crissasha Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Salutari! am un jazz bass japan 2020. l am cumparat NOU. Mi am schimbat dozele. Mi am pus NORDSTRAND. DORESC SA MI SCHIMB SI POTENTIOMETRELE.MA PUTETI AJUTA?
Rastislav Svarog Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 (edited) De ce vrei sa le schimbi? Ai incercat sa le cureti? Oricum, cand le lipesti, trebue sa pui un clips pe bucata de fier care iese din potentiometru, ca sa nu risti sa arzi potentiometrul. Edited October 15, 2022 by Rastislav Svarog
crissasha Posted October 15, 2022 Author Posted October 15, 2022 vreau sa le schimb pt ca ... Functioneaza de la fara 15 la fix. Ele sunt noi. De noi au mers asa.
Rastislav Svarog Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Nu inteleg ce este "fara 15". Daca vrei sa spui ca de la 0-9 (din 0-10 total) volumul e destul de scazut, cred ca asta e functia normala.
crissasha Posted October 15, 2022 Author Posted October 15, 2022 Bun. Deci de la 0 la 8 f putin sunet...iar de la 8-10 deodata volum. Eu nu cred ca e normal asa
Rastislav Svarog Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Nu o sa gasesti un instrument care nu face asta.
SKU Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 8 hours ago, crissasha said: Bun. Deci de la 0 la 8 f putin sunet...iar de la 8-10 deodata volum. Eu nu cred ca e normal asa Probabil te astepti sa functioneze ca volumul de la winamp. Nu functioneaza asa
bassplayer Posted January 31 Posted January 31 Depinde de ce doze ai....din cate stiu la active trebuie de 100kOhm, iar la pasive 250 sau 500kohm, functie de output-ul dozei. Cred ca si la active e o toleranta, dar eu asa am pus si sunt foarte multumit (MEC active soapbars). Si nu merg orice potentiometre (din punct de vedere al calitatii), ar trebui luate de pe un site specializat in instrumente. Stiu ca e postul vechi dar nu a raspuns nimeni la obiect, la intrebarea omului.
Recommended Posts