Floppy Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Salut! Incerc sa identific o vioara veche(cu tot cu arcus si case original), pe care o am de la stra-bunicul meu. Cum nu ma pricep decat la chitare/bass, poate exista cineva pe forum care a avut tangente sau are cu viorile clasice. Am facut un mic research pe net, are similitudini cu viorile A. Osmanek, dar cum nu am nici un tag nimic pe exteriorul viorii, iar in cutia de rezonanta nu se vede mare lucru (pentru ca e totul aproape inregrit de praf, mizerie, etc) nu pot sa zic sigur ca asa e. Atasez cateva poze, poate reuseste cineva sa ma lumineze. Nu stiu daca exista persoane specializate in Ro si nici cat m'ar costa o expertiza (mai ales ca poate expertiza/deplasarea costa mai mult decat vioara in sine). Thanks!
dani_rosu5 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Exista un lutier in cluj - Barbarossa care face expertize,dar s-ar putea sa ai dreptate in legatura cu costul 1
Floppy Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Exista un lutier in cluj - Barbarossa care face expertize,dar s-ar putea sa ai dreptate in legatura cu costul Merci de info. Eu sunt din Targoviste, incerc sa aflu de pe net deocamdata daca s-ar merita deplasarea sau nu .
Liviu.Pop Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Incearca sa-l intrebi pe colegul Ibanozzi, s-ar putea sa te poata ajuta. Macar cu un sfat. Dar sunt convins ca ar vrea sa vada poze adevarate. 2
Floppy Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Incearca sa-l intrebi pe colegul Ibanozzi, s-ar putea sa te poata ajuta. Macar cu un sfat. Ms! Ii trimit un pm atunci, poate arunca o privire pe post. Cheers! 1
Ibanozzi Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Incearca sa-l intrebi pe colegul Ibanozzi, s-ar putea sa te poata ajuta. Macar cu un sfat. Dar sunt convins ca ar vrea sa vada poze adevarate. Multumesc mult Liviu , am preluat legatura, da, vreau niste poze adevarate sau sa vad/tin obiectul live! 3
marcianpetrescu Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 BARBAROSSA SRL - Atelier de luterie artistica Str. Brassai, nr.15 Localitate: Cluj-Napoca, Cod: 400370 Judet: Cluj C.U.I. 18456728 0364 112 552 se poate suna de Luni pana vineri DOAR intre orele 14:00 - 18:00 Atelierul de luterie artistica al maestrului J. Markus Barbarossa din Viena; - Magazin de instrumente muzicale si accesorii; Executam reparatii si restaurari de instrumente muzicale; - Eliberam atestate si certificate despre originea si valoarea instrumentelor muzicale; - Oferim expertiza pentru instrumente muzicale si obiecte de arta. http://firmeclujnapoca.ro/BARBAROSSA+SRL+-+Atelier+de+luterie+artistica-682.html
Recommended Posts