www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexVectorx

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tg.Ocna

Other Information

  • Band
    Epsilon Divided
  • Gear
    Epiphone LP Custom Prophecy Plus Ex
    Hohner St Special
    Ibanez Talman rece
    Zoom g9.2tt
    Zoom G9.2tt

AlexVectorx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Una din melodiile "proiect",respectiv piesa "Metal" a ajuns in repertoriul trupei mele Epsilon.Ea se numeste acum "Vei uita". Aici este un link catre channel-ul trupei: http://www.youtube.com/watch?v=r5f4tBw9A4g In scurt timp vom reusi sa inregistram un mic demo care va include si melodia aceasta.
  2. Salutare!Recent mi-am facut un nou channel de youtube dedicat melodiilor compuse de mine si cover-urilor. Astept pareri,critici,sfaturi etc. Multumesc!Rock on! Acesta este channel-ul: http://www.youtube.com/user/AlexandruPopa25/videos?view=1
  3. Salutare!Am de gand sa strang bani sa-mi cumpar un peavey 6505+.Ma tot macina intrebarea: pot folosi noise-gate-ul pedalei Zoom G9.2tt impreuna cu ampu sau trebuie cumparata o pedala separata? De asemenea,pot folosi zoom-ul pentru delay-uri,boost,mod,wah etc? Multumesc mult si imi cer scuze daca mai exista acest topic!
  4. Ok.Am mai cercetat netu si am inteles cat de cat treaba cu impendenta.Intre timp am mai gasit un cab care sar potrivi cu head-ul laney lv300 si un alt head(head-ul facut pentru cab-ul care l-am gasit pt laney:D) si as vrea sa stiu ce parere ai despre ele si sami spui combinatia finala pt un half stack:D...stii cum e,daca tot iau ceva sa fie ceva bun. http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=4&ids=2&idc=202&idsubcat=0&sel=10027 http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=4&ids=2&idc=203&idsubcat=0&sel=10026 Mersi mult pentru ajutor!
  5. Hei,mersi!Dar cabinetul acela e facut pt 8 ohmi si head-ul laney 4 ohmi:-?....amplificatorul va avea tot 120W?
  6. Hi!Vreau sa-mi cumpar un amplificator si nu stiu pe care sa il iau...Am de ales dintre un Ibanez TBX150H,un Laney Lx120H si un Laney Lv300H.Va rog sami spuneti care e mai bun!!Cant rock,heavy,punk(folosesc si o pedala zoom multiefect).Si as vrea sa stiu ce cabinet sar potrivi cu amplfificatorul(stiu ca sunt cabinete speciale pt fiecare dar is cam scumpe).Multumesc anticipat:D http://www.esound.ro...0RH,p-6605.html http://www.esound.ro...150H,p-937.html http://www.esound.ro...00H,p-6617.html
  7. Vreau sa-mi cumpar un Epiphone Futura Custom si as vrea sa-mi iau versiunea cu floyd rose(ador tot ce poti face cu el si am vrut sa-mi iau o chitara cu floyd de mult). Singura problema care ma macina este: in cazul in care sunt pe scena in mijlocul unui concert si trebuie sa schimb acordajul in din strandard E in drop D,C de exemplu,o pot face fara sa fie nevoie de imbusuri si demontari? am incercat sa gasesc pe youtube clipuri dar nu gasesc decat videouri care arata cum sa schimbi corzile sau sa acordezi chitara dupa ce schimbi corzile.Multumiri anticipate!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.