Radu i Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ce se intampla cu id'urile alese de cei care si-au facut cont cu mult timp in urma insa nu au mai accesat de atunci site-ul? Raman blocate vesnic? Sau au un termen de "expirare"? Si inca ceva...care e povestea user'ului Google.com?
Cosu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 google.com este bot-ul google ce vine si indexeaza site-ul periodic. Este un feature al forumului de a anunta prezenta lui. Conturile nu expira automat. Pana acum nu am luat nici o masura in directia asta.
Radu i Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 In acest caz fac si eu o mica sugestie daca nu e cu suparare. Conturile neaccesate timp de un an sa se anuleze automat; si sa existe pentru cei care se inscriu optiunea de verificare a id'urilor disponibile (daca nu exista bineinteles).
Dark_star Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 3 luni.... un an e deja prea mult dupa parerea mea..............
Cosu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Da-mi un motiv bine intemeiat legat de stergerea conturilor. Spatiul fizic ocupat de ele este minor. Nu am vazut nici un forum cu acces public care sa practice asta. Nu inteleg ce vrei sa spui. Atunci cand se inregistreaza un cont nou acesta este comparat cu toate cele deja existstente iar daca el deja exista se afiseaza un mesaj de eroare.
Radu i Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Motivul este ca un user nou nu isi poate alege id'ul dorit din cauza ca este deja luat desi acel cont nu este niciodata folosit. La fel si pt un user vechi care isi doreste sa isi schimbe id'ul. Anyway..it was just a suggestion.
George M. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Motivul este ca un user nou nu isi poate alege id'ul dorit din cauza ca este deja luat desi acel cont nu este niciodata folosit. La fel si pt un user vechi care isi doreste sa isi schimbe id'ul. Anyway..it was just a suggestion. bine punctat, si eu m-am lovit de aceeasi problema
Guest domnul Rig Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 bine punctat, si eu m-am lovit de aceeasi problema Pai alegeti un username original
George M. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pai alegeti un username original ideea era ca, initial am avut contul facut pe un ID pe care nu-l mai folosesc acuma
Dark_star Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 loooolll deci este o problema de nume de fapt................ aka id so daca nu ai un id corespunzator................. omu' trebuie sa se dea peste cap sa stearga conturi aiurea ca sa ai tu id-ul ala................... :) ;)
Radu i Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 loooolll deci este o problema de nume de fapt................ aka id so daca nu ai un id corespunzator................. omu' trebuie sa se dea peste cap sa stearga conturi aiurea ca sa ai tu id-ul ala................... :) ;) Era doar o sugestie Mr. Dark_star. Nu e musai sa se faca asa. In schimb ai putea sa-mi spui la ce folosesc conturile inregistrate nefunctionale/parasite in afara ca umplu counter'ul forumului?
Guest Sylviu Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 nu e cumva una si aceeasi persoana ? CobHC my_friend_of_misery laptegros the-mountain-song sa_aveti_o_zi_frumoasa
Radu i Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Apropos, in afara de adresa de IP cum iti dai seama cand cineva isi face mai multe conturi? Bine, si eventual stilul de argumentare si scris care insa pot fi inselatoare?
Doctor X Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Apropos, in afara de adresa de IP cum iti dai seama cand cineva isi face mai multe conturi? Bine, si eventual stilul de argumentare si scris care insa pot fi inselatoare? Unii-s uituci si se mai scapa (vezi squire).
cearny Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 nu e cumva una si aceeasi persoana ? CobHC my_friend_of_misery laptegros the-mountain-song sa_aveti_o_zi_frumoasa Aparent, nu.
Radu i Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 cand intri in grupul banned mai poti posta? mai poti intra pe RGC?
Radu i Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 (edited) imi apare un mesaj inexistent. why is that? ps. multumesc pt raspunsurile de la intrebarea de mai sus ps2. am postat si la probleme cu site'ul sa fiu sigur ca vede cineva Edited June 7, 2007 by Radu i
cearny Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 cand intri in grupul banned mai poti posta? mai poti intra pe RGC? Nu.
Recommended Posts