www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am cumparat recent un epiphone thunderbird pro iv. Am vrut sa indrept putin neck-ul si nu merge. Am folosit o cheie imbus dar dă impresia ca se invarte in gol si ca nici nu intra. E posibil sa fie alt tip de cheie sau e complet facut praf?post-21595-0-86462700-1482894726_thumb.jpgpost-21595-0-76281400-1482894749_thumb.jpg

Tin sa mentionez ca am folosit asta : post-21595-0-28762400-1482898036_thumb.jpg

Este posibil sa am nevoie de asa ceva?post-21595-0-19744100-1482898083_thumb.jpg

Edited by CosminStefan
Posted

dupa cum arata gaura ai folosit unealta corecta, insa este posibil ca primul proprietar sa nu fi folosit marimea corecta si a stricat gaura.

una dintre solutii ar fi sa pui o bucata de panza in cheie sa se potriveasca in gaura si asa sa poti invartii, asta in conditiile in care truss rod nu este blocat sau intepenit.

• Like 1
Posted

dupa cum arata gaura ai folosit unealta corecta, insa este posibil ca primul proprietar sa nu fi folosit marimea corecta si a stricat gaura.

una dintre solutii ar fi sa pui o bucata de panza in cheie sa se potriveasca in gaura si asa sa poti invartii, asta in conditiile in care truss rod nu este blocat sau intepenit.

Multumesc! O sa incerc.
Posted

salut, la mine a mers asa: stropit generos cu wd40, rabdare 1h, apoi incercat chei torx. hexa n-au intrat, torxul da. dupa ce simti c-a intrat, rotatii mici, cateva grade, antiorar si orar, chiar cu o usoara percutie. daca nu merge, solutia ultima e dezlipirea grifului, scos trussrodul, schimbat piulita,... sper sa rezolvi cu torxul. bafta!

Posted (edited)

Bassul a fost cumparat de la Andertons de la sectiunea SH. Acum doua zile am fost sa il returnez. S-au uitat si baietii de acolo si au vazut ca nu poti face mare lucru. Eu am zis ca acum nu e o problema, bassul era setat ok. Dar pe viitor ce as fi facut? Am primit banii inapoi si a fost ok. :D

Edited by CosminStefan
  • 2 weeks later...
Posted

Eu zic ca ai luat cea mai buna decizie. Nu ar fi avut niciun sens sa incerci sa-l repari, nu este vreun instrument de colectie sau cu cine stie ce valoare sentimentala, ai fi dat mai mult pe reparatie decat pe instrumentul in sine.

Bassul a fost reparat. Reparatia a fost gratuita. Dar tot am vrut sa imi iau banii inapoi pentru ca desi stiu ca e reparat, nu imi place sa stiu ca acolo a fost ceva. Am cumparat o chitara in schimb si am zis ca mai bine imi iau un bass cu 5. Cand m-am apucat am inceput pe 5 si am ajuns la concluzia ca 4 nu ma ajuta .Asa ca o sa mai astept putin si imi iau ceva mai bun si in 5. 

:D