Guest Sheriff Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ba sheriffule esti periculos rau uite m-am mai jucat si eu cu chitara.. si era si microfonul aprins la pc si s-a inregistrat:) mai dau pe langa casute... nu am stat mult sa record am lasat cum a iesit Nu vreau sa impresionez pe nimeni... dar am inteles ca aici este vorba de o comunitate de chitaristi..dupa cum spune si numele siteului.. unde mai scap de manele si ar trebui sa ma simt bine alaturi de cei ce au aceeasi preocupare ca si mine. Ms manu pt interventie, ai vorbit ca un adevarat artist. 11146[/snapback] Mersi frumos pt apreciere Imediat ce se termina sesiunea (si poate imi aduce Cearny dozele *ahem ahem*) o sa incerc sa inregistrez ceva mai serios... Intre timp, spor la treaba celor care se inscriu in concursul RGC. (io nu-s in restrictia de varsta, si oricum nu cred ca as avea sanse)
Susceptor Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 bravo malmsteen...in cat timp ajung sa cant si eu asa?! ce trebuie sa fac ca sa cant si eu asa... (dap...vreau tehnica...) ps: bha da e naspa inregistrat...si nu se aude prea frumos...parca ar mai trebui niste corzi oprite..
felix Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Hai ca mai pun si eu o improvizatie pe piesa lui Andy Timmons, Cry For You. Este 100% improvizatie si am urmarit nu neaparat o anume linie melodica cat sa iasa o chitara expresiva prin sunet. Deci... for your consideration only... practice session no. 2. thx felix___practice_session_2.mp3
Guest Raskolnikov Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Hai ca mai pun si eu o improvizatie pe piesa lui Andy Timmons, Cry For You. Este 100% improvizatie si am urmarit nu neaparat o anume linie melodica cat sa iasa o chitara expresiva prin sunet. Deci... for your consideration only... practice session no. 2. thx 11192[/snapback] Un singur lucru: cred ca ai castiga mult in expresivitate daca ai folosi vibrato pentru notele cu durata mai lunga. Dupa parerea mea vibrato este tehnica cea mai importanta pentru chitara. Toti marii chitaristi o folosesc din plin si o au la indemana. Nu-i insir acum pe toti. Vezi de exemplu B.B. King: un solo din 3, 4 note - dar cu un vibrato-ul ce il face sa fie extraordinar. In rest piesa mi-a placut.
cearny Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 si iata inca o incercare expusa cu curaj...... scuttle buttin.... 8701[/snapback] Mda sunt un ametit ca am sarit peste asta cand a aparut Cristi, unde-ai fugit? Mai vrem R'n'R'!!!
Guest Sheriff Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 @ Felix: suna foarte fain improvizatia peste cry for you... felicitari
michel2233 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ca sa o iau de unde am ramas sper .... Malmsteen mai ai de lucru ce-i drept dar la cata experienta sustii ca ai este f. bine. Incearca sa rezolvi problema cu inregistratul folosind un program ceva gen Cool Edit. Sheriff Bravo mi-a placut f. mult ... te mai astept-am cu piese.... poate si cu ceva negativ pe spate. Cred ca urmeaza felix la care ma-ntreb ce o sa se intample cand nu o sa mai improvizeze doar. Atunci sa vezi ... Cry For You.
Guest Sheriff Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Multzumesc frumos Michel. Am sa incerc sa ma mai joc cu setarile si poate fac si eu rost de un program de inregistrare mai rasarit deca sound-recorderul windowsului , ca sa pot sa incerc sa pun si chestii mai complexe.
Guest DeathWarden Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 nu am mai postat de mult la rubrica asta. pana sa postez vreau sa ii felicit pe felix, pe sherrif si pe malmsteen, pt stadiul in care au ajuns, si keep going guys, ROCK ON acum, am facut si eu o improv pe hotel california, problema e k nu am indraznit sa inregistrez cu distors, pt suna efectu ca drq si am facut clean direct pe melodia originala, deoarece nu am gasit backing track... oricum sper sa va placa... Hotel_california_improvizatzie_varza.mp3
michel2233 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ... deoarece nu am gasit backing track... Hotel_california_improvizatzie_varza.mp3 11260[/snapback] Vad ca nu vrea nimeni sa te ajute asa ca m-am pus in genunchi ca baiatu' din avatar si am trecut prin clapa un fisier midi gasit pe net care sper sa-ti fie de folos. E facut pe genunchi (cum spune-am) asa ca sa nu te astepti la nush' ce calitate mai ales la chitarile alea reci, dar cum spune-ai si tu ... sper sa va placa ...
felix Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sorry ca nu mi-am dat seama mai devreme... pentru toti cei care vor sa improvizeze pe Hotel California, iata aici un backing track foarte bun: Hotel_California_backing_track.mp3
Guest DeathWarden Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ms michel suna bine dar nu e toata... sunt doar 10 sec. oricum, mia dat felix una doar cu bas tobe si clapa si o sa fac eu restu. adik si kitara ritm. ms oricum. dak vrei, potzi sa postezi si aia a ta k poate o sa imi foloseasca la ceva. ms
michel2233 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Nu merge netu ... scuze. Nu mai luati fisierul ala. Normal ar trebui sa aiba 6 mega si ceva. Revin cand se rezolva problema!
