www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Beth Hart - Live - Bucuresti - 21 Iulie 2015 - Sala Palatului


marcianpetrescu
 Share

Recommended Posts

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume la ora actuala, aflata pe primul loc in topul Billboard Blues, nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a nenumarate discuri de platina si premii muzicale pentru albumele si pentru vocea sa, va concerta pentru prima data in Romania, pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitatia VreauBilet.

Artista cu viata de film si voce despre care se spune ca “opreste timpul in loc” si “este obligatoriu de ascultat live macar o data in viata”, considerata un mix vocal intre Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday si Otis Redding , va aduce la Sala Palatului un show care in toata lumea se desfasoara cu casa de bilete inchisa.

 

Detalii despre pretul biletelor se gasesc pe - www.vreaubilet.ro !

 

Ca un serios cunoscator si serios consumator de blues, eu va spun ca sunt putine cantarete care au reusit sa ma impresioneze in ultimii ani...

 

Beth Hart este cea mai importanta !

pe 21 Iulie 2015 am sa merg s-o vad LIVE la Sala Palatului !

Sper ca o sa cante si piesa asta !

UN CONCERT CARE NU E DE RATAT !!!! SUB NICI O FORMA !

post-5714-0-47019600-1436200298_thumb.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vreau si eu sa merg dar sunt prea gras si nu ma mai pot deplasa singur.

 

 

Am programata fie o iesire la mare fie o deplasare pana in Baia Mare (acasa) cu detur prin Vatra Dornei/Sovata daca cad amandoua o sa merg la concert. Nu stiu cum o sa fie cu sonorizarea, ca dejeaba are voce daca in sala se aude yoc, mai bine nu merg asa ca-mi fac nervi.

Link to comment
Share on other sites

din pacate.... bani si pentru varu' Joe nu sunt usor de gasit.... :) ar fi fost demential sa vina impreuna cu el... cele 2 albume de studio si cel Live facute impreuna sunt fenomenale...

 

Doamna in schimb are de transmis... o asemenea "damnare" pe scena nu prea am mai vazut/auzit de pe la Janis Joplin... si tipa chiar a trait periculos... si chiar simte ce canta acolo... :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Doamna in schimb are de transmis... o asemenea "damnare" pe scena nu prea am mai vazut/auzit de pe la Janis Joplin... si tipa chiar a trait periculos... si chiar simte ce canta acolo... :)

 

E interesant (si respectabil) ca dupa o viata plina de droguri si de excese, acum militeaza impotriva drogurilor!

 

Legat de piese care transmit, preferata mea ca piesa de stare este cea de mai jos. Incepe pe la 1:20 pentru cine nu are rabdare de intro. Dupa care mai incepe o data pe la 3:15 si inca o data la 9:40... Mi se face pielea de gaina de fiecare data cand o aud. Iar concertul din care e extrasa piesa, "Live at Paradiso", vazut pe un TV mare si ascultat pe un sistem de boxe decente, te duce departe!

 

 

Abia astept concertul!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE !!!


 


MARTI 21 Iulie 2015 - ora 19:00 - la SALA PALATULUI din Bucuresti, o sa cante o doamna fabuloasa - BETH HART !!!



 


Rezervati-va un loc cat nu e prea tarziu ! E pacat sa pierdeti acest concert !


 


Daca nu aveti bilet, cel mai bine este sa va luati direct de la casa de bilete de la Sala Palatului !!!


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A fost super, nu ma asteptam sa sune asa de bine, eram sigur ca o sa fie de rahat sonorizarea la sala palatului.

 

Cateva chestii ce m-au deranjat, insa am trecut usor peste ele pentru ca a meritat din plin concertul.

 

1. intarzierea concertului cu 20-30minute, poate e ceva banal, lumea a fost deranjata dar am trecut peste usor, a meritat.

2. dupa recitalul lui Nico, a venit o vaca cu ochelari drogata pe la 35-40 de ani alaturi de prietenus' si cand a urcat pe scena Beth, vaca a inceput sa fredoneze cu o voce de hiena piese de ale ei, se suprapunea urat de tot mai ales la piesele lente cu instrumental redus, m-au luat toti dracii, noroc ca i-a zis cineva din fata ei sa taca, ca nu stiu ce faceam, voiam sa ma ridic sa-i cer o carte de vizita sa stiu unde sa vin la concert la ea, a darcu de proasta, n-a rezitat tot concertul si a fost escortata spre iesire, de abia se mai tinea pe picioare, faza buna e ca nici nu aveau bilete pt locuri respective.

