gigimarga Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 salut, as avea nevoie de un alimentator (de fapt este doar un transformator...) de 13V AC pentru un rocktron dragon (am unul, dar este la 110V )...stie cineva pe unde as putea gasi unul bun si daca da, la ce pret? multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 In cazul in care nu gasesti exista transformatoare de la 110v la 220. Unul de putere mica este cam de dimensiunea unui alimentator obisnuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 In cazul in care nu gasesti exista transformatoare de la 110v la 220. Unul de putere mica este cam de dimensiunea unui alimentator obisnuit. am un transformator de la 220V la 110V...ma enerveaza insa la culme deoarece fie iese el din priza, fie iese transformatorul din el ...tocmai de el vreau sa scap "elegant"...adica nu vreau sa-mi iau un transformator obisnuit de la 220V la 13V ca sa nu ma mai chinui si cu cutie pentru el...vreau direct ceva gen wallwart...stiam ca au digitech-ul pentru whammy, dar nu am gasit nimic pe site-ul celor de la proguitar...eram curios cat costa sau daca exista alternativa la el...multam oricum de raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Foloseste banda adeziva. Asa nu le mai "pierzi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 Floseste banda adeziva. Asa nu le mai "pierzi" adevarul ca-mi place banda adeziva...dar nu pe la alimentatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 ia incearca la mcmusic..am vazut ca ei au dragon ( banuiesc ca e vb. de silver dragon care intr-adevar are traf de 13v )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Altceva nu vad ce-ar putea sa fie. Dar sa nu cumva sa ai surpriza neplacuta sa afli ca respectivul alimentator nu vine decat cu pedala in cauza. Tu de unde ai luat-o? La mcmusic iti dau alimentatorul moka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 (edited) Altceva nu vad ce-ar putea sa fie. Dar sa nu cumva sa ai surpriza neplacuta sa afli ca respectivul alimentator nu vine decat cu pedala in cauza. Tu de unde ai luat-o? La mcmusic iti dau alimentatorul moka pedala am luat-o de pe ebay...alimentator mi-a dat si mie gratis...doar ca-i la 110V...oricum o sa ma duc pe mcmusic sa vad...multam de idee marcel! Edited December 16, 2007 by gigimarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 vezi exact de ce are nevoie pedala si mergi la un magazin de electronice si dai comanda de traful dorit. nu cred ca e o idee buna sa transformi de la 220 la 110 si apoi la 13. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 99% ca merge si unu de 12 V~ doar sa aiba minimul de amperaj care-l "suge" pedala. sau Cauta si masoara mai multe transformatoare de 12 V~ chinezesti(adica proaste) iti garantez ca putine au fix 12 V~ poate ai noroc sa fie unul de 13 V~. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 (edited) @hades + @teckus: nu ma intereseaza un transformator simplu pentru ca-mi este lene sa stau sa-l bag intr-o cutie...vreau ceva "profi" din prima @teckus: ai dreptate...alimentatorul original scoate 12.2V masurati! Edited December 17, 2007 by gigimarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts