• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Cosu

Sectiune Pentru Trupe

21 posts in this topic

Am facut o sectiune noua pentru ca inregistrarile trupelor s-au inmultit si e pacat sa se rataceasca prin solouri si incercari individuale. Postati aici inregistrari cu trupa voastra, a cunoscutilor, prietenilor, etc (ATENTIE LA COPYRIGHT ca e de rau)

 

PS: sper ca le-am pescuit pe toate din sectiunea de inregistrari. Daca mi-a scapat ceva da-ti-mi un mesaj privat si vin cu scuzele si cu berea.

 

Later edit:

 

 

MP3 ONLY fara WMA sau altceva

44100Hz Only

Pastrati marimi decente (128kbps e arhsuficient pentru o piesa pusa pe web)

Share this post


Link to post
Share on other sites

am pus si doua mp3-uri si n-au intrat nici alea in player... sau crezi ca sunt amestecate cu wma-urile?...

 

p.s. uita-te si la "turnir" ei au pus doar mp3-uri si n-au intrat in fereastra playerului...

Edited by freelancer

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, poti sterge dialogul nostru tehnic... si in locul lui trebuie anuntata chestia cu mp3-urile...acum am observat ca si pe myband, cand am postat (e acelasi player) mi-a luat doar mp3-urile ok. la myspace merg si wma-urile dar e un alt player...

 

p.s. am verificat. intr-adevar mp3-urile intra fara probleme in post-uri succesive... e ok

Edited by freelancer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

 

Canti din pura placere? N-ai inca un proiect sau cum imi place mie sa-i zic, o "familie" care sa te aduca in fata unui public? Esti CHITARIST, BASIST, BATERIST sau PIANIST la inceput de drum si vrei sa te auda mai mult decat peretii camerei tale? Esti "de treaba"? Esti loial? Hai sa ne strangem la o discutie! Sigur va iesi ceva bun. Eu am vocea, spatiul de repetitii, logistica, repertoriul, barul.

Genurile abordate sunt destul de variate: pop, pop-rock, dance, blues, jazz, country, reggae, rock&roll, disco, latino (romanesti si internationale). Am 26 de ani, cant de 10 ani, am terminat doua scoli de muzica una in Constanta, una in Bucuresti, sunt foarte ambitioasa, muncitoare si cel mai important, pozitiva! :) cineva trebuie sa tina moralul sus intotdeauna.

 

Hai sa fim cea mai tare trupa de coveruri din Constanta, pentru inceput :) Am nevoie de voi..daca si voi de cineva ca mine, astept raspunsuri, mesaje, intrebari si orice tipuri de reactii pe mailul meu: pace.project@rocketmail.com Un DEMO este binevenit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

[bandcamp width=100% height=120 album=4284730187 size=large bgcol=333333 linkcol=2ebd35 tracklist=false artwork=small track=84291694]

Edited by bob vs bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Ma numesc Alex si e prima data cand postez pe RGC.

 

Link-urile catre melodie sunt:

 

 

 

Astept comentarii, feedback.

Multumesc.

Edited by alexandru_stancescu
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.