3. bai, poate-s eu pretentios, dar a dracu daca nu duhnea a alcool, a betivani ratati si a nespalati in sala aia, din toate directiile, vodka, bere.

4. imi pare rau pt chitaristul cu stratul caruia nu i se auzea chitara tare la solo-uri, decat dupa biss, cand a ridicat sala in picioare= WOW!

Cat despre concert, incredibil de bun, best. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

este ora 0:30... NU POT SA MA DUC LA CULCARE ! Si nu din cauza caldurii, care ma ataca la ficati ! NU !!! din cauza unui concert cum nu cred ca o sa mai traiesc prea curand !

BETH HART pe scena Salii Palatului a fost ABSOLUT DE VIS !

SA FIE CLAR DE LA INCEPUT ! doamna asta nu a venit chitita sa dea lectii despre cum se canta cu vocea sau despre cum se canta, la modul general... Fara sa aiba nici cea mai mica intentie in sensul asta, TOT CONCERTUL A FOST O LECTIE DE PROFESIONALISM ARTISTIC, TRAIRE SINCERA LA COTE MAXIME si VOCE RUPTA DIN SUFLETUL PE CARE SI L-A PUS PE TAVA IN FATA PUBLICULUI ! Toate "cantacioasele" din Romania, dar si cantaretele cu state mai serioase, TREBUIAU SA VINA SA IA NOTITE CU CAIETUL PE GENUNCHI !

Am auzit o voce care a sunat in live uneori mai bine decat pe inregistrari ! si asta nu e putin lucru !

daca ar fi sa vorbesc in jargon de muzicanti de blues, expresia corecta este(si o scriu in engleza... cine intelege bine... cine nu... ghinion ! :);) ) - THIS LADY HAS SOME SERIOUS BALLS ! IN HER VOICE, THAT IS ... !!! ;):)

Nu va descriu concertul piesa cu piesa... pentru ca nu pot... pur si simplu ! Sunt un om dur de felul meu... dar doamna m-a facut mat dintr-o singura mutare... la prima piesa am dat o lacrima... Sa incepi concertul cu o piesa pian si voce... e clar ca Beth Hart venise sa-si puna sufletul pe tava.

Piesele cantate au acoperit in mod cat se poate de judicios cam toata cariera ei solo + albumele lansate alaturi de Joe Bonamassa... si ca sa fie lucrurile foarte clare... a fost la bis si WHOLE LOTTA LOVE... ca sa nu zica cineva ca nu s-a cantat si niste hard rock cinstit... iar Beth Hart a aratat ca se poate apropia fara nici un fel de problema de o piesa pe care nu multi vocalisti au curajul s-o atace, fara riscul extrem de mare de a se face de ras !

Trupa de acompaniament s-a dovedit o adevarata echipa foarte sudata, care a sustinut-o fara cusur pe Beth Hart. sunt subiectiv cand spun ca mi-a placut in mod deosebit chitaristul P.J. Barth, care a avut cateva solouri foarte bune...

In rest... ce sa spun... doamna a fost cand duioasa, cand dura, cand jucausa, cand melancolica... a trecut de la o stare la alta stimulata si de un public care a stiut sa nu stea cuminte pe scaune si care deja de pe la a doua piesa aplauda in picioare ! Din punctul meu de vedere nota 10 pentru public, care a fost format in principal din oameni care stiau clar la ce au venit !!! si asta este un lucru foarte bun ! BRAVO !!!

Organizatorii au riscat mult aducand o artista care este "aproape"(subliniez ! APROAPE !!!) necunoscuta marelui public din cauza ca muzica ei nu este deloc difuzata de catre marile radiouri comerciale din FM-ul romanesc. Doar cativa realizatori seriosi de emisiuni radio mai de "nisa"(de la anumite posturi de radio !!!) au difuzat in mod constant, dar fara excese, muzica ei. Nu-i amintesc pt. ca nu vreau sa omit pe cineva, dar se stiu ei foarte bine si merita tot respectul ! printre ei, cu voia dumneavoastra, se afla si subsemnatul... si ma mandresc cu asta !

