Popular Post Liviu.Pop Posted March 6, 2015 Popular Post Share Posted March 6, 2015 Am inceput de ceva vreme proiectul legendarului Tube Screamer TS808 , da' m-am prins ca daca nu postez nimic, nici progresul nu se grabeste. Asa ca here I am: montajul l-am facut dupa schema asta , iar pcb-ul e asta TS808 Layout+PCB.pdf. Cablajul a iesit in urmatorul hal: Pentru fața carcasei am pregatit designul pastrand linia celorlalte pedale facute de subsemnatu': Am imprimat imaginea pe hartie lucioasa din reclame, apoi cu fierul de calcat (Philips Mistral daca intereseaza pe cineva ) am transferat-o pe cutia de aluminiu pe care apoi am corodat-o. Dupa corodarea carcasei a urmat partea plictisitoare de curatat de pe ea hartia, cerneala, depunerile, etc, apoi am trecut la innegrirea muchiilor pentru evidentierea detaliilor Pe urma am inceput sa lucrez la finisare (am fructificat timpii morti de la birou ), iar in momentul postarii sunt in stadiul asta: Mai am de inlaturat scratchurile prea exagerate, dar o sa pastrez din ele, ca sa ramana aspectul de gioarsă. O sa mai postez poze pe masura ce progresez. Acuma nu am smirghel, asa merg sa-mi fac o si las treaba pe mai tarziu. "The life, my friends, is not about working. It's about living." 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Pai, ii aproape gata. Carcasa o lacuiesti sau o lasi asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Pai era aproape gata ... doar carcasa, ca am pus carul inaintea boilor. De montaj m-am ocupat dupa Pe carcasa dau un strat subtire de lac, preferabil mat, ca sa nu se stearga usor negreala, care e facuta cu marker si daca dai bine cu degetul sau cu un servetel se duce destul de usor de pe aluminiu. Nu complet, insa ramane gri in loc de negru. Mai jos progresul lucrarilor, adica ce am mai facut ieri, printre lucrarile domestice: Mai trebuie sa fac firăraiele înăuntru și să închid cutia. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Cat va costa pedala, tare fain arata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 (edited) Poze finale: De sunat suna excelent si pe hambucker si pe single coil (well, cu diferentele de rigoare, prietenii stiu de ce). Si se pupa bine cu ampul VTA Edited March 13, 2015 by Liviu.Pop 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathrakh Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Frumos, voiam si eu s-o fac dar n-am gasit tranzistori low noise, acum vad ca merg si 2n3904, cred ca ma apuc de ea maine P.S. Merge si TL072 ca op amp, nu ? Edited March 22, 2015 by Nathrakh Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Frumos, voiam si eu s-o fac dar n-am gasit tranzistori low noise, acum vad ca merg si 2n3904, cred ca ma apuc de ea maine P.S. Merge si TL072 ca op amp, nu ? Cu TL072 o sa ai alt sound,diferit de 4558. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathrakh Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Cu ce circuit integrat pot sa scot un ton mai consistent, pentru metale ? Stiu ca-n mod normal ar trebui sa incerc eu, dar sunt limitat de buget si de faptul ca cel mai apropiat magazin de electronice e la 40km de mine. Edited March 22, 2015 by Nathrakh Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Cu ce circuit integrat pot sa scot un ton mai consistent, pentru metale ? Stiu ca-n mod normal ar trebui sa incerc eu, dar sunt limitat de buget si de faptul ca cel mai apropiat magazin de electronice e la 40km de mine. TS e un tubescreamer - overdrive, adică nu are amplificare mare,tu vrei un distors,cu totul altceva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathrakh Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Ah, am inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Bravo-bravo!! Corodeaza si butoanele de la potentiometre daca sunt metalice si daca poti sa ataci cu ceva cromul, arata prea noi. Sau macar sableaza-le. La mai multe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Poate le dau cu smirghel Da, arata prea noi, dar se asorteaza cu switchul, care altfel ar ramane singur. Dar ... nu strica sa fac o incercare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts