Burb Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) Mare concert mare in Big mamou joi 3 mai incepand cu orele 21:00 Se promite mare bauta si distractie pe masura ....halatu cu biletul la piept =8lei..si nu moldovenesti va asteptam Isi dau concursul noua trupa de hard rock Glissando si deja cunoscuta trupa Al!as GLISSANDO: Mariu-tobe Tibi-bas Claudiu (shmen)-chitara armonie/solo Mihai (Burb) -chitara armonie/solo Cristi - clapa Iulian -voce AL!AS: Razvan -tobe Alex-bas Vali-chitara armonie/solo Horia- voce Edited April 20, 2007 by Burb
horica Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mare atentie!!! avem vreo 3 piese noi-rupere- sa vina toata lumea! va asteptam sa bem dupa 1 mai! rock on ps:merita vazuti glissando la primul lor concert dupa luni intregi de repetitie
Un Tobar Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) Mah eu sper sa ajung daca nu am imbat de 1 Mai asa de tare incat sa nu mai stiu de mine . Multa bafta celor de la GLISSANDO. Edited April 20, 2007 by Un Tobar
Dark_star Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 MIci si bere................. si cu BURB .... doar placere :)
Burb Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 da da ...POWAAAA!! din pacate Cristi ( claparul ) nu poate veni din motive personale.....dar o sa sune la fel d misto si fara clapa...sper
Burb Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 (edited) multumim mult ....va asteptam diseara .... sa bem Edited May 3, 2007 by Burb
Falling_into_infinity Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Foarte frumos !!!!! felicitari ....a curs berea in valuri si rock-ul a fost la mama lui acasa ce pot sa zic la ora asta inaintata si plina de aburi de bere... Nebunie...pe doua roti!!!!
Burb Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 (edited) nebunie pe 2 roti si whole lotta love multumimi celor prezenti ....a fost extraordinar Edited May 3, 2007 by Burb
AnalogSound Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Foarte frumos, se putea mai bine insa led zeppelin a iesit demential demential, bravo Burb
horica Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 tare...............neasteptat de bine................pentru prima data a sunat BINE in big mamou. deci,daca vreti sa sune bine veniti cu amp-urile voastre si cu sunetistul vostru . pentru prima data am avut sentimentul ca ma aud:)))))))))))) glissando au dat neasteptat de bine:bravo. publicul a fost exceptional si vrem sa-i multumim. va mai asteptam rock on
Recommended Posts