Spuneam ca organizatorii au riscat mult, daca mai punem la socoteala si perioada anului in care ne aflam, caldura sufocanta, ziua de marti... DAR... IN OPINIA MEA AU CASTIGAT PARIUL PE CARE L-AU FACUT !

E posibil sa gresesc... dar dupa estimarea mea, au fost undeva la vreo 3000-3300 de oameni in public... ceea ce nu este deloc rau in conditiile amintite.

Concertul asta a dovedit ca BLUES-UL NU ESTE MORT, CA NU ESTE UN GEN CARE NU ADUCE PUBLIC ! DACA FACI O PROMOVARE CORECTA SI EFICIENTA... LUMEA VINE !

Sonorizarea a fost buna. Eu nu am sesizat dezechilibre majore in mixaj... deci, se poate face si sunet bun :)

Dupa ce primire si atmosfera a avut... cu siguranta ca Beth Hart o sa revina. De altfel mi-a spus-o chiar ea la iesirea din Sala Palatului, unde, dupa concert, am stat si am asteptat-o, stand la o tigara si niste impresii alaturi de muzicienii din trupa ei. Si nu am motive sa n-o cred... pentru ca mi-am dat seama ca este o femeie fara ifose si extrem de directa inca de la sesiunea speciala de autografe la care am fost invitat, alaturi de alti colegi seriosi de breasla, inainte de concert.

Pentru asta tin sa multumesc foarte mult echipei de PR al organizatorilor de la VREAUBILET.ro , care au fost extrem de amabili si au avut o comunicare foarte buna cu presa.

Una peste alta... A FOST UN CONCERT DE EXCEPTIE ! Sper din tot sufletul ca VREAUBILET.ro sa reediteze asemenea evenimente si in viitorul apropiat.

Si cum obisnuiesc eu sa spun... CEI CARE NU ATI FOST LA CONCERT... HABAR NU AVETI CE ATI PIERDUT ! Data viitoare e bine sa nu ratati intalnirea cu BETH HART !

Noapte frumoasa. Acum pot sa dorm linistit... :);)

post-5714-0-04372900-1437518963_thumb.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Voi da copy/paste la postarea mea de pe Facebook ca sa nu spun acelasi lucru de doua ori cu alte cuvinte:
 

Pe scurt despre concertul Beth Hart de ieri: o voce fabuloasa si niste instrumentisti exceptionali!

Femeia asta nu canta, TRANSMITE STARI! Si le face pe toate: de la piele de gaina si furnicaturi pe spate, la plans, ras, ura, dragoste, viata, moarte, iti trec toate filmele prin fata ochilor... Unfuckingbelievable!!!

 

Am plecat de acolo teleghidat, nu stiam ce m-a lovit. Si cel mai important, am vazut concertul 100% treaz, au fost senzatii pure, nealterate :) WOW!!!

 

Si nu in ultimul rand, un public interactiv, lucru rar intalnit la noi, cu atat mai putin la Sala Palatului unde lumea sta pe scaune. Tot respectul!

 

