bolly Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 o piesa pe care ar fi trebuit sa o inregistrez mai de mult.lenea-mi caracteristica ma impiedica sa duc un lucru pan la cap..cum trebuie..asa ca azi m-am hotarat sa o inregistrez si eventual la sugestiile voastre sa-i aduc unele corecturi. enjoy _rain_bolly_2.mp3
Musaro Adriano Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Da, am si eu o sugestie..... BRAVO FRATE!!! Super interpretare si esecutie!!! Felicitari bolly!!!!!
Falling_into_infinity Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 +10 super si tonu are o mica ezitare pe undeva pe la jumate...da nu deranjeaza Bravos!
vidaest Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Foarte faina piesa, interpretarea deasemnea, merge la suflet. Numa bine.
flavius Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ai cumva backtrack-ul? e inregistrat peste? sau ai facut-o de la 0? oricum foarte faina intrepretarea
bolly Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 multam tuturor pt ascultare si critica. @flavius:bt-ul l-am gasit pe un forum...nu e facut de mine ca nu ma pricep Vinnie_Moore___Rain.mp3
felixanu' Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 . Congrats, my friend! ma bucur ca ti-am adus in atentie pe Vinnie, candva... keep up! spor si la colaborari
ilun Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 bravo frate, e o piesa pe care am abordat-o si eu acu vrun an juma parca si m-am lasat ...ti-a iesit ff bine!!! ma inclin
bolly Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 (edited) 10x lads!felixule intr-adevar tu mi-ai insuflat microbu vinnie...raman profund recunoscator @ilun:multam.respectele mele rock on dude Edited January 24, 2008 by bolly
Pava Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 frumos ton, frumoasa abordare p.s. lesinatu ala de vocal din poza e cumva FUFU?
bolly Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 frumos ton, frumoasa abordarep.s. lesinatu ala de vocal din poza e cumva FUFU? multam domnu' am vazut ca dai cu vocea..si dai bine fufu este da de unde stii? asta si o mie de ani daca prinde tot slabatura o sa fie
Pava Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 multam domnu' am vazut ca dai cu vocea..si dai bine fufu este da de unde stii? asta si o mie de ani daca prinde tot slabatura o sa fie stiu ca sunt de fel de pe meleaguri oltenesti..
John Petrecce Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 o piesa pe care ar fi trebuit sa o inregistrez mai de mult.lenea-mi caracteristica ma impiedica sa duc un lucru pan la cap..cum trebuie..asa ca azi m-am hotarat sa o inregistrez si eventual la sugestiile voastre sa-i aduc unele corecturi.enjoy Cum au zis si restul ideea e... "jos palaria"...O interpretare super si cu un ton pe masura (zic eu). E una din putinele interpretari de pe rgc care au reusit sa ma "atinga". Poate ca ar fi cazul ca si "doctorii" in ton/sound/amp'uri/scheme/lampi...care dezbat de zor prin alte topic'uri cai verzi pe pereti; care cand se cearta-cand se'mpaca; cand se contrazic; cand pica de acord... intinzand discutii inutile pe multe pagini si crezand ca fac parte dintr'un cerc restrans/select/etc, de cunoscatori/detinatori de scule high'end...in fine; ar trebui sa'si plece urechile alea "inzestrate" si sa mai aprecieze si niste interpretari adevarate. Ma opresc aici; poate ar mai fi multe de spus da' mi'e frica sa nu ma ia valu' si sa intru si eu in cercul lor vicios...si nici nu vreau sa'ti murdaresc eu sau altii galeria ta care e printr'e cele mai faine. Deci ma bucur ca totusi mai sunt oameni pe rgc care imi mentin interesul pentru forumul asta si ma fac sa mai activez pe aici. Corecturi dupa parerea mea (de ascultator) nu cred ca'i cazul... Deci:
bolly Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 multam! esti mult prea amabil ..da' nu ma plang
finics Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) fain omule.brava Edited March 12, 2008 by finics
Recommended Posts