www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fara suparare, acum, o sa-mi sara lumea in cap ca sunt invidios si hater, dar asa ceva ar aprecia un chitarist de la Scorpions, Def Lepard, Judas Priest, Metalica, Megadeth prin anii 80... La fel si cu Fly-V-urile tale. Eu as aprecia un stratocaster, un tele, un LP facut asa de sa iti sara plombele, dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut... Pentru cei din zilele noastre (chitaristi), care nu apreciaza trupe ca si Korn, Bullet For My Valentine sunt doar scanduri, vasle

Edited by alinu_tau
Posted (edited)

Salutare, nu prea am inteles la ce te referi prin: dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut.." , referitor la forma ... cred ca tine de gustul fiecaruia si genul abordat. Iti multumesc pentru feedback.

Chitarele Antonio, sunt construite de mine cap coada, nu modific alte chitare si imi pun sigla. 

Edited by avatar2100
Posted
2 minutes ago, avatar2100 said:

Salutare, nu prea am inteles la ce te referi prin: dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut.."

Chitarele Antonio, sunt construite de mine cap coada, nu modific alte chitare si imi pun sigla. 

In general la tine am vazut doar ca reconditionezi stratocastere vechi si scumpe, dar n-ai construit niciunul de la zero

• 4 months later...