Plank246 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Buna ziua, am un bass dimavery care i s au desfacut unele fire . MI ati putea explica cum in ce loc sa le conectez? multumesc.Are 4 controlare
FiveseveN Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 https://www.seymourduncan.com/wiring-diagrams
Plank246 Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Nu prea am idee pe care sa l aleg.Nu prea sunt familiar.mi ai putea zice te rog?
FiveseveN Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Păi noi de unde să știm ce ar trebui să ai acolo? Vrei să-l repari tu? Ai pistol de lipit? Potențiometrele sunt bune? Nu-i imposibil să primești un diagnostic de la distanță, dar ar fi de 10 ori mai simplu să te ajute cineva local. Eu cel puțin nu-mi dau seama exact ce se întâmplă din poza aia. Poți adăuga mai multe, din alte unghiuri, să se vadă clar conexiunile?
vldmlt Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Din ce vad acolo, ai un fir alb dezlipit care pare sa fie de la mufa jack, si mai ai 2 fire negre dezlipite, unu din ele de la carcasa unui potentiometru.
vektor Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 N-ai un magazin de instrumente in SV ? Cel mai simplu ar fi sa rogi pe cineva de acolo sa te ajute sau sa iti recomande ceva. Sau un service de calculatoare, ceva ?
Recommended Posts