Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Am o intrebare: Cine vine maine la concert la Dire Straits? eu ma duc... pacat ca nu vine solistul (asa am auzit) sper sa fie fain.
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Nu e nici un concert Dire Straits. E o trupä de coveruri, din care fac parte muzicieni care, de-a lungul timpului, au colaborat 5 minute cu marea formație. Serios? si pentru asta am platit 150 lei sau cat a fost? Pentru o trupa de cover? Pai am citit pe net ca cica ei sunt, numa' nu vine solistu.
baltazar181 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Daca ai cunoaste Dire Straits ul n-ai fi crezut prostii de astia
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Daca ai cunoaste Dire Straits ul n-ai fi crezut prostii de astia Pai... ascult Dire Straits, nu asa mult, dar ascult. Am vazut ca cica vin si am fost gen "hmm oke" si mi-am cumparat bilet, fara a stii ca defapt sunt o trupa de cover, mai ales vazand si pretul. Acuma mna... nu am ce face, sper sa fie fain.
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Cam ai tendința de a crede tot ce citeşti, fără să verifici. Guy Fletcher, chitarist şi clăpar, lucrează şi acum cu Mark Knopfler, deci nu vine. John Illsley, basistul, a colaborat după destrămarea formației tot cu Mark Knopfler, iar acum, din câte ştiu, s-a lăsat. După Pick Withers, formația nu a mai avut un baterist stabil, ci a angajat la fiecare album/ turneu pe cineva, câteodată şi un al doilea percuționist. A mai rămas numai clăparul Alan Clark. Dar cine ascultă Dire Straits pentru cel de-al doilea clăpar??? Pe scurt: țeapă pentru fraieri. Acum mno... din greseli inveti, sau mna... mai bine invatam din greselile celorlalti dar csf. Dar la pretul asta, 300 lei randul vip, nu ma asteptam la o trupa de coveruri.
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Da pe solist stii cum il cheama? Mark Knopfler Ştie: 300 de lei. Nu ascult eu nu stiu cat Dire, dar macar pe ala il stiu si eu
Castal Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Pana la urma la concertul carei formatii te duci ? (ar trebui sa scrie pe bilet cum se numeste formatia)
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Pana la urma la concertul carei formatii te duci ? (ar trebui sa scrie pe bilet cum se numeste formatia) Dire Straits Experience.
Hruban Gustav Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Eh... si faza ca am luat 3 bilete din banii mei, e ok...
Pava Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Da pe solist stii cum il cheama? Bruce Dickinson...
Recommended Posts