www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alegere Doza

Recommended Posts

Guest vendetta_girl
Posted

Buna...am si eu o intrebare pentru lumea mai priceputa in domeniu.

Prietenul meu e chitarist si stiu ca isi doreste o doza seymour duncan si as vrea sa i-o fac cadou.

El cinta mai mult hard rock si blues si m-am gindit (la cit ma pricep eu) la asta:

http://www.seymourduncan.com/products/elec...h5_duncan_cust/

Imi puteti spune daca este ceea ce imi trebuie?

Multumesc :)

Guest razvan_the mohawks
Posted

cred ca un seymour duncan JB i s-ar potrivi. este foarte versatila.daca siar dori ceva mai dur ar merge un duncan distortion, daca ar vrea ceva mai soft poate un Pearly Gates

Posted
Buna...am si eu o intrebare pentru lumea mai priceputa in domeniu.Prietenul meu e chitarist si stiu ca isi doreste o doza seymour duncan si as vrea sa i-o fac cadou.El cinta mai mult hard rock si blues si m-am gindit (la cit ma pricep eu) la asta:http://www.seymourduncan.com/products/elec...h5_duncan_cust/Imi puteti spune daca este ceea ce imi trebuie?Multumesc :(
Nu stiu cum ai ales-o, dar ai nimerit la fix! (fara nici o ironie). SH5 este o doza superba, AM CINTAT pe ea citiva ani, este exact conform descrierii "oficiale", se preteaza de minune la ce ar vrea prietenul tau..... eu am "bagat" de la hard-rock la blues cu ea, nu pot sa-ti spun cit de multumit am fost de aceasta doza (ma "inspira")!! Am folosit-o si pe "split" --culmea, chitara avea corpul de mahon-- am tras cu ea, si lumea jura ca am folosit stratocaster B) .! Cred ca omu' o sa aiba o surpriza F. placuta; daca totusi ai vreun dubiu, fa cum a zis amicul de mai sus, si asigura-te ca doza poate fi schimbata, just in case...Nu ca sa te incurc acum, dar si sugestia cu JB sau Pearly Gates este F. buna! Am cintat si pe alea, e greu la un moment dat sa de pronunti cind atitea produse suna beton, totusi simt eu (e subiectiv, ce-i drept) ca SH-5 e "the best of both worlds", tocmai ca e facuta sa sune cam intre JB si Pearly. :)
Nu stiu cum ai ales-o, dar ai nimerit la fix! (fara nici o ironie). SH5 este o doza superba, AM CINTAT pe ea citiva ani, este exact conform descrierii "oficiale", se preteaza de minune la ce ar vrea prietenul tau..... eu am "bagat" de la hard-rock la blues cu ea, nu pot sa-ti spun cit de multumit am fost de aceasta doza (ma "inspira")!! Am folosit-o si pe "split" --culmea, chitara avea corpul de mahon-- am tras cu ea, si lumea jura ca am folosit stratocaster ;) .! Cred ca omu' o sa aiba o surpriza F. placuta; daca totusi ai vreun dubiu, fa cum a zis amicul de mai sus, si asigura-te ca doza poate fi schimbata, just in case...Nu ca sa te incurc acum, dar si sugestia cu JB sau Pearly Gates este F. buna! Am cintat si pe alea, e greu la un moment dat sa de pronunti cind atitea produse suna beton, totusi simt eu (e subiectiv, ce-i drept) ca SH-5 e "the best of both worlds", tocmai ca e facuta sa sune cam intre JB si Pearly. :)
P.S.: vreau si eu o prietena care sa-mi faca (,) cadou o doza (sau poate fi si altceva) :)
Guest vendetta_girl
Posted (edited)

In primul rand va multumesc pentru sfaturi. Am luat pana la urma seymor duncan SH5 pentru bridge - chitara lui e un dean cu dozele din fabrica (ma pricep si eu cat de cat la chitare, mai greu e cu cantatul :) ). Sper sa ii placa... si da, are cont pe rgc :)

P.S: guitarhead, sper sa iti ia si tie prietena o doza sau....altceva

Edited by vendetta_girl
Posted

Cea mai tare faza la care am asistat de cand sunt pe RGC...foarte, foarte frumos... :)

Guest Izzy Waan
Posted

well,well ain't that sweet ?!? I can almost hear the violines ......