Popular Post avatar2100 Posted November 29, 2015 Popular Post Share Posted November 29, 2015 Salutare, un prieten mi-a adus pentru retastat aceasta chitara din 2001, este vorba despre un Fender Telecaster Custom caruia i-am instalat doze Fender Nocaster. Din pacate cei de la fabrica trateaza marea majoritate a instrumentelor la fel, indiferent de pretul platit (cu mici exceptii). De exemplu la aceasta chitara, conexiunea ecranarii dintre doze si potentiometre nu exista, un surub de la tablita ce sustine doza din bridge lipsea (gaura era plina de lac), nutul era construit din plastic si pentru a fi totul "ok" peste fretboard si taste era aplicat un strat generos de lac poliuretanic, ca tot este bun pentru ton.. Dupa ce am curatat integral lacul de pe tastiera si refacut radiusul de 9.5, am inserat tastele Jescar si am aplicat un strat de shellac, de data aceasta numai pe lemn. Nu ma pot compara cu John Cruz, de aceea va rog sa fiti indulgenti in critici. Avatar2100 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu.popescu Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Care "critici"...??!! Glumesti...toți am vrea un refret de calitate, care sa ne apropie mai tare de instrumentul mult iubit. Se pare ca din mâinile tale este foarte posibil...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar2100 Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 (edited) Repostez o parte din fotografii, restul le puteti viziona accesand urmatorul link: https://flic.kr/s/aHsmdgJEiC Edited January 29, 2018 by avatar2100 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited) Arată de zile mari tastiera, iar lacul ăla scoate nemaipomenit de frumos în evidență textura și nu arată glazurare dementă. Frumos! Dar am remarcat asta oricum și la chitarele pe care le vinzi. Nu sunt de nasul meu, dar tot apreciez Edited January 29, 2018 by apocapsile Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar2100 Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 Multumesc pentru aprecieri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Tsk tsk, in loc sa faci si tu treaba buna ca baiatu asta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Wild Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 WOW !!! Great Job Man !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts