www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Errre

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Errre

  1. Salut, Suntem o formatie de heavy metal din Bucuresti. In decembrie 2012 am inceput sa concertam prin diferite cluburi (Fabrica, Private Hell, Stuff Vama Veche, Club A etc.). Avem si 3 piese inregistrate in studio. Cautam un tobosar pentru a reintregi trupa dupa plecarea unuia din membri. Cerinte: - sa fie serios - sa aiba propriile scule - varsta peste 20 de ani - sa ii placa ce cantam Avem sala de repetitii (inchiriata), in principiu fara limita de timp. Facem 2 repetitii pe saptamana, ele dureaza in jur de 3h. Sala este pe calea Plevnei exact vizavi de spitalul militar. 1 statie cu orice troleu de la gara de nord de la coloane. Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud Contact: 0748.840.036 - Tudor Mai jos aveti link-uri catre piesele noastre inregistrate precum si o prestatie live. Anuntul inca este valabil.
  2. Salut, Sala este pe calea Plevnei exact vizavi de spitalul militar. 1 statie cu orice troleu de la gara de nord de la coloane.
  3. Salut, Suntem o formatie activa de heavy metal din Bucuresti. In decembrie 2012 am inceput sa concertam prin diferite cluburi (Fabrica, Private Hell, Stuff Vama Veche, Iron City etc.). Avem si 3 piese inregistrate in studio. Cautam un al 2-lea chitarist pentru a reintregi trupa dupa plecarea unui membru. Cerinte: - sa fie serios - facem 2 repetitii pe saptamana (joi si sambata). Avem pretentia sa fie prezent la ambele - sa aiba propriile scule (chitara + amp) - varsta peste 20 de ani - sa ii placa ce cantam Avem sala de repetitii (inchiriata), in principiu fara limita de timp. Repetitiile noastre dureaza in jur de 3h. Dupa integrarea noului chitarist, o sa avem destul de multe concerte in Bucuresti, posibil si prin tara. Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/RisingFeud Contact: 0735.180.575 - Adrian 0721.774.506 - Alex Inregistrari:
  4. Errre

    AVETI TRUPA?

    Rising Feud Suntem o trupa relativ noua de heavy metal din Bucuresti. Trupa a luat forma in 2009 dar in acest timp au fost pauze destul de mari unde nu s-a facut mare lucru. Dar din noiembrie anul trecut ne-am pus pe treaba, incepand cu un prim concert in Club Fabrica in decembrie iar de atunci am avut in fiecare luna cantari. Mai nou am inregistrat si o piesa in studio. Componenta finala a trupei este urmatoarea: Tudor Susanu - Voce Adrian Serb - Chitara Valentin Bala - Chitara Eremia Alexandru - Bass Andrei Carleciuc - Tobe Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina noastra de Facebook - http://www.facebook.com/RisingFeud Aici gasiti prima inregistrare de studio, piesa proprie numita Haven -
  5. Salut, Suntem o trupa noua de heavy metal din Bucuresti. Am inregistrat prima noastra piesa in studio. Speram sa va placa Band Facebook page - http://www.facebook.com/RisingFeud Myspace - http://www.myspace.com/risingfeud Soundcloud - https://soundcloud.com/rising-feud/
  6. Salut, O lista de preturi se poate? Thanks.
  7. Am gasit, se poate inchide. Multumesc.
  8. Salut, Sunt Alex, am 25 de ani si dupa cum scrie si in descriere caut trupa in Bucuresti. Ca si experienta am mai cantat cu o trupa mai demult dar a trebuit sa ma las de cantat din cauza unor circumstante mai nefericite. Acum m-am reapucat sa cant, am inceput sa iau cursuri de bas. Pot spune ca inca sunt la stadiul de incepator (eu nu aveam impresia asta pana sa ma apuc de cursuri ), deoarece am fost autodidact in trecut. Ca si gen exclus (heavy metal, black\death etc.). sunt deschis la restul . Ca si echipament, momentan am un Fender Squire dar zilele astea trebuie sa imi vina noua chitara un Fender Aerodyne Jazz Bass. Nu am nici un sistem propriu de amplificare si nici nu mai am bani sa-mi cumpar unu momentan deoarece basul a costat ceva bani . Deci, daca are cineva nevoie de un basist incepator cu o experienta moderata in ale cantatului puteti sa imi dati un PM aici pe site sau lasati un reply la acest post. Multumesc, Alex.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.