meOpi Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) Am nevoie de o pedala cu 1 input mono si 2 outputuri mono (ceea ce ii defapt un splitter simplu) doar ca vreau ca sa pot da pan intre outputuri, cineva vre-o sugestie/ ceva sfaturi cum as putea sa o fac? multzam Edited March 9, 2015 by meOpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Pai o intrare doua iesiri cu potmetru pe fiecare iesire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Pai o intrare doua iesiri cu potmetru pe fiecare iesire Un pot stereo cred ca should do the trick. Pe o iesire se leaga pe partea opusa la o parte din potul stereo, si astfel e "pan"...cred never tried 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 .. vezi pe la Ernie Ball .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 asa e cel mai simplu. valorile pt r si pot le calculezi pt ce atenuare vrei tu: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) Am nevoie de o pedala cu 1 input mono si 2 outputuri mono (ceea ce ii defapt un splitter simplu) doar ca vreau ca sa pot da pan intre outputuri, cineva vre-o sugestie/ ceva sfaturi cum as putea sa o fac? multzam poate fi si numai partrea de pan al circuitului deoarece pedalele au impedanta mare pe intrare si mica pe iesire un buffer neaparat ai nevoie pe iontrare daca nu ai o pedala intre circuitul de panoramare si chitara ceva ca si in imagine eset suficient sio doar un singur IC adica renunti la al doilea IC si legi condensatorul de iesire pe iesirea primului IC ...de acolo intri in circuituil de PAN ..... Shema este ptr un mixer ..are impedanta mica de intrare , ar trebui modificata schema primului integrat ca sa fie buffer si gain ...cu circuitul anterior ,... Edited March 10, 2015 by karpi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 http://www.ehx.com/products/pan-pedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts