vicsnd Posted yesterday at 07:17 Posted yesterday at 07:17 https://www.gpblog.com/en/news/which-engine-has-the-most-horsepower-close-difference-between-honda-and-mercedes.html 1
Mr V. Posted yesterday at 11:38 Posted yesterday at 11:38 Să adaug și eu sunetul unui V12 Honda din perioada „romantică” a Formulei 1: 2
vicsnd Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago ...si un Sound de Mercedes din 2022 vs modern : 1
Mr V. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cine reușește să facă racing pe circuitul ăsta e pilot… Și o raritate din Muzeul Porsche de la Zuffenhausen: Porsche de Formula 1.
ramurel Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago La 03.12.2025 la 9:17, vicsnd a spus: https://www.gpblog.com/en/news/which-engine-has-the-most-horsepower-close-difference-between-honda-and-mercedes.html Lăsând la o parte faptul că articolul mai are câteva zile și împlinește 4 ani de la data publicării, el nu prea are relevanță în competiția in sine, acolo unde performanța e o combinație între HP, calitatea aero a monopostului și capacitățile pilotului ( de la data publicării articolului până azi, Max Verstappen a adus mai multe puncte pentru Red Bull Racing decât toți coechipierii lui la un loc , just sayin' ) In caz că mi-a scăpat intenția inițială a topicului, îmi cer scuze anticipat. Și, ca preferință personală, că tot veni vorba colateral, motoarele V10 sunt tata lor ca sound și nu e doar o preferință audio, ci e și un mic truc acolo și anume, sunt cele care, comparativ cu V8 și V12, permit cele mai multe RPM și asta le face să sune bestial ( ca o mica aroganță, îmi permit să adaug și " orice fan adevărat F1 știe asta"! )
Mr V. Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Nu suntem toți atât de actuali ca domnia voastră, încât să spunem numai bancuri mai vechi de 25 de cotolani. Și da, v-a scăpat și sensul topicului, care e cu totul altul decât „competiția în sine”, dar nu-i nimic. De la un coleg de nădejde, se acceptă.
Recommended Posts