Guest bosolanu Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nu am cantat niciodata p niste doze mai tzapene.. si sunt curios cam de ce sunt instare dozele p care le am eu... a cantat cineva p asa ceva? modelul mai exact este: Emg Se-Hg. Chiar sunt emg dar... sunt bune d ceva?
Cosu Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 emg sehg sunt un model din seria select. select sunt un fel de logan by renault. nu au legatura cu dozele emg "consacrate". nu se ridica cu mult peste ce se monteaza in chitarele ieftine. unde mai pui ca dozele emg pasive nu sunt stralucite. cele active au generat toata "faima" companiei. vezi seymour duncan, dimarzio, bill lawrence pentru doze pasive de calitate. --- PS: dozele active au nevoie de o baterie pentru a functiona. sunt mai silentioase dar sunt mai dificil de montat intr-o chitara ce nu a fost prevazuta pentru asa ceva (e bataie de cap cu bateria aia de 9v). dozele pasive sunt doze normale care merg fara alt ajutor.
Guest bosolanu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ms. mult pt raspuns.. probabil o sa ma indrept spre un Emg 81.. ca am ceva cu emg-urile
Guest anghelescu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ms. mult pt raspuns.. probabil o sa ma indrept spre un Emg 81.. ca am ceva cu emg-urile no offence...dar zi-mi 3 motive pentru care alegi emg 81.....
AddRien Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 E hotarat omul! Daca iti iei sa faci niste inregistrari cu chitara inainte si dupa ce i-ai pus dozele - clean si dirty. Good luck!
Guest anghelescu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 1. Sunt suparate.2. Is Metal ! 3. Is negre. era faza ca multi aleg emg...pt ca "wow...emg..frate...emg...imi pun emg pe chitara....emg..."dar habar nu au de ce
Guest anghelescu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 1. Sunt suparate.2. Is Metal ! 3. Is negre. era faza ca multi aleg emg...pt ca "wow...emg..frate...emg...imi pun emg pe chitara....emg..."dar habar nu au de ce
AddRien Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 era faza ca multi aleg emg...pt ca "wow...emg..frate...emg...imi pun emg pe chitara....emg..."dar habar nu au de ce Hehe, ce post "activ". Veteran Anghelescu, ai postat mama draga de doua ori si de doua ori ai raspuns la fel de bine , adica ai dreptate cu "wow, ce bine dau!" . Of,of, tineretul asta. Totusi EMG-urile active sunt bunisoare din cate am "auzit" .
Guest bosolanu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 (edited) Aleg 81 din 3 motive: 1. Sunt niste doze cu un output f mare deoarece sunt active!si au c.o.i cum s-ar spune! 2. Sunt unele dintre cele mai bune doze pentru metale.. cum a zis si cineva mai sus: "sunt negre si suparate'" 3. Am o obsesie pt EMG Chitara deja o am cu Selecturile alea... o sa incerc sa pun o inreg maine ca acum nu sunt acasa! Edited July 17, 2007 by bosolanu
Guest anghelescu Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hehe, ce post "activ". Veteran Anghelescu, ai postat mama draga de doua ori si de doua ori ai raspuns la fel de bine , adica ai dreptate cu "wow, ce bine dau!" . Of,of, tineretul asta. Totusi EMG-urile active sunt bunisoare din cate am "auzit" . era faza ca o doza o legi dupa felul in care suna ...adica mai pe medii...mai deschis...etc.... 50% din cei care cumpara emg o fac doar pentru ca metallica are emg-uri pe chitara(crede-ma ca am trecut prin asta si stiu)... si ca sunt negre dar ei habar nu au ce fel de sunet au... ..si...sunet coios are fiecare doza care costa mai mult de 2mil juma 3...so....
Alex_Strat69 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 era faza ca o doza o legi dupa felul in care suna ...adica mai pe medii...mai deschis...etc.... 50% din cei care cumpara emg o fac doar pentru ca metallica are emg-uri pe chitara(crede-ma ca am trecut prin asta si stiu)... si ca sunt negre dar ei habar nu au ce fel de sunet au... ..si...sunet coios are fiecare doza care costa mai mult de 2mil juma 3...so.... da ba da .... cat de coios ?
Guest EPSYLON_CURSE Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 eu sacrific bucuros outputu pt un ton misto - ca doar ce naiba nu cant pe plexi, ac30 etc maj ampurilor moderne sunt high gain
Guest nothin Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 parca se mai zisese de vreun milion de ori ca emg-urile NU au output extrem de mare dar hei de ce sa nu ne repetam si tocmai pentru ca NU au output extrem de mare sunt faine... suna foarte "tight" pe medii si foarte clar my 23423968 cents
Guest EPSYLON_CURSE Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 nu vorbeam de emg in leg cu outputu' - vb despre doze ''coioase'' in gen.
cearny Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Depinde de ce intelegi prin coios. Coios as spune ca mai degraba este sunetul scos dintr-un Burstbucker Pro sau un 498T de la Gibson. Adica - nevos, colturos, deloc 'cuminte'. EMG-urile suna oarecum subtire, steril si compresat - chestie care ajuta cand e sa lucrezi cu multa distorsiune din amp de exemplu.
Guest nothin Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 si daca se poate ..pe lampi nu bre epsyloane nu de ce ziceai tu vorbeam.. ca le ziceai bine ... output-ul mare poate fi un dezavantaj ... bine toata treaba asta ramane la latitudinea chitaristului... gusturi... genul de muzica... iar in cazuri mai nasoale de cat de prost e ma refeream la treaba asta : "Aleg 81 din 3 motive: 1. Sunt niste doze cu un output f mare deoarece sunt active!si au c.o.i cum s-ar spune! 2. Sunt unele dintre cele mai bune doze pentru metale.. cum a zis si cineva mai sus: "sunt negre si suparate'" 3. Am o obsesie pt EMG " totalmente offtopic: am vazut si emg-uri ALBE
Guest MrJackson Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 totalmente offtopic: am vazut si emg-uri ALBE Picture that on a Snow Clowd Horus...
Guest bosolanu Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nah. tot raman 3 motive: 1. au c.o.i 2. bune de metale si riffuri.. 3. am obsesie pt emg.. oricum nu ma intereseaza faptul ca urmeaza sa fiu criticat de nustiu cati ca ce-mi iau eu emg 81, ca nu stiu sa cant la chitara, ca nu stiu ce e ala emg 81... am aflat ce ma interesa .... Ms mult Cosu
Recommended Posts