Guest Sheriff Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 yay, mersi frumos felix & michel, de mult cautam un backing track pt Hotel California
felix Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 yay, mersi frumos felix & michel, de mult cautam un backing track pt Hotel California 11296[/snapback] ... pentru nimic
michel2233 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Mai incerc o data ... sper sa fie in regula ... HOOOOTEL_CALIFoooOOOoooRNIA.mp3
michel2233 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 aaaaaaproape in regula ... filati-o si voi please!
Moisoiu Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bai michel,foarte,foarte,foarte misto piesele.bineinteles ca suna ca celelalte creatii ale tale: pline,curate,si bune de pus pe un album.poate imi recomanzi si mie pe private niscaiva interpreti de bossanova. Malmsteen : viteza ai! tehnica asa si asa! feeling?
Horia Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 salut! pun si eu o chestie care am facu`to azi dimineata de plictiseala.. spuneti`mi daca va place.. 01___Sound.mp3
Moisoiu Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Horia,banuiesc ca e improvizatie.E dragut,dar incearca sa fii mai atent.Suna cam "necurat".Oricum,stii tu ceva... aaa. si bine ai venit pe forum!
hihi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Horia, suna nice aia, dar, se aude cam naspa, dupe cum zice si Moisoiu . Presupun ca e trasa acasa, pe o placa de sunet normala. Michel2233.... nu inteleg ce faci tu in melodia aia ... se aud pe fundal.. niste "zgarieturi"... nu-mi dau seama ce instrument e.
Horia Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 piesa ii trasa direct de pe procesor si inregistrata cu sound recorderul din windows.. placa de sunet care o am in calculator e un ESS audiodrive 1868 care are vreo 10 ani!
michel2233 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Horia, suna nice aia, dar, se aude cam naspa, dupe cum zice si Moisoiu . Presupun ca e trasa acasa, pe o placa de sunet normala.Michel2233.... nu inteleg ce faci tu in melodia aia ... se aud pe fundal.. niste "zgarieturi"... nu-mi dau seama ce instrument e. 11526[/snapback] Scuze dar nu stiu la ce piesa te referi ... am postat multe piese ... cam 12 ...
michel2233 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Moisoiu ... hai multumesc mult ptr. laude ... esti dragut ca de obicei. Referitor la piesa care ai postat-o (sper ca nu se cheama "pffff ... mi s-a rupt mi-ul subire!!!") sustin ca de obicei ca se gasesc acolo pasaje interesante, ce nu inteleg este de ce nu te hotaresti sa faci si tu o piesa cap coada, ca potential ai ... si idei! Horia ... bine ai venit! Sper sa postezi mai multe piese sau improvizatii (de dimineata asa...) Suna bine si probabil ar suna si mai bine daca nu ai lasa piesa in stadiul de improvizatie. Revin ... sper ca HIHI se refera la "Hotel California" la care am explicat cu cateva posturi inainte ca am bagat un fisier midi luat de pe internet prin clapa si am postat-o pentru cei care doreau un "negativ" la piesa asta. Nu am stat sa schimb tonuri sau note acolo, sunt de acord ca numai a chitara nu suna zgarietura aia.
hihi Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Revin ... sper ca HIHI se refera la "Hotel California" la care am explicat cu cateva posturi inainte ca am bagat un fisier midi luat de pe internet prin clapa si am postat-o pentru cei care doreau un "negativ" la piesa asta. Nu am stat sa schimb tonuri sau note acolo, sunt de acord ca numai a chitara nu suna zgarietura aia. 11539[/snapback] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... gata.. am inteles. Nu pricepusem care era rolul tau in melodia aia Poate ar trebui deschis un nou topic "backing tracks"
Susceptor Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 am 22 989 taburi gp arhivate-le pot posta daca vreti plus k exista my song book se ia fisierul dorit si se scoate (mute, d'oh) trackul care va fi cantat de interpret.. nu prea are sens un asemenea topic
George Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Uite am ramas in impas ca nu prea stiu cum sa evoluez de la bucatica asta sa o dezvolt cum trebuie. baza.mp3 (mambo) Daca poate cineva sa puna pe ea o improvizatie, orice, as fi recunoscator, mai ales ca nu prea ma pricep la solo. Am lasat-o taiata sa poata fi cantata in loop. BPM = 82
Recommended Posts