www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nice work!

p.s. ecranajul ala trebuie sa "dea" la masa (minusul chitarii), altfel e doar de fun! si ar fi bine sa ecranezi si cavitatea unde sunt potentiometrele, oricum fiind doze duble nu ai brum foarte mare.

Edited by Pava
Posted

Nu am pus poza dar am ecranat si cavitatea unde sunt potentiometrele. Cavitatile intre ele le-am unit printr-o coarda care este lipita de folia de aluminiu. Nu am scapat de tot de brum dar s-a imbunatatit putin. Din pacate nu am impamantare la priza deci tot se aude ceva. 

Dozele active emg de pe cealalta chitara nu produc chiar nici un zgomot de fond :D

Nu sunt un fan inrait al brandului asa ca o sa ramana curat headstockul. Am sters pana si serialul :)) Chitara este a nimanui acuma. 

• Like 1
Posted

Nu am pus poza dar am ecranat si cavitatea unde sunt potentiometrele. Cavitatile intre ele le-am unit printr-o coarda care este lipita de folia de aluminiu. Nu am scapat de tot de brum dar s-a imbunatatit putin. 

asa, si firul ala trebuie lipit la masa generala, cu siguranta nu vei mai avea brum

• Like 1