboara Vulturul ) .... ...wiiiiiiiiiii Doamne ce m-am speriat ... ... tocmai intrebasem daca stie cineva cum se cheama melodia postata de mine iar tu ai zis ... melodia "I wanna fuck you in the ass" ... la naiba zic eu ... "Do You Think I'm Sexy" ... si de ce ai nevoie de asa multi colegi de forum ca sa faci asta ... hmm .. ceva nu este in regula ... Noroc ca am urechile mari (nu numai nasul) si am auzit de trupa Zboara Vulturul ... banuiesc ca ai vrut sa postezi un cantec care se numeste "I wanna love you in the night" si pe care eu inca astept sa-l ascult ... asa e .. poate cearny , preo, vlad si shmen o vor posta in locul tau. Numele piesei suna promitator ... si interpretarea ... Pana una alta fredonez ... If you want my body and you think I'm sexy come on sugar let me know. If you really need me just reach out and touch me come on honey tell me so. Tell me so, baby......baby,baby,baby ... ba ba ba ba by by by ... eahhhhh.... ...wiiiiiiiiiii
barbarossa Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 always with me always with you, inregistrata acum 4 ani la 3 noaptea, 1 take, cu microfon de calculator langa amp,io beat fiind venit de la serbarea zilei mele with my buddies.anii de facultate... noaptea aia m-a costat o zgarietura pe gatul chitarii sorry pt calitatea inregistrarii. asa patesti cand iti ia o ora sa faci o melodie...
Malmsteen Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 O improvizatie cu reverbul castigat la premiul de popularitate oferit de manu alexreverb.mp3
Guest hututui Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 O improvizatie cu reverbul castigat la premiul de popularitate oferit de manu sper ca e veche piesa
Malmsteen Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 haha.. cred ca asteptai de mult asta.... am vrut sa scot in evidenta reverbul...
lukeblue Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Atasez un minclip de la un fel de jam-session la preoteasa. SOLO1BUN.AVI
Malmsteen Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 hop si eu sa ma laud ca am webcam... un fel de jam session din sufragerie:) impro1.mpg
Muky Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 (edited) bravo, mario, pentru piesa asta, inspiratie (ne)tarmuri(ta) la rock... si bine ai revenit cu piese pe aici, speram sa nu mai iei pauze asa lungi.... @bogdan: foarte frumoasa piesa Geea. urechea mea a simtit asemanari cu John Norum (piesa Catalina Sunset de prin 1995), ceva din progresiile de acorduri de la Crying a lui Yngwie, parca si un pic de Friedman, plus o mica parte de la mijloc pe care nu am identificat-o inca, dar sigur e de undeva . tine-o tot asa, mai baga piese bune aici! @muky: flawless fiecare bucata pe care ne-o "servesti", la mai mare! dar ma asteptam sa zici o vorba de andante-le ala pe care l-am incercat eu acum ceva vreme Felixane iarta-ma! Suna foarte interesant Carulli pe electrica . Si ai cantat chiar bine. Poate mai pui de un Carulli, ii drept ca Paganini s-ar preta mai bine, dar sunt altele care chiar ar merita abordate "electric". Cred ca ar merge pana si Dansul elvetian al lui Carcassi . Edited November 16, 2005 by Muky
Guest hututui Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 haha.. cred ca asteptai de mult asta.... am vrut sa scot in evidenta reverbul...
Guest nico Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Me and my fuckin' ugly sound again... Faceti abstractie de sunet si incercati sa nu fiti foarte rai cu mine...(aruncati doar cu roshii )
Guest hututui Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hop si eu sa ma laud ca am webcam... un fel de jam session din sufragerie:) asa mai discutam mossule. imi place! bravo!
Malmsteen Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asa mai discutam mossule. imi place! bravo! Ms.Mai pune si tu cate ceva ca sunt curios.
cearny Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Atasez un minclip de la un fel de jam-session la preoteasa. Frumos! Dar iar inseli Strat-ul cu un Jackson, maestre?
