Guest DarkMan2004 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Cumpar procesor (multieffect) pt chitara...astept oferte Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 vand zoom 505 II. Stare ff buna, aproximativ nou, cutie tot. Il dau cu 3.500.000, negociabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 sorry dar 505 II-ul e slab...daca il bag in mixer paraie ca dreaq...zoomul e de statie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Eventual spune si tu ce te-ar interesa si cati bani ai fi dispus sa dai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 pai in principiu tot ceva mic cum ar fi 505 II-ul...ceva care sa aibe bypass bun (s anu paraie)...si sa nu paraie cand e pus direct in mixer (fara statie) si pus pe distors...ceva cam in 100-200$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Dupa parerea mea cel mai bine iti iei un Behringer Vamp 2 sau un X-Vamp. Se gasesc la preturi bune in Romania si merg bine fara amp. Daca nu, poti sa incerci un Zoom 707II. Cica cea mai tare pedala multi-efect ar fi Boss Gt6 dar e cam scumpa. Se mai spun lucruri bune despre Line 6 Pod. Cum GT6 e 400$ in state si Pod cam 200$ nu stiu daca te intereseaza. Io zic daca poti sa pui mana pe un Vamp 2 sau sau X-Vamp sa-l iei ca merita. Cred ca Cearny si Felix sunt de acord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 eu unul sunt de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 v-amp 2-ul stiu ca are pauza la schimbarea efectelor...da' nu stiu de x v-amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 apropo...gt 6 e invechit ...acuma a aparut gt 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ...care e si mai scump. Hai sa discutam realist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 lool... deci cred ca raman la zoom 707II ... ma duc la muzica la domnu care da scule la consignatie...ca stiu ca avea el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 un sfat... nu lua zoom 707II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 uita-te aici http://harmony-central.com/Effects/Data/ZOOM/707_II-01.html oamenii aia nu au tocmai cuvinte de lauda despre zoom 707II iata reviewuri la behringer http://harmony-central.com/Effects/Data/Be...X_V_Amp-01.html http://harmony-central.com/Effects/Data/Be...V_Amp_2-01.html asculta-i pe oamenii astia ca stiu ce zic. nu iti lua zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Cosu are dreptate. Am uitat sa-ti zic mai sus ca le-am incercat pe astea ( 707II si V-amp 2 ). Probabil nu sunt singurul. V-amp 2 e intr-adevar mult mai bun. 707II are in plus pedala de expresie ( care o gasesti la X V-amp ) si cam atat. Efectele sunt destul de slabe pt pretul pedalei. Oricum, e o alegere mai buna decat alte porcarele care se gasesc. Cred ca concluzia oamenilor care incearca sa te ajute aici e : Behringer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Mai e o optiune. Digitech (RP100-200-300 whatever). Au d-astea la Pro Guitar, dar nu stiu la ce preturi. Vezi tot pe H.C. review-uri. Nu stiu de ce, dar cred ca sunt cam la nivelul 505ii/606ii/707ii de la Zoom totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 X-vamp de la Behringer mi se pare cam firav ca e din plastic dar aici cearny poate sa ma contrazica pentru ca el are unul. Eu te sfatuiesc sa iti iei ceva la mana a doua (www.bursa.ro , www.barock.ro). Poti sa gasesti in bani buni un Boss ME50 sau chiar un GT3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 vezi asta dar din pacate sare de banii pe care ii ai tu http://forums.dr.myx.net/barock/viewtopic.php?t=505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 v-amp2-ul il luam daca: 1) era mai ieftin (parca era 8 milioane la muzica... si l-am vazut cu 100 $ in state) 2) nu avea pauza 3) daca mergea cu baterii (ca am auzit ca nu merge) de x v-amp nu stiu nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Zoom 707II e 8 milioane la Zapada. Digitech RP100 era parca 5 si-un pic jos la Pro Guitar. V-amp 2 nu merge cu baterii si pauza aia o are doar daca schimbi modelul de amplificator si/sau modelul de cabinet emulation - dica daca treci la un sunet complet diferit (daca schimbi doar efectele, gain-ul, canalul sau volumul nu face delay). Cat despre pretul din State - te rog! Traim in Romaia da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 sa vad cum e rp100 ala...o sa ma duc mai tarziu sa-l probez (parca vorbesc de o pereche de chiloti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Vezi ca la zapada gasesti 505II la 3.8 mil. Daca tot te duci la muzica du-te sa vezi si x-vampu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brenn Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 lol, darkman esti ala de pe linkarad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 da...da' nu mai joc de mult timp...m-am plictisit... apropo...am gasit un efect... digitech rp200A ...la asta ma gandesc acuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Cum GT6 e 400$ in state si Pod cam 200$ nu stiu daca te intereseaza. Io zic daca poti sa pui mana pe un Vamp 2 sau sau X-Vamp sa-l iei ca merita. Cred ca Cearny si Felix sunt de acord. <{POST_SNAPBACK}> Mai Adi ...nu stiu de unde ai preturile astea asa bune...ca am vrut eu sa-mi iau un GT-6 dar la Roland Gheorgheni Distribuitor Roland si Boss in Romania si era 543 EUR asa ca de 400$ mi-am luat doar un ME-50 Apropo spune-mi si mie te rog, este posibilitatea achizitoinarii de produse de pe site-uri straine gen music123.com , caci pe aici intradevar se gasesc la preturi bunesuper scule. Daca se poate lamureste-ma si pe mine cum e procedura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 poate ca cei care au experienta in cumpararea de scule din afara ar trebui sa faca un sticky cu procedura. cred ca asta ar ajuta pe multi btw valter popa canta live pe un boss gt-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ai dreptate, am avut ocazia sa-l intalnesc pe Valter si am vazut si eu ce scule avea la el,....si chiar m-am jucat um pic cu les paul-ul lui ala negru studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Darkman daca inca nu ti-ai luat sari pe asta ! http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=281 are un pret f bun fata de nenea zapada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 un sfat... nu lua zoom 707II <{POST_SNAPBACK}> acuma parca nu m-as risca...din cele spuse mai spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 pai la pretul asta e pomana. e f apropiat de pretul din strainatate. oricum la 5 mil ai de ales intre xvamp si asta .digitechu ala nu se pune Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Tocmai am pus anuntul cu procesorul meu ZOOM GFX-4 care e din alta serie decat 505, 707 etc. , e mult mai bun decat astea. La banii astia (7.500.000) eu zic ca oferta mea e cea mai buna. Procesorul suna super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts