www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 77 - Backing Track Si Inscrieri


Cosu
 Share

Recommended Posts

Guest arosulescu

face omu ce face si tot de mine da .

 

m-am abtinut de la duel o perioada pt ca echipamentu pe care il am acum, nu se mai preteaza deloc la inregistrari de genu asta, dar pe asa piesa ... nu ma putui abtine !

Link to comment
Share on other sites

dupa fiascoul de la duelul precedent, uite un BT excelent. presimt mulți participanți

 

aseara pe la 1 AM ma chinuia talentu rau... sarmanii vecini :)

imi inchipuiam harta Romaniei si cu punctulete pe ea peste tot.. unde punctuletele reprezentau cei in aceeasi situatie ca mine :)

sper si eu la sfarsit sa fie cat mai multi participanti... :)

Link to comment
Share on other sites

hmm.. hai sa intru si eu aici .. chiar daca asta nu e o piesa pe stilul meu, imi place cum suna asa ca: "sa fie rock" :) plus ca imi aminteste de "are u gonna go my way".. pt ca are acelasi break.. la un moment dat si la final iar. nu am avut nimic mai bun de facut azi asa ca am tras piesa asta. scuzati tonul dar la indemana de ceva timp nu am decat un mt2 pe care l-am bagat direct in placa.. so..

 

aa.. si pe alocuri unele note si armonice suna putin "off-tone" .. scuza mea fiind ca eu cant cu un semiton mai jos acordat deci a trebuit sa transpun melodia.. anyway, here it is.

 

guitarsarpe_duel_77.mp3

Link to comment
Share on other sites

esti dragut dar stai pe aproape ... s-ar putea ca asta sa fie doar inceputul ( daca vine mariod pe aici ... ... si nu numai el)

 

mey Red...cintzi f misto la ghit...jos palaria...nu-i musca pe altzii...dar...asta tu stii si simti...eu te respect...la fel vreau sa zic si pt cei care spre deosebire de mine au atacat negativul precedent...hohooooo...poate Cosu a vrut sa ne incerce....astept ce-ai zis cu alti ghitaristi care vor veni...crede-ma k ma bucur pt asta (edit...unde drac as putea porni un topic despre cuvintul chitara?...nu sint dynacord...vreau...ghitara...guitar...ghitarra...etc)...ce ziceti?

Edited by El Mano
Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu
mey Red...cintzi f misto la ghit...jos palaria...nu-i musca pe altzii...dar...asta tu stii si simti...eu te respect...la fel vreau sa zic si pt cei care spre deosebire de mine au atacat negativul precedent...hohooooo..

 

 

cred ca e o neintelegere la mijloc ...

 

 

cine e mey red ca nu stiu ... cum adica sa nu musc pe altii.... tocmai ! am vrut sa spun ca sunt si altii care canta extraordinar si am si nominalizat pe mariod...

 

el mano ... mai citeste odata ce-am scris si nu rastalmaci vorbele-mi ... te rog io

Link to comment
Share on other sites

Exerseaza lumea sau ce-i cu linistea asta??? :)

... bate vantu' ... nu-i nimeni pe strada

nu m-am atins de 2 sapt de chitara ... :)

 

Lasati ca fac eu avalansa sapt viitoare aci dc nu se misca nimic pana atunci !?!?! :):(

 

Va fi toata generatia de tineri - Mario, Luke, Fenderstrfat, Bolly, Hututui, etc ... B)

Link to comment
Share on other sites

Guest purple pick

Asta e minunea mea...problema e ca am inregistrat cu o chitara stagg de 4 milioane, un amp behringer v-amp de 15w care suna prost si mai si bazaie la anumite note....si un microfon de la lego studios( de cea mai cheshpe calitate!!! ... doar e o jucarie pt copii pana in 12 ani )! ca atare nu criticati prea mult sunetu ca e oricum infect....cat despre bt: e in 7/4 si e cam aiurea sa faci solo(cel putin mie asa mi s-a parut) si de aia eram cam nedumerit la anumite parti si pierdeam ritmul. Pentru aceasta realizare de exceptie multumesc tutoror celor care ma cunosc...vecinilor care nu ma cunosc si au trebuit sa suporte zgomotu ( ca pana la muzica mai e mult !), familiei, catelului, purcelului etc etc... si voua mai ales ca aveti rabdare sa cititi si sa ascultati aberatia mea! asta ca sa fie ca la emi music awards!!

purple_pick_duel_77.mp3

Link to comment
Share on other sites

Mai Mano vezi ca duelul se inchide oficial duminica la 12:00 (midnight). Cateodata Cosu mai uita sau se mai ia cu treburile si ne mai lasa o zi sau doua dar nu te baza pe asta. Sa nu cumva sa ma lasi cu ochii in soare ca m-ai facut curios de mor.

Cheers! si baga mare azi si maine: zile libere, timp berechet...

Spor la lucru!

 

hic!.... :) (schiuz mi!)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.