Sign in to follow this  
Richard Spikard

Problema Focusrite 2i2 in Reaper

Recommended Posts

Foloseşti ASIO4ALL sau driverele Focusrite? Eu am avut problema asta cu un M-Audio Ozone, care la fel avea crack&pops încontinuu. Încearcă să foloseşti driverele oficiale, asta dacă nu le foloseşti deja. 

Verifică şi bufferul. Click pe Options în bara de sus - Preferences - Device - Asio Configuration... şi de acolo ar trebui să te bage într-un Control Panel al interfeţei, unde poţi seta bufferul. Eu îl ţin pe 256. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Fa, te rog, un screenshot cu dropdownul de la Audio driver. Acolo unde scrie asio4all, fă click și pune un screenshot să fie vizibile toate opțiunile. 

Edited by Santal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta mă gândeam şi eu. În general, driverele ASIO4ALL sunt folosite ptr deviceuri şi controllere mai no name şi deşi, aparent, sunt create să meargă cu orice, de multe ori creează probleme. Din dropdownul unde scrie Asio4All ar trebui mai mult ca sigur să ai o opţiune Focusrite, dacă ai instalat driverele lor. Foloseşte-le pe alea. Dacă ai delay, încearcă să schimbi bufferul pe 128-256, maxim 512. Dar, teoretic, nu ar trebui să ai delay pe Focusrite cu driverele lor. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce vad eu acolo tu vrei sa folosesti inputurile de pe Focusrite si outputuri pe Realtek? Daca da recomand sa faci cumva sa pui boxele tot in Focusrite si cu placa integrata sa nu mai ai treaba. ii poti da si disable din bios. Asio4all il poti dezinstala. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.