Guest DarkMan2004 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 (edited) da frate bine...atunci de ce a mai facut melodia...mai bine punea melodia aluia si schimba doar numele...pacat ca nu putem vorbi de plagiat aici...nu mi se pare normal sa stii...e ca la un examen frate...nu ai voie sa te uiti la ala din spate sau ala din fata...in fine...aici exista 3 varianta (cea mai putin probabila varianta o las ultima): 1) asa o fi originalul 2) au copiat intre ei 3) coincidenta Edited October 14, 2005 by DarkMan2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gix Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Cred ca melodiei din duelul 8 ii lipseste mai degraba partea de vocal (ceva de genul Lemmy Kilmister - daca nu cumva o fi chiar piesa lui cu asul de pica?)... Eventual un mic solo de chitara cat mai aleator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Daca va tine puteti sa puneti si voce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gix Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Daca va tine puteti sa puneti si voce Cam cate beri reci sa bem pana gajaim ca Lemmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixanu' Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 duel nr 7 ... anumite fraze din soulourile lui felixanu seamana cu ale lui need_weed...ce dreaq...va uitati in foaia fiecaruia Mda, ai dreptate, unele pasaje seamana...Poate este totusi o coincidenta.Si, in fond, nu este interzis sa te inspiri. asa cum am spus si pe thread-ul respectiv, desi e greu de crezut, nu m-am inspirat de la need_weed. Nu mai am acces non-stop la net, asa ca am facut piesa la mine la camin, am pus-o pe CD-RW si am mers la un preten unde am postat-o, ocazie cu care am descarcat si piesa lui need_weed, pe care nici macar nu am ascultat-o imediat... greu de crezut, avand in vedere intervalul de timp dintre posturile noastre. Mai repede cred ca amandoi ne-am inspirat, inconstient, de la Satriani (New Blues, albumul Extremist). si apoi, el e la Constanta, eu la Bucuresti/Ploiesti, nu prea vad foaia lui de teza, nu? si nici nu am convorbiri particulare de vreun fel. pacat ca exista asa acuzatii, nu vad ce legatura au cu competitia... adica cei care il vor vota pe need_weed ma vor vota si pe mine pentru ca seamana piesele? lol o sa incerc sa postez primul altadata, ca sa nu mai fie dubii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 (edited) asa cum am spus si pe thread-ul respectiv, desi e greu de crezut, nu m-am inspirat de la need_weed. Nu mai am acces non-stop la net, asa ca am facut piesa la mine la camin, am pus-o pe CD-RW si am mers la un preten unde am postat-o, ocazie cu care am descarcat si piesa lui need_weed, pe care nici macar nu am ascultat-o imediat... greu de crezut, avand in vedere intervalul de timp dintre posturile noastre. Mai repede cred ca amandoi ne-am inspirat, inconstient, de la Satriani (New Blues, albumul Extremist). si apoi, el e la Constanta, eu la Bucuresti/Ploiesti, nu prea vad foaia lui de teza, nu? si nici nu am convorbiri particulare de vreun fel. pacat ca exista asa acuzatii, nu vad ce legatura au cu competitia... adica cei care il vor vota pe need_weed ma vor vota si pe mine pentru ca seamana piesele? lol o sa incerc sa postez primul altadata, ca sa nu mai fie dubii... stii bine la ce m-am referit cand am zis ca va uitati la foile fiecaruia...io nu v-am invinovatit pe nici unu ca daca imi aduc bine aminte el a postat dupa tine nu? ...deci in cel mai rau caz el a copiat dupa tine ... deci nota se imparte la 2...doar daca nu cumva asa e originalul care nici acum nu stiu cum e... Edited October 18, 2005 by DarkMan2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Motorhead....this is gonna be tough... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ameretat Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Aaah... intrebare naiva. In regulament se zice ceva de "improvizatie". As vrea sa particip si eu la duel, dar eu nu prea improvizez, de felul meu. Eu trebuie sa stiu ce vreau sa cant, inainte de a pune mana pe chitara. Adica... e musai sa iei backing-tracku si "sa-ti dai drumu" pe el, sau se admite si ceva mai... elaborat? Adica, ceva mai multa munca, ceva mai multa planificare? Sau poate am inteles eu gresit faza cu "improvizatul"... Adica... Voi cum faceti, de fapt?... I feel kinda stupid, right now... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 stii bine la ce m-am referit cand am zis ca va uitati la foile fiecaruia...io nu v-am invinovatit pe nici unu ca daca imi aduc bine aminte el a postat dupa tine nu? ...deci in cel mai rau caz el a copiat dupa tine ... deci nota se imparte la 2...doar daca nu cumva asa e originalul care nici acum nu stiu cum e... ...well exqeez me...cu tot respectu, felixanu a postat dupa ce am postat io...si s-a mai discutat chestia asta pe thread-u cu pricina. nu cred ca a fost vorba de copiat "in examen"...cum a zis si felixanu...mai degraba inspiratie din satriani (invlountara de-alt fel) Aaah... intrebare naiva. In regulament se zice ceva de "improvizatie". As vrea sa particip si eu la duel, dar eu nu prea improvizez, de felul meu. Eu trebuie sa stiu ce vreau sa cant, inainte de a pune mana pe chitara. Adica... e musai sa iei backing-tracku si "sa-ti dai drumu" pe