Winston Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 (edited) is nice Edited February 27, 2007 by Cosu
Falling_into_infinity Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Scuza-ma, dar chestia asta ai postat-o asa....sa te afli in treaba, sau de ce? cred ca mai bine ai studia ceva serios decit sa-ti pierzi timpul asa...si sa ma faci sa-l pierd si eu pe al meu
Winston Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 mai bine as studia ceva serios... ca de exemplu? daca va intrebati ce relevanta are postul asta pe un forum de chitaristi: eu sunt un chitarist si astazi mi-am ocupat 5 minute alcatuind o melodie draguta pt urechile dumneavoastra intr-un program care canta ceea ce scriu
Falling_into_infinity Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pai chiar crezi ca nu mi-am dat seama ce ai facut tu acolo....daca asa iti place sa te exprimi, e problema ta, dar de ce ne chinui noua urechile cu porcariile alea - asta nu inteleg. propun stergerea acestui topic + warn celui care l-a initiat.
guitar88 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pai chiar crezi ca nu mi-am dat seama ce ai facut tu acolo....daca asa iti place sa te exprimi, e problema ta, dar de ce ne chinui noua urechile cu porcariile alea - asta nu inteleg.propun stergerea acestui topic + warn celui care l-a initiat. Eu propun sa-l scoatem in piata, sa-l scuipam, sa-l batem cu pietre, sa-l umilim intr-un hal fara de hal dupa care sa-l ardem pe rug!!! Acum lasand glumele la o parte, nici eu nu prea vad sensul acestui thread dar na ... fiecare cat il duce mintea ... Pt. a evita thread-uri de genul asta ar fi mai simplu ca la "reguli" pt. "Inregistrarile Noastre", sa se adauge ca nu sunt acceptate *.gp-urile sau melodiile de genul asta .... this way everybody is happy
Guest Monyo Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 (edited) is nice Welcome back!!!!!! :) Edited February 27, 2007 by Monyo
Winston Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 (edited) bine bine la cererea fanilor de mai sus melodia nu va mai fi acapela Edited February 27, 2007 by Cosu
Cosu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Extras din regulament Sunteti de acord prin utilizarea acestui serviciu ca nu veti folosi acest forum pentru a posta orice material care este in mod cunoscut fals si sau defaimator, incorect, abuziv, vulgar, plin de ura, obscen,[....] Abitine-te de la a posta astfel de "arta". Poate ca in cercuri restranse este acceptata si apreciata insa pe forumul asta nu e.
Winston Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 mi-am facut si eu formatie cu baietelul bolnav zis Hepaticoo numai ca eu vreau sa cant trash metal (sau ce o fi ala) fara injuraturi si cu mesaje anti-alcool, iar el vrea sa cante muzica usoara combinata cu rap injurios generand un contrast deranjant... nu ne intelegem deloc, o sa il rog sa se potoleasca. Nu as vrea sa sa raneasca pe cineva, chiar daca "trage cu gloante oarbe in tavan"
Winston Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 gata, hepaticoo si-a invatat lectia si va canta numai texte fara injuraturi, a invatat si limba romana intre timp este un tanar curajos care lupta pt a-si infrange ambele boli terminale, hepatita si epilepsia, dand din plete pe ritmuri de... nu stiu ce mainile sus pentru el in orice caz hepaticoo.mp3
Guest Monyo Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 (edited) gata, hepaticoo si-a invatat lectia si va canta numai texte fara injuraturi, a invatat si limba romana intre timp este un tanar curajos care lupta pt a-si infrange ambele boli terminale, hepatita si epilepsia, dand din plete pe ritmuri de... nu stiu ce mainile sus pentru el in orice caz Apuca-te de cantat!!! ... sau vrei sa ma superi si pe mine? Hai ca stii tu mai mult decat atata!!! Edited February 28, 2007 by Monyo
Winston Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 mentionez ca baietelul folosit de TB TM este un impostor, hepaticoo e numai unu si este in formatia mea
kovu_tlk Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ba satrianilor si vailor, copii ai Green Day-ului, preafaimosilor si recunoscutilor, gibsonari, fenderi si ibanezi, datatori de sfaturi parintesti, chitaristi ai fulgerului, degete de platina si toate cele. V-ati adunat aici o hoarda de copilasi emo care canta pheonix in parculetele de la colt de strada si ati decis ca urechile voastre fine si majestice nu suporta altceva decat twinkle twinkle little star asa ca ati inceput sa comentati. De ce va impuneti punctul defect de vedere intr-un mod asa de vulgar? Vad ca inregistrarile ati reusit sa le stergeti dar comentarile ce contin expresii licentioase au scapat de sub clickul mortii. Capodopera "Mai bine pune mana pe chitara si mai invata ceva" imi starneste un ras ironic... Mai bine pune urechea la o muzica si invata ceva. Nu ai dovedit decat o lipsa uleioasa de inspiratie prin instrumentalul excelent realizat. Habar n-aveti sa cantati ceva personal, si caterinca o faceti pe piesele altora. Pentru ofensati, o capodopera. Sacrilegiu___Overtura.mp3
Recommended Posts