www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Antifonare Usa Camera Cu Geam


aleexrobin
 Share

Recommended Posts

Din cate imi amintesc exista un topic si pe-aici pe tema izolarii fonice si a tratamentului acustic. Am studiat si eu asta la un moment dat si am ajuns de la un perete si o usa la SF-uri, pe care oricum nu le-am realizat complet nici in ziua de azi. Discutiile sunt lungi, solutiile sunt multipe si costurile destul de mari daca vrei ceva spectaculos.

 

Iar cu o usa nu se face primavara. Desi... dupa ce am schimbat usile intr-un apartament si tamplaria exterioara, zgomotul in afara camerei s-a redus considerabil. Si ca tot intrebai de usa, sunt foarte importante si chederele. Nu neglija insa pardoseala si izolatia din pardoseala, peretii, colturile, sunt multe de luat in calcul.

 

Ca punct de pornire poti sa citesti si materialele de pe details.ro, au o sectiune 'Informatii' pe coloana din stanga. Si poti avea chiar o discutie cu ei in care sa le explici ce vrei de fapt, sunt destul de serviabili. Sper sa nu se considere reclama pentru ca nu este. N-am nicio legatura cu ei.

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Salutare tuturor

As dorii sa antifonez o usa de camera cu geam . Intrebarea mea este se poate? Avand in vedere ca o parte din usa este cu geam.

Aceasta este usa

Poti pune burete de genul celui din linkul dat de @sam, acoperi si geamul, insa trebuie sa pui si fasie/garnitura de etansare din burete pe chederul usii si, cel mai important, sa te asiguri ca izolezi si interiorul de la toc. Pe acolo pun pariu ca "bate vantul" !

Solutia ar fi sa desfaci tocul usii si sa umpli cu spuma dintr-aia de montaj.

 

Coala burete antifonat 105 lei ( * )

Spuma montaj 12 lei

Garnitura burete 5 lei

 

 

* da un telefon la Spumotim Timisoara, de pe site si vezi daca au ceva dealeri prin Craiova, pt ca eu mi-am luat de la ei de la fabrica cu 45 de lei coala de 2m x 1m .

 

Sau, vezi solutia de pe ganduri razlete postata de @fenrir aseara "a la Braila" :P

 

 

@sam, intr-adevar, tratamentul acustic e treaba mult mai complexa. Tratam. acustic si antifonarea sunt treburi destul de diferite, oricum.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru sfaturi , pe mine ma intereseaza ca zgomotul din afara camerei sa fie mai redus atata tot, o sa ma ocup si de chedere si de toc

 

Tintin ar fi o idee :D

 

Inca o intrebare :D daca doresc sa inregistrez, mai am niste prieteni pasionati de rap, de ce ar trebuii sa tin cont ? Ma refer la camera cum ar trebuii sa fie . De ex. la mine se pierde foarte mult, parca nu capteaza tot, am incercat si cu efect si nimic.

 

Microfonul este Audio Technica AT2020 si o placa de sunet Line 6 UX 2

Edited by aleexrobin
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.