el, sau se admite si ceva mai... elaborat? Adica, ceva mai multa munca, ceva mai multa planificare? Sau poate am inteles eu gresit faza cu "improvizatul"... Adica... Voi cum faceti, de fapt?... I feel kinda stupid, right now... daca ai timp o saptamana sa tot creezi ceva mai elaborat, nu cred ca ar fi vreo problema...si io ma gandeam sa mai bag o clapa pe fundal sau ceva. but keep one thing in mind: e un duel CHITARISTIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Aaah... intrebare naiva. In regulament se zice ceva de "improvizatie". As vrea sa particip si eu la duel, dar eu nu prea improvizez, de felul meu. Eu trebuie sa stiu ce vreau sa cant, inainte de a pune mana pe chitara. Adica... e musai sa iei backing-tracku si "sa-ti dai drumu" pe el, sau se admite si ceva mai... elaborat? Adica, ceva mai multa munca, ceva mai multa planificare? Sau poate am inteles eu gresit faza cu "improvizatul"... Adica... Voi cum faceti, de fapt?... I feel kinda stupid, right now... Ai voie sa canti absolut orice pe backing trackul respectiv. Nu conteaza daca te-ai muncit 3 nopti sa compui chestia aia sau daca ai cantat-o din prima. Important e ce iese la sfarsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Moriconne Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Ahhhhh mi-am stricat calculatorul.... ca tare as fi tras si eu ceva pt duelul asta. Sper sa-l fac pana la urmatorul, si... poate bagati si un negativ de blues ca n-am vazut nimik de genul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) a fost blues + ca negativul pt. duelul asta e tot un fel de blues... Edited October 28, 2005 by Moisoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) nu stiu daca s-a mai raspuns la asta dar, participantii au voie sa voteze? si daca da, pe sine sau pe altii...conteaza? Edited October 29, 2005 by dalv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 toata lumea are voie sa voteze cu exceptia celor nou inscrisi ce au mai putin de 5 posturi. Ai voie sa votezi pe cine vrei (inclusiv pe tine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 da n-ar fi tare o editie speciala la care sa participe DOAR admini/moderatori/whatever? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Nu ca ei pot trisa la voturi Mai bine un duel chitaristic pentru incepatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 ba nu pot trisa ca sunt NUMAI admini/moderoatori/whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Subscriu la aceasta idee.Vrem un duel al staff-ului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixanu' Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 indraznesc si eu sa intreb: desi nu stiu daca o sa reusesc sa fac piesa, inscrierile pentru duel 10 se fac si in cursul zilei de duminica, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) Daca Cosu & Felix sunt la RGC Party (unde as fi vrut si eu sa fiu da-s prea departe )... cine/cand se ocupa de Votarea duelului 10 si de duel 11 inscrieri & backing track? Hooops... acum am vazut ca Felix e defapt printre noi! Edited November 6, 2005 by TB_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) cosu zice "maine" Edited November 6, 2005 by _Theo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Daca Cosu & Felix sunt la RGC Party (unde as fi vrut si eu sa fiu da-s prea departe )... cine/cand se ocupa de Votarea duelului 10 si de duel 11 inscrieri & backing track? Hooops... acum am vazut ca Felix e defapt printre noi! eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Am doua intrebari referitoare la duelurile chitaristice (pe care le adresez "to whome it may concern"): 1. Poate oricine sa propuna un negativ pt un duel? 2. De ce absolut TOATE negativele propuse sunt de rock sau cu influente rock? Stiu ca 99% din chitaristii de aici sunt rockeri, e super ok, nu ma deranjeaza absolut deloc acest lucru. Dar de vreme ce se numeste "Romanian Guitarist Comunity" ma intreb de ce nu se incearca atragerea si a chitaristilor din alte genuri muzicale din aceeasi comunitate chitaristica romaneasca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 ....like folK??? ....pai au fost si negative de bluz si mai jazzy...varietate a fost... PS_bagati negativ de bossa nova!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 (edited) blues si jazz sunt tot influente de rock (later edit: cred ca gresesc)...el cred ca vrea pop ...nu stiu ce vrea sincer... Edited November 27, 2005 by DarkMan2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 eu am o presimtire ca vrea jazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 (edited) Nu stiu daca e bine sa pun intrebarea aici dar... ma poate lamuri cineva de unde pot lua backing-ul de la duel1 ?? Leter Edit: Am gasit intre timp... dupa 3 zile de cautari Edited December 20, 2005 by TB_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Se poate sa primesc separat trackurile? Tobe, si chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 te-ai gandit ca poate ar fi nevoie sa platesti pentru track-urile alea pe care le vrei separate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Nu m-am gandit. Daca e asa mare deranjul, nu mai conteaza. Aveam o idee funky cu bassul, dar o las pe alta data. Bafta la duel baieti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts