hihi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Proof, acum iau melodiam dar postez inainte sa o ascult . posteaza si tu tabul de la solo aici. PS: inca n-am ascultat melodia, deci nu stiu cum e solou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 ma hihi ti-am mai zis ca nu stiu cum e solo-ul. io nu l-am cantat. si daca imi amintesc bine tu ai zis ca e usor, te-am rugat sa ii faci un tab si nu ai mai dat nici un semn de viata... atata stiu pe solo sunt acordurile astea G mi do mi Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Q] Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 pun si io pun si io in sfarsit...n-am mai dat p'aci de ceva vreme facut cu Yamaha RGX 121FP Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 ma hihi ti-am mai zis ca nu stiu cum e solo-ul. io nu l-am cantat. si daca imi amintesc bine tu ai zis ca e usor, te-am rugat sa ii faci un tab si nu ai mai dat nici un semn de viata... atata stiu pe solo sunt acordurile astea G mi do miBafta <{POST_SNAPBACK}> pai bah, daca ala il stie, si tu il cunosti pe el, nu ii poti da un sms sa-l scrie si el ? tocmai asta nu as vrea sa fac acum, sa scot un solo, sincer. daca nu poti sa faci rost de el, o sa incerc sa-l fac, dar mai incolo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ....ma melodii de caterinca nu cred ca are rost sa pun....cant asa ceva decat la betie si oricum nu sunt foarte muncite....adica chiar daca mai gresesc nu o iau de la capat...decat daca suna ingrozitor de prost.......in majoritatea cazurilor sunt facute dupa 4-5 repetari(inainte de inregistrare ma refer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Q] Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Na'va ma...la recrutare cu voi...listen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 ma hihi daca mi-ar fi facut tabu la solo l-as fi pus pe forum.. oricum pt ideea ta asa e greu de scos tabu mai ales e lung.. intelegi? si daca nu vrea omu problema lui.. scoate-l tu ... bleah ce m-am enervat.. si oricum pe mine nu ma intereseaza solo-ul ala acum.. da vad ca tu poti sa il faci asa ca be my guest.. paaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 uite pun si io "is there anybody out there-pink floyd"...ca la proff suna cam repede.....da cred ca si am facut-o mai rpd....deah isthereany.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 mai pun si io una....cas bolnav..si ma plictisesc in casa e o incercare d solo d la innuendo-queen, ...suna cam d ***...dar sunt 3 inregistrari suprapuse...si nu prea le-am sincronat.... distrati-va....i did innuendo_burb.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 bah tot io da cu asta ma opresc ...ca v-am secat....vad ca nici nu mai scrie-ti p forummm asa rau v-am speriat cu melodiile... e intro si primu solo d la sultans of swing-dire straits....legate....binnteles ca sunt acustic... sultans_burb_intro_1st_solo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 bravo Burb... incepe sa sune din ce in ce mai bine... keep it going dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 sultans of swing pt toata lumea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 eee tre sa t bagi tu rpd..... ...lasa mah ca e bine.....doar ca pui melodii am rar.... p.s. si noi cand mai cantam....ca am si uitat melodiile Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 here you go si din partea mea ceva , e cam varzar , e facut pe moment niceblues.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamazaki Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 inca o mel am bagat si eu solo acolo si asta e destul de varza the_john_turner_band___improv.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 yamazaki imi place... mai pune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Bag si eu un cover dupa Wish You Were Here, cum suna ea dupa ce am repetat-o vreun an jumate. Nu ii chiar big deal, dar eu sunt foarte multumit de ce a iesit acolo (desi e loc de mai bine). L-am inregistrat pe 2 track-uri, unul cu ritmul si vocea si unul cu solo-ul... btw, cine are un track cu ritmul de la wish you were here inregistrat pe un double-six, ma ofer sa bag solo-ul pe el (ma cam obsedeaza ideea asta...). Enjoy . wywh__final_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 salutare din nou, din pacate pentru voi mai pun si eu o piesa made by me.. e mai relaxata, mai melodioasa ... acum sincer astept pareri critice de la voi toti (in special felix, cosu, cearny, adi ) foarte serios.. nu ma supar, ba chiar din contra d-aia am si pus-o ca sa imi ziceti ceva.. stiu ca e slabuta dar pentru un incepator e bunicica.. mersi ca ati avut timp sa o ascultati. rock on guys se termina brusc, ca acolo urma alta parte, dar n-am pus-o, vreau mai intai sa imi ziceti ce parerea aveti despre prima parte. picking_song.MP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Proof, e super misto melodia. Ce iti sugerez, presupun ca acordurile pe care faci ciupitu se repeta dupa un timp. Eh, ar fi bine, sa mai faci o chitara, chitara 2, care sa intre exact cand intra seria a 2a de acorduri. Dar chitara 2 sa fie data mult mai incet. Ori sa fie arpegiata (dar cred ca o sa devina boring), ori sa fie bataie . Daca mi-ai dat taburile, pe privat, as incerca sa potrivesc niste acorduri, si sa le inregistrez. As putea sa te ajut si cu niste versuri, daca vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 hihi mersi de apreciere.. uite iti pun tabul aici, dar fara bucatica de intro. te prinzi tu cam cum e picking_song.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Proof, pune si tu tabul complet pls, ca nu-mi dau seama. Ca in melodie suna altfel, si in gp4 altfel. E alt tempo, mi se pare. Poate bagam si o parte de electrica poate chiar solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Q] Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 O bucatcata scurta de la Paul Gilbert care mi-a placut si zdranganesc la ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 O improvizatie pe o tema data intr-un alt topic... sper sa nu se supere nimeni solo_blues_felix_3.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 pai da.. mai trebe si d-astea.. toti puneti numa piese serioase in care nu se aude nici psss... ce draq ... hai mai bagati si d-astea la caterinca (who the f*** is ALICEE????? ) astept.. <{POST_SNAPBACK}> Ok, nu se supara nimeni daca bag "ce nasoala esti", nu? limbajul e cam.. colorat, si de-aia intreb inainte sa trec la actiune . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 looooool, daca ai acordurile, dami-le si mie pls, ca de mai mult timp incercam sa tot scot melodia asta (dar atunci eram prea varza ) si acum nu o mai am . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Prima mea incercare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DeathWarden Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 in sfarsit... dupa 8 pag cu posturi deale voastre am reusit si eu sa fac ceva. luatzi deaici )) solo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Imi place cum se aude la tine....din pacate la mine mic e varza si n-am amp.Scot chitara prin boxele de calc. Acum m-am gandit sa bag aici un solo celebru din anii '80.Scuzati calitatea sunetului.E de la ei Final_Countdown_Solo.wav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Misto baieti! Rock on! Am totusi o rugaminte. Incercati uploadati fisierele in format mp3. E mai productiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 azi dimineata m-am mai jucat un pic cu microfonul si am scos una bucata Astronomy Domine de la Pink Floyd. Nu e deloc editata, ci exact asa cum am inregistrat-o. Astronomy_Domine.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts