www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Raluca1234

Ce părere aveți despre chitările Taylor şi dacă se merită să investeşti pentru că am auzit că modelele 1xx şi 2xx nu sunt excepționale ci doar de la 3xx se schimbă treaba

Recommended Posts

Sunt beton armat ! Scumpe si bune ! Cred ca si eu am aceeasi problema , Taylor nu sponsorizeaza pe nimeni in Romania si de aici porneste dezinteresul . De la seria 3 sunt fabricate in SUA  dar asta nu inseamna ca sunt mai bune la materiale similare . Nu raspunde nimeni la obiect . 

Edited by Arcteryx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pariul il castigi 100% ! Cunosc bine produsele Made in USA si stiu ce inseamna vs altele . Discutia conform primei postari e daca raportul calitate pret(in general minim dublu pretul) MERITA ! Si daca vrei sa intram mai mult in subiect CTC-ul cel mai strict il au statul California(daca la ora asta nu fac confuzii) si CANADA(similare) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thread has more boomers than Nellis Air Force Base.
Cum adică cunoști produsele, man? Toate produsele?! Tu ești Șăfu la Export pe America și verifici fiecare produs? Hai să vă amintesc câteva produse Made in USA:

31f29261.jpg&key=30ba9912a3fe1a483a81bbb
$300

lp2.JPG
$200

nkrrygugr0rge4ohno4u.png
$633

 

microsoft-bob-factory-sealed-box_1_69a6b


main2.jpg?quality=80&strip=all&w=580&h=3

Trump-Steaks.jpg

Și una chiar din California:
TheRoomMovie.jpg


Also, @Raluca1234 nu ne-a mai vizitat din 2 septembrie, cred că s-a lămurit.

  • Like 1
  • Haha 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cunosc toate produsele , fireste ! Am discutat cu producatori seriosi care se plangeau de strictetea si standardele maxime necesare pentru a exporta in SUA . Si legislatia lor e una stricta .

Si protectia consumatorului de acolo e una adevarata . Tot acolo sunt multi care au castigat milioane de dolari dand in judecata companii pentru probleme cu anumite produse .

Detin multe lucruri made in SUA si pot face diferenta , desi nu in domeniul chitarilor .

@Raluca123 intr-adevar ''s-a lamurit'' , daca din 23 Iunie nu a primit nici un raspuns si a fugit de pe forum ...a ramas la o singura postare .

Si se mai intreaba unii de ce a inceput lumea sa nu mai intre pe forumuri .

Edited by Arcteryx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut Taylor de la seria 188 pana la 800 (fara 600 si 700) si pot spune ca toate sunt excelente pentru pretul lor. Seria 100 este lucrata foarte bine, dar pe masura ce urci in gama apar lucratura si finisajele sunt mai luxuriante si sunetul este din ce in ce mai sofisticat (aici tine si de preferinte, daca vrei top din molid sau cedru, laterale si spate din mahon, rosewood sau maple), dar calitatea perceputa creste.

Raspunsul pentru Raluca este ca incepand cu seria 300 incepe sa se simta calitatea pe care toata lumea o aude in inregistrari, seriile mexicane (100 si 200) sunt excelente pentru pretul lor, dar la capitolul sound e loc si de mai bine

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

la Taylor, doar de la seria 600 in sus cred ca putem discuta de sunet si calitate... Eu am un 710 e Limited Edition. Suna foarte bine, nu pot sa spun. Pana acum sunt preferatele mele. Foarte bune pt strumming, daca canti mai mult piese pe strumming. In schimb daca canti mai mult picking , cu ciupituri, atunci recomand o chitara Furch, care suna absolut bestial pt asta! Eu una nu as lua Taylor sub seria 700... pt ca am incercat si nu-mi place decat de la 700 in sus.. Succes!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.