avatar2100 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Salutare, aceasta este ultima mea creatie, as aprecia un feedback din partea voastra. Multumesc Hey guys, maybe you want to give me a feedback about my latest creation? Thank you very much All photos: https://www.flickr.com/gp/32266470@N08/U8525C \ Edited August 23, 2017 by avatar2100 3
alinu_tau Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Fara suparare, acum, o sa-mi sara lumea in cap ca sunt invidios si hater, dar asa ceva ar aprecia un chitarist de la Scorpions, Def Lepard, Judas Priest, Metalica, Megadeth prin anii 80... La fel si cu Fly-V-urile tale. Eu as aprecia un stratocaster, un tele, un LP facut asa de sa iti sara plombele, dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut... Pentru cei din zilele noastre (chitaristi), care nu apreciaza trupe ca si Korn, Bullet For My Valentine sunt doar scanduri, vasle Edited August 24, 2017 by alinu_tau
avatar2100 Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 (edited) Salutare, nu prea am inteles la ce te referi prin: " dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut.." , referitor la forma ... cred ca tine de gustul fiecaruia si genul abordat. Iti multumesc pentru feedback. Chitarele Antonio, sunt construite de mine cap coada, nu modific alte chitare si imi pun sigla. Edited August 24, 2017 by avatar2100
alinu_tau Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 2 minutes ago, avatar2100 said: Salutare, nu prea am inteles la ce te referi prin: " dar construit cap coada, nu sa operezi pe unul deja gata facut.." Chitarele Antonio, sunt construite de mine cap coada, nu modific alte chitare si imi pun sigla. In general la tine am vazut doar ca reconditionezi stratocastere vechi si scumpe, dar n-ai construit niciunul de la zero
avatar2100 Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Acum am inteles la ce te refereai. Poate voi construi si o chitara asemanatoare cu Stratocaster. La chitara de mai sus am lucrat 5 luni, momentan imi iau vacanta 2
Adinel Berehorschi Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Cu un set de doze pasiv, ceva mai "bluesish" si gras as lua-o acasa, oricat as fi fan Stratocaster si semi hollobody-uri. Binding-ul ala arata atat de perfect! Felicitari!
guitarhead Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Arata absolut superb, cu exceptia virfului de headstock.... asta e, oricum fidbecu' e subiectiv..
Recommended Posts