www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Id This


Sigy
 Share

Recommended Posts

am cumparat chitarile astea 2 ieri pe 518 lei amandoua: https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/13244043_826512417483126_4811967382952677063_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

si am nevoie sa stiu despre cea aurie. Nu are numar de serie, scrie harley benton pe headstock, si nimic mai mult. Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Da' ce aveti, oameni buni, cu chitarele ieftine?! La banii aia clar nu avea cum sa dea peste o "comoara", dar tot a fost o afacere buna, dat fiind faptul ca preturile pentru Harley Benton pornesc cam de la 100 de euro, la fel si pentru chitarele First Act. Daca nu au probleme serioase si daca sunt reglate corespunzator pot fi instrumente foarte bune. Chiar mi se pare ca cea rosie arata foarte interesant :)

 

Ca sa raspund la intrebarea lui Sergiu, ambele sunt chitare facute in China, posibil prin aceeasi fabrica, si sunt brand-uri oarecum consacrate in zona low-end. Irelevant, oricum. La banii aia, it's a great find.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

sunt in stare relativ buna, la cea galbena trebuie sa repar switch-ul (doza de langa grif nu se lasa pornita asa usor) si nut-ul. In rest, de modificat actiunea si alte prostiute, la urma urmei de asta le-am si luat, ca sa ma joc cu ele. Si de sunat suna bine pot spune, mai ales First Act-ul (care e $200 nou btw)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.