www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

F1 engines evolution - Honda vs mercedes

Recommended Posts

Posted
La 03.12.2025 la 9:17, vicsnd a spus:

Lăsând la o parte faptul că articolul mai are câteva zile și împlinește 4 ani de la data publicării, el nu prea are relevanță în competiția in sine, acolo unde performanța e o combinație între HP, calitatea aero a monopostului și capacitățile pilotului ( de la data publicării articolului până azi, Max Verstappen a adus mai multe puncte pentru Red Bull Racing decât toți coechipierii lui la un loc , just sayin' )

In caz că mi-a scăpat intenția inițială a topicului, îmi cer scuze anticipat.

Și, ca preferință personală, că tot veni vorba colateral, motoarele V10 sunt tata lor ca sound și nu e doar o preferință audio, ci e și un mic truc acolo și anume, sunt cele care, comparativ cu V8 și V12, permit cele mai multe RPM și asta le face să sune bestial ( ca o mica aroganță, îmi permit să adaug și " orice fan adevărat F1 știe asta"! :P )

• Confused 1
Posted

Nu suntem toți atât de actuali ca domnia voastră, încât să spunem numai bancuri mai vechi de 25 de cotolani.

Și da, v-a scăpat și sensul topicului, care e cu totul altul decât „competiția în sine”, dar nu-i nimic. De la un coleg de nădejde, se acceptă.

• Thanks 1