Guest spyked88 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 improvizație pe un backing track pus mai demult pe forum. am testat un pic demo-ul de guitar rig 2 . spyked_blues_b_min_gr2.mp3
Guest arosulescu Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Hai sal piesa razvan se numesta asa pt ca, am facut-o pentru omul de la care eu am invatat o gramada de chestii intr-ale muzicii Am uitat sa va spun cum il cheama : RAZVAN SLAMA... DACA tot m-am apucat sa postez ( si am si nimerit locul...) hai sa mai pun ceva Si asta e tot o dedicatie . ps sper sa nu ma mai certati ca m-am atasat prea mult de Vai ( na poftim ) spyked88 bravo mosule .. suna bine bluzanu. Un singur sfat ti-as da ( daca imi permiti desigur) incearca sa inveti gama de blues pe toata intinderea grifului. Este aproape singurul mod in care poti evita monotonia, de altfel proprie, acestui stil de muzica Mult succes
Guest Johnny I Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 iata ink o bucata-doua de la mine... facute asa, ca de" un incepator... va rog sa imi zicetzi si mie ce as mai putea sa imbunatatzesc pe la tehnica, sunet, etc solo_fade.mp3 stairway_to_heaven.mp3
ilun Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 bluzz la bobor.....si nu numai bluzz.mp3 ilum___Nostalgia_trails.mp3
Burb Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Doamne ce m-am speriat ... ... tocmai intrebasem daca stie cineva cum se cheama melodia postata de mine iar tu ai zis ... melodia "I wanna fuck you in the ass" ... la naiba zic eu ... "Do You Think I'm Sexy" ... si de ce ai nevoie de asa multi colegi de forum ca sa faci asta ... hmm .. ceva nu este in regula ... Noroc ca am urechile mari (nu numai nasul) si am auzit de trupa Zboara Vulturul ... banuiesc ca ai vrut sa postezi un cantec care se numeste "I wanna love you in the night" si pe care eu inca astept sa-l ascult ... asa e .. poate cearny , preo, vlad si shmen o vor posta in locul tau. Numele piesei suna promitator ... si interpretarea ... Pana una alta fredonez ... If you want my body and you think I'm sexy come on sugar let me know. If you really need me just reach out and touch me come on honey tell me so. Tell me so, baby......baby,baby,baby ... ba ba ba ba by by by ... eahhhhh.... ...wiiiiiiiiiii pai "cearny , preo , vlad si shmen " erau membrii Zboara Vulturul .......fara ei nu pot sa mai interpretez piesa..... ....si chestia era ca melodia chiar se cheama "I wanna fuck you in the ass" ...dar din motive comuniste si blabla....a trebuit sa schimb p loc numele si unele versuri......(asta doar la un concert...unde oricum pt cunoscatori am bagat refrenul original )
michel2233 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 pai "cearny , preo , vlad si shmen " erau membrii Zboara Vulturul .......fara ei nu pot sa mai interpretez piesa..... ..... Pai ce mai asteptati oameni buni ... hai sa v'aud!
cearny Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 (edited) cred ca are burb inregistrarea pe undeva Edited November 17, 2005 by cearny
stradivarius Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Postez si eu o compozitie de-a mea nu foarte tehnica... Compozitie_instrumentala_1.mp3
Guest hututui Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 improvizație pe un backing track pus mai demult pe forum. am testat un pic demo-ul de guitar rig 2 . frumos. imi dai senzatia ca intelegi bluesul, ceea ce ma bucura. im place ca nu te-ai complicat cu chestii rapide si ca nu ai bagat tappinguri (mor cand tappinguri in blues). stiu cat e de greu sa inregistrezi o piesa blues, chiar daca sunt note mai putine. bravo.
Guest spyked88 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 (edited) mulţam fain pentru aprecieri. da, problema mea cea mai mare e că mă repet, trebuie să îmi pun un pic mai mult imaginaţia la lucru. şi lipsa mea de inspiraţie se vede şi pe piesa asta, care în original e absolut genială, vă recomand să o ascultaţi. domnul Jason Becker bagă şi o bucată de distors la care eu nu m-am băgat fiindcă e chiar prea complicată. dacă vrea cineva totuşi să încerce, am ataşat şi chitara armonie; tobe şi bass n-am găsit nicăieri pentru melodia asta. spyked_blue_fuckedup.mp3 spyked_blue_negativ.mp3 Edited November 19, 2005 by spyked88
Stefan Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 am ascultat si eu melodia. Mi se par f f inchegate notele.. se leaga f bine . Suna frumos Mie mi-a placut super mult , dupa mine printre cele mai bune improvizatii d-ale tale. Keep up the good work
Guest Baumwolle Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Spyked, tot ceea ce pot sa-ti spun e ca interpretarea ta e foarte, foarte misto.Nu cunosc varianta originala, insa la cat de bine ai cantat tu, imi inchipui ca este ceva sublim.Felicitari!
Guest dmc Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 asta ar trebui sa fie la poze cu forumisti, da in fine... pun aci cateva secunde cu mine si chitara acustica.
Guest Raskolnikov Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 asta ar trebui sa fie la poze cu forumisti, da in fine... pun aci cateva secunde cu mine si chitara acustica. DMC treabuia sa incepi un nou topic: Filme cu forumisti. Ce faceai acolo? shred?
Recommended Posts