Cosu Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Am facut o sectiune noua pentru ca inregistrarile trupelor s-au inmultit si e pacat sa se rataceasca prin solouri si incercari individuale. Postati aici inregistrari cu trupa voastra, a cunoscutilor, prietenilor, etc (ATENTIE LA COPYRIGHT ca e de rau) PS: sper ca le-am pescuit pe toate din sectiunea de inregistrari. Daca mi-a scapat ceva da-ti-mi un mesaj privat si vin cu scuzele si cu berea. Later edit: MP3 ONLY fara WMA sau altceva 44100Hz Only Pastrati marimi decente (128kbps e arhsuficient pentru o piesa pusa pe web)
cearny Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ca adaugire, fiecare topic va avea automat atasat un media player in primul post.
Guest guitar_grl Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nu inteleg cum functzioneaza ala...cum bagam melodii? nu vad nici o melodie
Cosu Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 faci un topic nou, atasezi piesa si apare in player automat. nu e nimic special pe partea utilizatorului obisnuit.
freelancer Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 cosu, am facut topicul, am atasat piesele si n-au aparut in player. sper sa nu fi gresit eu...
Cosu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 cosu, am facut topicul, am atasat piesele si n-au aparut in player. sper sa nu fi gresit eu... Mp3-urile merg WMA-urile nu.
freelancer Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 (edited) am pus si doua mp3-uri si n-au intrat nici alea in player... sau crezi ca sunt amestecate cu wma-urile?... p.s. uita-te si la "turnir" ei au pus doar mp3-uri si n-au intrat in fereastra playerului... Edited August 1, 2007 by freelancer
Cosu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Intr-adevar playlistul nu se incarca automat si era nevoie sa dai un click suplimentar dar ramane faza cu wma-urile. Te rog verifica.
freelancer Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 (edited) mie-mi merg si wma-urile ca linkuri, vad ca intr-adevar nu intra in player... poti sa-mi stergi tu wma-urile de acolo si sa le pun ca mp3-uri? Edited August 1, 2007 by freelancer
Cosu Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Le-am sters. Playerul "mananca" doar mp3-uri. Sorry...
freelancer Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 (edited) ok, poti sterge dialogul nostru tehnic... si in locul lui trebuie anuntata chestia cu mp3-urile...acum am observat ca si pe myband, cand am postat (e acelasi player) mi-a luat doar mp3-urile ok. la myspace merg si wma-urile dar e un alt player... p.s. am verificat. intr-adevar mp3-urile intra fara probleme in post-uri succesive... e ok Edited August 1, 2007 by freelancer
Guest tonyplutonium Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Doua cantece semnate DIFAMANT. Mai jos sunt linkurile, feedback-ul e apreciat. O zi faina tuturor.
Guest Pace Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Salut! Canti din pura placere? N-ai inca un proiect sau cum imi place mie sa-i zic, o "familie" care sa te aduca in fata unui public? Esti CHITARIST, BASIST, BATERIST sau PIANIST la inceput de drum si vrei sa te auda mai mult decat peretii camerei tale? Esti "de treaba"? Esti loial? Hai sa ne strangem la o discutie! Sigur va iesi ceva bun. Eu am vocea, spatiul de repetitii, logistica, repertoriul, barul. Genurile abordate sunt destul de variate: pop, pop-rock, dance, blues, jazz, country, reggae, rock&roll, disco, latino (romanesti si internationale). Am 26 de ani, cant de 10 ani, am terminat doua scoli de muzica una in Constanta, una in Bucuresti, sunt foarte ambitioasa, muncitoare si cel mai important, pozitiva! cineva trebuie sa tina moralul sus intotdeauna. Hai sa fim cea mai tare trupa de coveruri din Constanta, pentru inceput Am nevoie de voi..daca si voi de cineva ca mine, astept raspunsuri, mesaje, intrebari si orice tipuri de reactii pe mailul meu: pace.project@rocketmail.com Un DEMO este binevenit!
bob vs bob Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) [bandcamp width=100% height=120 album=4284730187 size=large bgcol=333333 linkcol=2ebd35 tracklist=false artwork=small track=84291694] Edited November 3, 2014 by bob vs bob
mikeanml Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Anomalii (punk-rock) www.facebook.com/Anomalii2010
alexandru_stancescu Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) Salut, Ma numesc Alex si e prima data cand postez pe RGC. Link-urile catre melodie sunt: Astept comentarii, feedback. Multumesc. Edited April 7, 2015 by alexandru_stancescu 1
Recommended Posts