Lucidwt200 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Sper ca postez topicul unde trebuie,am si eu nevoie de niste 'jmecherii' de alea care le pui in urechi ca sa nu iti afecteze sunetul auzul.Pentru ca imi tiuie in cap dupa ce am concerte.Adica presupun ca exista asa chestii,am vazut si pe la niste emisiuni de TV,etc.Sper sa nu ma luati la misto cu faza asta,am nevoie urgent de chestia asta,nici macar nu stiu cum se cheama.Mersi mult!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Nu mai tin minte exact cum se numesc, dar se gasesc la farmacie daca nu ma insel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 farmacie... am cumparat eu. is 30 000 de mii. Is un fel de bureti care revin la forma initiala dupa ce ii pui in ureche Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 La orice SensiBlu in Bucuresti (3M portocalii ). Parca erau 3,5 ... Presupun ca se gasesc si la alte farmacii, dar nu am incercat. Si eu am 2 perechi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Eu am reinceput sa folosesc Hearos-uri, altfel presimt ca as simti in curand nevoia de a cumpara un subwoofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 de ce subwoofer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 alea 3m is super faine... insa dupa vreo 2-3 purtari (chiar daca zic ele ca se spala) isi pierd capacitatea aia de a se umfla (se muleaza in interiorul urechii ca un burete... ) si ramane spatiu liber (ori eu am urechile prea mari ) prin care trece sunet -> tiuit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 cand imi acopar urechile imi tiuie... ce exact fac bureteii?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Pentru ca imi tiuie in cap dupa ce am concerte. Lucid ,iti tiuie capul dupa ce canti la un concert(pe scena) sau atunci cand mergi la concert in calitate de spectator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Distorsed Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 In caz de ceva simptome mai grave cred ca trebuie consultat un medic O.R.L....oricum ai putea sa discuti cu unul, poate stie el ceva picaturi, sau ceva de genu care sa calmeze durerile Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 exista earplugs speciale pentru muzicieni. ele blocheaza doar o anumita gama de frecvente, decibeli, bla-bla. arata la fel ca alea de la farmacie, doar ca te si auzi cum trebuie ). cautati-l pe viorel dodoc de la trupa jukebox, el comercializeaza asa ceva, la preturi EXTREM de prietenoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 La primul concert la care am fost in strainatate am vazut foarte multi spectatori ce aveau earpluguri in urechi. E ciudat sa vezi oameni ce merg la concert si stau cu urechile astupate. Este posibil ca un concert de 2 ore sa-ti afecteze auzul? Nu doar posibil. Demonstrat (cel putin cand e vb de public). @carramba - cum il gasim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 www.trupajukebox.nustiuce cauta pe net canta joi, vineri, sambata in coyote ugly canta la carcotashi. numarul de tel. nu pot sa-l pun aici fara acceptul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Orice v-ati baga in urechi, numai sa nu fie dopuri de ceara! Exista unele din ceara de albine, usor de pus si greu de scos. Am luat-o eu cu ele. Si atentie, daca nu le curatati des (sau nu le aruncati dupa maximum 3 utilizari), exista riscul de a va captusi cu infectii ale canalului audtiv extern, chestie foarte naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ba am zis si eu o data da nu prea ati dat importanta !!! Este necesar de facut CUSTOM EARPLUGS . Se fac la clinici ORL , dar nu stiu daca si in Romania Ideea e ca se fac cu mulaj ( adica exact ca la dinti ) , si poti sa iti alegi exact ce frecvente vrei eliminate . Pretul e in jur de 160 lire . Si le ai o viata intreaga . Eu zic ca e o investitie care merita . Daca stiti unde se pot face aici spuneti-mi si mie va rog !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucidwt200 Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 Lucid ,iti tiuie capul dupa ce canti la un concert(pe scena) sau atunci cand mergi la concert in calitate de spectator? Pe scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Daca esti pe scena nu cred ca o sa poti canta cu dopurile alea de 3lei sau cu alea care le gasesti pe thomann, strica mult sunetul. Pt. asa ceva ai nevoie de dopuri faculte la comanda sau mai bine de un sistem in-ear, numai ca la concertele din cluburile jegoase din Romania nu prea merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 vezi si topicul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Pe scena. UITANDU-MA LA POSTUL ACESTA AL TAU : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1...mp;#entry137497 stau si ma intreb ce cantati voi pe scena aceea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts