maur Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nu sunt prea vechi pe forum... imi explica si mie cineva ce inseamna member rating? adik ce am facut (sau n-am facut) de am ingalbenit toate cele 5 stelutze? am vazut ca alti membri de pe forum (mai vechi si mai experimentati) nu au decat 4..3..sau chiar mai putine stelutze galbene.. sper sa nu va buseasca rasul... thx
Cosu Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 dai click pe profilul unui utilizator (adica pe nume) si in partea stanga e un chenar cu "rate me". Oricine poate da stelute oricui ( dar nu verzi ). Numarul de stelute total e un fel de medie aritmetica ... Daca ai 5 inseamna ca ai facut pana acum impresie buna celorlalti
George M. Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 mai, detaliile de genul ratingul membrului, numarul de posturi etc sunt cam inutile cu ce te incalzeste pe tine ca ai 500 de posturi? teoretic, stelutele alea 5 arata calitatea userului respectiv, exact ca si la hoteluri. dar am zis teoretic, pt ca sunt useri foarte buni (karpi) care au 3-4 stele (karpi are 4 stele) si useri care au 2 saptamani de cand sunt inregistrati si au 5 stele. deci e cava evaziv chestia asta n-ar trebui sa te preocupe foarte mult succes la citit si postat
maur Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 merci de raspunsuri. banuiam eu....dar era chestia ca din 20 de posturi ale mele..sau asa ceva....sa ajung la 5 stelute aproape ca Burj al arab ...glumeam bineinteles. era doar comparatia cu acesti: masters of rgc ...like karpi, cosu...etc care au doar 4, 3.... ai dreptate bassmann...e ceva evaziv...sau ma rog...nerealist bafta tuturor & just rock and roll
Cosu Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Stelutele sunt relevante pe masura ce trece timpul.
Guest domnul Rig Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 mai, detaliile de genul ratingul membrului, numarul de posturi etc sunt cam inutilecu ce te incalzeste pe tine ca ai 500 de posturi? Tu esti ofticat ca ai doar doua.
Razvan S. Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 (edited) eh akum si tu, ce vrei totzi cu vechime sa aibe 5 ? alea n-au si ceva legatura cu warn-urile? Edited September 22, 2007 by skarbu
George M. Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 (edited) Tu esti ofticat ca ai doar doua. of mai rigoleto, ce ma bucur ca nu am mintea ta Edited September 22, 2007 by Bassmann™
Guest Morgan Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 of mai rigoleto, ce ma bucur ca nu am mintea ta acu pe bune... unii au putine stele deoarece conspira idiotii impotriva lor, asa ca sunt irelevante stelutele
Elethan Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Eh, in ideea asta cu stelutele am putea spune "Cosu SPAMS" din moment ce are 4 stelute si 5000 de posturi nu? Da-l tradeaza titlul
Guest anghelescu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ar trebui sa fie afisat atunci cand cineva imi da un rating prost....stii...ca sa am pe cine
Doctor X Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ar trebui sa fie afisat atunci cand cineva imi da un rating prost....stii...ca sa am pe cine "X just gave you a bad rating (1 star). Options: 1) - Reply with bad rating? 2) - Reply with "Fuck off!" 3) - Take no action."
AddRien Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 "X just gave you a bad rating (1 star). Options: 1) - Reply with bad rating? 2) - Reply with "Fuck off!" 3) - Take no action." 5 stele de la mine pt variantele astea de raspuns! Serios!
Recommended Posts