post-9969-0-47106800-1437519238_thumb.jpgpost-9969-0-39027900-1437519240_thumb.jpgpost-9969-0-45792300-1437519242_thumb.jpgpost-9969-0-50926100-1437519244_thumb.jpgpost-9969-0-63855000-1437519246_thumb.jpgpost-9969-0-14798100-1437519249_thumb.jpgpost-9969-0-43037500-1437519251_thumb.jpgpost-9969-0-53677400-1437519253_thumb.jpgpost-9969-0-50219500-1437519255_thumb.jpgpost-9969-0-63950900-1437519257_thumb.jpgpost-9969-0-19272900-1437519358_thumb.jpgpost-9969-0-25772700-1437519360_thumb.jpgpost-9969-0-28149000-1437519362_thumb.jpgpost-9969-0-92710600-1437519364_thumb.jpgpost-9969-0-35288300-1437519367_thumb.jpgpost-9969-0-55631400-1437519369_thumb.jpgpost-9969-0-84655900-1437519371_thumb.jpgpost-9969-0-46483700-1437519374_thumb.jpgpost-9969-0-88353600-1437519376_thumb.jpgpost-9969-0-06474800-1437519379_thumb.jpgpost-9969-0-65324100-1437519402_thumb.jpgpost-9969-0-98029400-1437519404_thumb.jpgpost-9969-0-11888400-1437519407_thumb.jpgpost-9969-0-44681700-1437519409_thumb.jpgpost-9969-0-46278800-1437519411_thumb.jpgpost-9969-0-50450800-1437519413_thumb.jpgpost-9969-0-60808500-1437519415_thumb.jpgpost-9969-0-69010800-1437519417_thumb.jpgpost-9969-0-77812600-1437519419_thumb.jpgpost-9969-0-69610500-1437519421_thumb.jpgpost-9969-0-80672700-1437519437_thumb.jpgpost-9969-0-37937500-1437519441_thumb.jpgpost-9969-0-23738800-1437519445_thumb.jpgpost-9969-0-26376100-1437519447_thumb.jpgpost-9969-0-34387200-1437519449_thumb.jpgpost-9969-0-48730400-1437519451_thumb.jpgpost-9969-0-37971600-1437519453_thumb.jpgpost-9969-0-28686400-1437519455_thumb.jpgpost-9969-0-28339100-1437519457_thumb.jpg

Edited by sam
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Excelent, si stiti ce m-a uimit? cand am vazut ca intarzie concertul, ma gandeam firar, o fi trafic? o avea aere de diva? se lasa asteptata? Pana cand am vazut ce atitudine faina are pe scena, si am sa va dau 2 exemple care m-au lasat afis:

 

-inca de la primele piese, s-a asezat in fund pe scari sa fie mai aproape de public, a mers pe scena din partea cea mai extrema stanga, pana in dreapta, sa o vada tot publicul, ba mai mult, a coborat de pe scena si s-a plimbat printre oameni (oamenii, in special niste fete fugeau dupa ea sa o atinga, iar bodyguarzii din dotari au fost luati prin surprindere!).

-la un moment dat, a gresit cuvintele la o piesa, asa ca a spus STOP, trupa s-a oprit in secunda 2, si a inceput de la zero. Cand a inceput sa cante dupa biss  coverurile foarte cunoscute, de la whole lotta love pana la i'd rather go blind, urlam la prietena mea SPER SA GRESEASCA!, bai, cum putea sa sune, inclusiv chitarile, de solo nu mai spun, recomand sa va uitati la solo-urile lui P.J. Barth. 

 

Inchei prin a spune ca nu am mai vazut nici o vedeta (si aici le trag de urechi pe cele de la noi) sa interactioneze asa de bine cu publicul, i-a ridicat in picioare, au cantat cu ea, a fost printre ei, cat despre prestatie, eu unul nu am sa mai merg la nici un concert cu artiste/artisti romani, imi pare rau, dar ce am vazut acum mi-a deschis ochii. 

 

Concertul lui Y.J.M a fost jucarie pe langa ce-am vazut acum,  cu toate ca-s mare fan.

Edited by Deenman
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, a fost memorabila faza cu "opriti, o luam de la capat ca am gresti un vers si nu-mi place sa trisez/sa pacalesc publicul". Si delicios si momentul cu piesa care nu era in playlist, a cantat-o la cerere si nu-si aducea aminte gama. Sau cand a chemat tehnicianul ca nu stia sa dea o octava mai sus sau mai jos la clapa :) Toate facute atat de natural si de firesc... Un artist adevarat, asta inseamna sa fii sincer pe scena, sa nu mimezi sau sa joci teatru si sa traiesti cu adevarat ceea ce faci. Jos palaria!

 

Oricum lucrurile n-au niciun farmec povestite sau vazute pe youtube. Femeia trebuie vazuta live, acolo incepe magia! Si asta in conditiile in care am fost la zeci de concerte, am vazut multi 'grei' si nu sunt deloc usor impresionabil. Asta chiar a fost un concert adevarat cu artisti adevarati!  :respect:

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.