George Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Da, aduce la Proguitar. Nu, nu o comand ca imi e frica de ce ajunge aici. As vrea s-o vad inainte sa dau banu'
vektor Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Daca vrei poti sa o comanzi si sa mergi sa o vezi, ai dreptul sa o refuzi daca te dezamageste. In plus, mai treci pe acolo, ca din cand in cand mai aduc, fie pe stoc, fie chiar in magazin, aveau una neagra acum cateva luni (~3000 RON parca)
Guest Baumwolle Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 • Body: Poplar • Neck: Maple • Fingerboard: Rosewood or Maple • Scale Length: 25.5 in. (648 mm) • No. of Frets: 21 Vintage Style • Machine Heads: Fender Standard • Pickups: 3 Standard Strats Single Coil (Ceramic Magnets) • Pickguard: 3-Ply White • Bridge: Vintage Style (Stamped Saddles) • Unique Features: Special Design Roland Pickup GK-2 Synth
Guest p_aciulea Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 adica in alta ordine de idei, este o chitara normala, stratocaster, care are Doza MIDI, nu??? George, de ce nu iti iei direct o Doza MIDI de la Roland si rezolvi problema??
dass101 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Probabil pt ca asta are deja totul instalat. Nu mai trebuie sa dai gauri, etc. Si daca te uiti bine doza MIDI e deja instalata in pickguard, nu ramii cu firele atirnind pe chitara.
Guest DanB Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Asta inseamna ca iti vei vinde chitara pe care deja o ai. Daca le mai punem si pe-ale mele doua + doze si ceva accesorii in plus ne putem deschide amandoi un magazin de chitari sa-l scoatem pe mosul ala de la Romana de pe piata.
Blondu Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Spune-mi daca iti convine la aprox 900$, deci sub 3000ron cum e la muzica.
George Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Nu, Blondu, merci, m-am hotarat sa ma apuc singur sa montez doza midi aia "interna" pe chitara care imi place. Presupun ca nu mai e de actualitate topicul.
George Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 As vrea sa-l mai lasi si te anunt eu cand fac miscarea. Daca se poate . Poate apare cineva cu o oferta pe care nu o pot refuza . Multumesc
Recommended Posts