alex_omul Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Exista colectionari de pick-uri pe aici? Am si eu o colectie destul de numeroasa(zic eu) aprox 50 de pene diferite. N-am aparat ca as pune niste poze. In fine, daca mai sunt colectionari postati aici, poate facem schimburi. Btw, daca e cineva din timisoara si poate sa imi faca rost de o pana de acolo (din ceva magazin muzical din mall, nu stiu cum ii zice, sora-mea o fost si mi-o luat o pana foarte faina), raman dator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Exista colectionari de pick-uri pe aici? Am si eu o colectie destul de numeroasa(zic eu) aprox 50 de pene diferite. N-am aparat ca as pune niste poze. In fine, daca mai sunt colectionari postati aici, poate facem schimburi. Btw, daca e cineva din timisoara si poate sa imi faca rost de o pana de acolo (din ceva magazin muzical din mall, nu stiu cum ii zice, sora-mea o fost si mi-o luat o pana foarte faina), raman dator. Magazin muzical in mall??? Eu sunt din Timisoara dar n-am auzit de magazinul asta. Poate s-a deschis mai recent. Apropo.. ce pana ziceai ca-ti trebuie din Timisoara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Magazin muzical in mall??? Eu sunt din Timisoara dar n-am auzit de magazinul asta. Poate s-a deschis mai recent. Apropo.. ce pana ziceai ca-ti trebuie din Timisoara? ma rog, nu-s sigur ca din mall, trebuie sa o intreb mai exact pe sora-mea... E o pana Pickboy neagra, Carbon Nylon cu o frunza de marijuana pe ea. Inca o mai am, dar nu cant cu ea ca nu vreau sa o uzez (e doar de colectie) si de aia imi mai trebuie una... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Geliraden Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Daca gasiti pene din alea prin Timisoara pls careva sa-mi spuna si mie, de mult caut si eu asa model... sunt foarte faine pt cantat si rezista mult! Deci inca o data, daca stiti ceva, sa-mi spuneti si mie... eventual un PM daca nu raspund pe topic mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mishu13 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Eu am o colectie mai mica de pickuri, dar sunt toate home made ) CU unele pot spune ca ma impac bine, dar se cam tocesc repede )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ma... am si eu o colectie de pene. Da mai nici una nu se gaseste in comert Cum imi ajung penele Ola Frenning signature fac o poza la colectie si postez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 aia din cartela de connex e ceamai tare!!! are vre-o poveste mai speciala ???? fostu meu coleg d la camin colectiona pene.... maiprecis doar penele pe care le toceam io.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Aia e a doua pana a mea. Dupa ce am luat prima chitara m-am procopsit cu o pana de la colegul Cearny. Vazand ca o tot pierd prin casa m-am gandit ca ar fi o idee buna sa o duplic. Cartela connex era la indemana asa ca folosind o foarfeca si o pila a iesit ce se vede. Nu o mai folosesc de ani buni dar e o amintire frumoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 cosu, un trade... ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Scoate oferta sa aleaga si ochiul meu. O parte din penele de acolo le am in duplicat sau chiar mai rau deci avem ce discuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Scoate oferta sa aleaga si ochiul meu. O parte din penele de acolo le am in duplicat sau chiar mai rau deci avem ce discuta ahhhh ce ciuda mi ca nu am aparatul photo, in fine hai ca iti zic cam ce am Planet Waves (cam de toate felurile) Fender (si din astea am destule) Stagg (cam de toate) Dinavery (don't ask...) Dunlop Tortex Sharp Sit Strings (astea is chiar pene bune!) multe pene no-name, cu diferite modele Mai am ceteva pene Guitar Center (aveam vreo 50! dar tot le-am dat si am ramas cu vreo 5), numa ca astea is putin sterse, nu mai am niciuna "fresh" + multe altele... o sa incerc sa fac rost de aparat, sa vezi daca te intereseaza ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 (edited) Na ca sa ma laud si eu. Aia neagra cu gauri era supermisto dar e din aluminiu si s-a cam ros. Sa nu va povestesc cum arata mana dreapta dupa 1 ora de cantat cu pana aia, tot eram plin de pilitura de aluminiu pe maini, parca eram aurolac! L.E. Cutia din dreapta e cutia de tinut pene. E metalica si zornaie foarte misto cand o car dupa mine in husa Edited December 11, 2007 by claxonn Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Na ca sa ma laud si eu. Aia neagra cu gauri era supermisto dar e din aluminiu si s-a cam ros. Sa nu va povestesc cum arata mana dreapta dupa 1 ora de cantat cu pana aia, tot eram plin de pilitura de aluminiu pe maini, parca eram aurolac! L.E. Cutia din dreapta e cutia de tinut pene. E metalica si zornaie foarte misto cand o car dupa mine in husa cat iti dau pt pana aia micutza si rotunda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) dude!cool!in dreapta..langa geipelu albastru(e intors si nu sunt sigur...am vazut ca mai ai una mai sus)..e o pana maro.e cumva fender?daca da as fi curios de unde o ai.caut de vreo 3 ani si nu gasesc..am avut un set din state cand m-am apucat de chitara si de atunci nu am mai gasit.imi placea super mult modelu..avea un touch mai deosebit. Edited December 12, 2007 by bolly Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 faine colectii, pacat ca nu posed nici un sfert cat voi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 cat iti dau pt pana aia micutza si rotunda? . Aia peste cativa ani va fi cea mai scumpa piesa a colectiei mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cedracu Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 dar ce ziceti de asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 dar ce ziceti de asta? Cu aia se canta "BRUTAL DEATH METAL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 dar ce ziceti de asta? Pana asta nu e the "Pick of Destiny" din Tenacious d? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 o pana ca aia vreau si io Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cedracu Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Da, e "The Pick of Destiny" .. oare cine o "stapaneste" acum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stangaciu Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 o pana ca aia vreau si io Se gasesc la Thomann... cam 6 euro 6 pene parca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 No.. uite si colectia mea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Am si pana de la ESP Kudos, Cosu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 pun si eu o poza cu colectia mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Scuze...am pus din greseala doua pene Stagg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 nah si colectia mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 iata si penele mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts